217

Борис Немцов

преди 2 години

Изправи се страна агромная!

216

Експериментите с...

преди 2 години

...търпението на руската мечка продължават. Забележително любознателни са нашите политици. Дано нервите на Путин издържат, че, ако натисне копчето, не ми се мисли...

215

Анонимен

преди 2 години

Едни диктатори заплашват друг диктатор. Въпросът е кой ще надделее.

214

Ямболски цървул

преди 2 години

Нещата отиват към ТСВ.Дано да греша.И ако стане това,искрено се надявам да няма ядрени удари,защото няма да оцелее никой!

213

Браво

преди 2 години

И на това викат европейски ценности! Свобода на словото, призиви за мир и свободно движение на пътници и товари. Кукувица им изпила акъла!

212

Анонимен

преди 2 години

До Рушофилски тролНе в един,а в три котела се пържат бандеровците,сорошче.Обградени са при Донецк,Одеса и Харков.Путин не е Буш и не млати цели градове с мощни ракети,затова не ги е приключил още.А Зеленски вече е информиран за ситуацията и от Лукашенко и затова веднага склони да преговаря.

211

Тези

преди 2 години

хиени само това чакаха, добре ще потръгне търговията

210

Поп Грую

преди 2 години

Първата работа на лъжливите "демократи" е да забранят различното мнение. Виждаме постоянни медийни лавини от лъжи и яростна пропаганда. С тях или без тях нещата ще се случат, но се чудя къде бяха тези психодесни русофоби когато американците и ykpoфашугите трепеха хора???

209

Защо го казвам ли?

преди 2 години

Погледни прекрасна обединена красива Европа! Пуф след два месеца я няма и Червената армия пие кафе на Атлантическият океан!И защо?Заради нацисткото кралско семейство Сакскобурготски Урсула.Струва ли си за 20 шимпанзета бонобо да падне цяла Европа Урсула?

208

Станишката

преди 2 години

ЕС

207

Станишката

преди 2 години

Борбата срещу европейските граждани продължава, особенно активни са и лидерите на ЕА, които уж са избрани от тези граждани за да бранят техните интереси, а то висш цинизъм

206

Един от многото

преди 2 години

Абе, ***, искате да ни вкарате в гроба ли? Светът се тресе от горещи точки започвайки от Палестина, преминавайки през Йемен и свършвайки в Сирия. Точно с Русия ли намерихте да се ебавате? Какво си мислите, че ще постигнете? Не виждате ли, че Путин е куче в ъгъла и че няма да се поколебае да ни вкара в гроба с ядрените си играчки. Осъзнайте се, преди да е станало късно! Иначе е ясно, че извинения за атаката над Украйна няма!!!

205

XXL

преди 2 години

Тази Вегерица още ли не си е подала оставката?

204

Урсула как си обич?

преди 2 години

Готово ли е бесилото в Нюрнберг със старите въжета? Това в момента в Украйна са тренировки на частните армии. Нали знаеш цялата армия на Руската федерация каква е нейната численост? Около 22 милиона пехотинци, авиация, подводничари. Май им е тъжно за десанта на Нормандия и искат да се разходят от сантименти срещу нацизма!

203

Пловдив

преди 2 години

По време на комунизма,истината се изопачаваше,в днешният "демократичен"свят се преследва.

202

Ясни са

преди 2 години

Тез сигурно се *** от кеф че славянски братя се бият

201

Анонимен

преди 2 години

Няма достъп до руски програми и сайтове! Булсатком са истински демократи - да сме спокойни!

200

Ковчези да пристигат

преди 2 години

на красная, ако не ги изгарят предварително.

199

Човек с чувства

преди 2 години

Драги хора, ако желаете България да стани супер мега държава, тогава ме издигнете да бъда владетел на България!Не се заблуждавайте от моите диагнози!Съгласни ли сте?

198

Цензура

преди 2 години

Защо няма достъп до руски сайтове?Това ли е демокрацията!?!?!?