50

Шаши

преди 2 години

Сев. Корея как не се интересува от $, а имат малко продукти. При една развита държава, като Русия, а тя вече е такава заради, Путин, хората могат да живеят и без $. Ако имаш пари от друго не ти трябва автомобилостроене. Между другото в бъдеще няма да има корпорации.

49

Анонимен

преди 2 години

Мирише на рушко печено

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50, ква търговия въртят бе, търговските им кораби висят по пристанищата и немогат да платят за зареждане щото всички сметки блокирани, 2000 самолета на руски авиокомапнии са блокирани по разни точки на света, въртяли търговия, циркаджии

47

Анонимен

преди 2 години

Извинете, това военен конфликт ли е, или руска инвазия. Не е етично да се говори така.

46

явеяв

преди 2 години

До АнонименСветът в коъто хората с по-богати е стигнал до товя положене посредтвом : войни, грабежи, робовладелство, спекулации, измами и най-вече бълване на банкноти без покритие.

45

Анонимен

преди 2 години

Гледайте руския канал Настоящее время- ако видите действителността и все още се подпирате на "методичките" на мухлясалите генерали от Кремъл значи сте мъртви души!

44

Анонимен

преди 2 години

Всички руснача са вече милиардери! Познат филм!

43

Юнаков

преди 2 години

Мнооооого сме прости и невежи, но пък специалисти по всичко!

42

Джонсън

преди 2 години

До Анонимен САЩ и Запада да премахнат всякави визи за рускините , свободно пътуване и Русия ще се изпразни. Щом не искат война с Окрайна и Путин, да се саморазпусне Русия и стане щат на запада , ще имат мерцедеси , козметика интересно ще стане

41

Анонимен

преди 2 години

До 40 - Амчи ти да не падаш от Луната, бре? Верно, че Русия е силно ударена финансово и голяма сума от резервите й са замразени от янките, които при първа възможност ше ги прилапат до цент! Откачиха няколко руски банки от SWIFT, търговията с ЕС замира ден след ден, ама с Азия (изкл'чая 2-3 страни) си върви, с Лат.Америка - също, с Турция - да не говорим! Засенатите от мерките са около 10% руснаци и около 95% от ЕС! Честито!

40

Анонимен

преди 2 години

Какво толкова лошо има в един обикновен погром над украинците и евреите? В доброто старо време всички се радваха и всеки месец правиха погроми.

39

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази икономика. Русия работи с $. И рублата и долара имат покритие. Извоювали са си го във ВСВ. Еврото няма никакво, покритие де. Китай и Русия можат и без $. Русия не може да се срине от глад, вече. Само червени чушки от България нямат. И ние трябва да използваме момента.

38

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са страхливи овце. Гледах как един омоновец сам гонеше тълпа от демонстранти поне 30 човека които тичаха пред него. Вместо да се спрат и да тръгнат срещу него те бягаха като подплашено стадо. Те затова и ядат боя в Украйна пък и не само там.

37

Анонимен

преди 2 години

Хотят ли руские война????няма кой да ги пита.Путин го е решил

36

Анонимен

преди 2 години

Наполеончо, наполеончо. Спомни си съдбата на големия Наполеон След края на неговите войни Франция е с 5% по малко територия и 5 млн по малко население. И той се е мислил за велик пълководец . А на просъветските *** препоръчвам да почетат малко История, как светът в който хората са по богати е стигнал до това положение

35

Истукан

преди 2 години

Да не вземе Путин да вкара всичките протестиращи в затвора като Навални.

34

Анонимен

преди 2 години

Изнесете фронта на ваша територия5299

33

Анонимен

преди 2 години

"Хахаха. Русия със задушена икономически? Какви фантасмагории говорите? Русия е най голямата държава в света с неизчерпаеми ресурси. " ------------------------ ти на марс ли си??? РУСИЯ В МОМЕНТА ПРАКТИМЕСКИ НЯМА ИКОНОМИКА!!!! Фондовата и борса е работила за 30 минути последните 7 дена!!! Всичко се определя от ДИКТАТОРА в момента! Дори курса рубла долар.....така де, официалния, щото ако гледаме на черно, то руслямчетата имат в пъти по-ниска пенсия вече!!! И това е само началото!

32

Зайо Байо

преди 2 години

Нашите новини са пълни с едностранчиви материали и създават на много хора погрешни представи. Голямото мнозинство от руснаците, макар да не се радва на тази война смята че е необходима за защита на страната и на рускоговорещите в Украйна. Освен официални източници има много руснаци които пускат съдържание какво става в градовете им. Най-после и на мен руския да ми свърши работа. Мисля че определението *** за българските журналисти е напълно оправдано.

31

Анонимен

преди 2 години

Абе я питайте някой Американец каква е причината за Виетнамската война!! И какво е принудило САЩ да прати техните синове на другия край на света.