92

Резултатен

преди 2 години

Има резултат и той е отрицателен за Украйна. Колкото по-рано се разоръжат - толкова по-добре за тях.

91

Боже опази

преди 2 години

Този артист обрече Украйна.

90

ГОЧО

преди 2 години

Чак сега на Зеленски му 1загряха1 1реотаните1, че да 1дразниш1 1мечка1 с клечка не е работа за всеки!!! Взимай 1автомата1 и отивай да се 1биеш1, не с крий 1плъх1 такъв! 1Осра1 се яко и 1умириса1 целият 1англо-сакцки1 1кенеф1! Хайде покажи поне малко гордосст и 1самоуважение1 от това че си украинец и *** да 1стреляш1 1врага1 на 1фронта! Не се крий, краят ти е ясен и неизбежен!

89

Анонимен

преди 2 години

В Русия ако кажеш виц за Путин те вкарват в затвора, а ако протестираш за нещо те пребиват или изчезваш безследно.

88

Натали Трифонова

преди 2 години

Русия Ви е виновна, че сте фашисти и ножът е опрял до кокала. За разлика от ибрикчиите Киро и Зеленски, той си брани нацията

87

Анонимен

преди 2 години

Изтече предварително подготвен репортаж от Руската национална телевизия, че Украйна е завладяна за 2 дни, населението е приветствало Русиките освободители с китки цветя и скандиране "слава на Русия." По всичко личи, че Лилипутин си е мислил, че ще вземе Украйна за 2 дни и Зеленски ще се предаде. Да ама НЕ! Това са хора дето 8г не се предадоха, той си мисли, че само от няколко ракети и изненадващо настъплени ще се сплашат. Морала им никога не е бил по-висок!

86

Анонимен

преди 2 години

Тази зелена глава ще си потроши държавата. Американците не си затвориха въздушното пространство за русите самолети - защо ли?

85

Анонимен

преди 2 години

Вместо да сложат оръжия и да се преговаря за да се избегнат невинни жертви, "миролюбците" ще изпращат още оръжие и сила да воюват. И какво ще се промени, освен че ще се продължи времето на ужасната война, а краят рано или късно е известен...Нещо не се връзва.

84

Анонимен

преди 2 години

Идеята беше да се вкара руската армия в градска среда където американските леки оръжия са ефективни а артилерията и тежката техника ненужни. Русия не влезе в капана и сега почва бомбенето. Зеленски е клоуна който въпреки че знае какво ще последва продължава да води народа си към смърт под вещото ръководство на ситския лорд Байдън.

83

Анонимен

преди 2 години

да де, посмъртно е повишил в длъжност и "геройски загиналите военнослужещи", дали "твърд отпор на окупатора" и "сражавали се до последна капка кръв" на Змийски остров

82

МАРШАЛ ЖУКОВ

преди 2 години

ВОЕННАТА ОПЕРАЦИЯ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е 7-ДНЕВНАТА ИЗРАЕЛСКО-АРАБСКА ВОЙНА ИЛИ ОКУПАЦИЯТА НА УКРАЙНА Е ЕЛЕМЕНТ ОТ ВОЙНАТА. СТРАТЕГИЧЕСКАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА СТРАТЕГИЯТА,ДОКАТО ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ Е ОЧЕВАДНО ОГРАНИЧЕНА - ЗА 6 ДНИ ОТ 24.02 ДО ДНЕС СЕ ВЪРГАЛЯТ НА 40 КМ ДО ХАРКОВ И БОМБЯТ ЖИЛИЩНИ КВАРТАЛИ. ЯВНО СТРАТЕЗИТЕ НА ПУТИН ИМАТ МАНТАЛИТЕТ НА КВАРТАЛНИ ХУЛИГАНИ. СРАМ И ПОЗОР!!!

81

Анонимен

преди 2 години

До 83/Напиши откъде си прочел тази голяма новина или по-скоро гл.упост за да се информираме, че Русия е запалила Югославия и майдана в Украйна.

80

Анонимен

преди 2 години

До 77."Защо сте ми изтрили..." А ТИ ПОВТАРЯЙ И ПАК И ПАК И ПАК....

79

Bridgewater

преди 2 години

До АнонименТи или си много млад за да помниш или си тотално промит мозък.*** да се биеш за Украина в Украина,да ти наритат малко канчето цивилните, които ще си вземат държавата от нацистите първо, после и от другите.Не познаваш историята!И пишеш невероятни глупости.

78

Анонимен

преди 2 години

И така както върви, коя част от територията ще влезе в ЕС. Тотално изперкване...

77

Анонимен

преди 2 години

С Путин се говори само като Хан Крум със секира.

76

100минуса

преди 2 години

Много простотия има по нашите краища и промити мозъци.Не говори никой как една агресивна държава има над 700 ВОЕННИ бази по света, как купува газ от едните за да ни го продава на 4на цена, а на другите продава оръжия и мъти водата.Китай, които винаги са неутрални този път заеха страна, и тя не е на западния свят.Дано Американците не се намесят в Тайван,защото тогава вече ще е световна.Интереса на Европа е само с Европа, не е там където я водят към конфликти!

75

Анонимен

преди 2 години

Русия запали Югославия, а сега и Украйна. Путин е лъжлив престъпник, никакви преговори, само бомби ще го оправят.

74

Анонимен

преди 2 години

До 81/Ще отидеш ли да помагаш да го вържат, или само от клавиатурата.

73

Анонимен

преди 2 години

Единственото, което направи този клоун е че съсипа една хубава и подредена страна и загуби територията си. С всеки изминат ден трагедията става все по-голяма.