219

Анонимен

преди 2 години

Край на западния лицемерен ред

218

Анонимен

преди 2 години

Браво Вова. Мачкай американските марионетки. Евро-атлантическите ценности са в упадък и се свеждат до стоково-паричния еквивалент на всяка вещ, дори и на човешкото достойнство. Аз лично не искам да живея в такъв свят. Не знам как ще се променят сферите на влияние след тази война, но тая надежда че ще е по-добре от 30 годишния преход до момента.

217

Хощах

преди 2 години

Путин приготвя клане в Украйна с главорезите на Кадиров.И русофилите в Бг. го боготворят.Не благодаря.Не сме луди

216

Трансплантатор

преди 2 години

Запада пътници сте няма спасение за вас

215

Анонимен

преди 2 години

Путин е фашист ,ограбил руския народ най малко с 70 - 90 милиарда евро.А барабар с неговите олигарси фашисти сметката набъбва до колосалната 700 - 800 милиарда евро .

214

Анонимен

преди 2 години

Браво на героичния украински Народ, който брани човешката цивилизация от озверелите кремълски ВАРВАРИ на Путин и Кадиров

213

До Анонимен 240

преди 2 години

Имат, имат - в Източна Европа, оборудвани за изтезания.

212

Анонимен

преди 2 години

Путин и разведен и от тогава подобно на Берия е изнасилил много жени.Всичко ще излезе на яве като го гръмнат като Садам

211

Анонимен

преди 2 години

Наричате ги кравари но краварите нямат концлагери.Къде е Навални?Но скоро НАТО ще е в Москва.Жална ви майка русофилчета !!!Чакаме ви

210

до 237

преди 2 години

Запорожието е близко. Хващай гората с децата си и ставай партизанин

209

хммм

преди 2 години

Пишман-журналята от днеса пак явно заемат страна, каква медия сте вие бе смешници. Всичките ви стаии са такива-колко лоша е Русия, как можела с военен конфликт в 21 век да разрешава проблеми, натъртвате на невинното дете което умряло преди 2 дни. Къде бяхте когато Америка бонбандира Ирак, Афганистан, Сирия? Или онези там не са хора и не са важни?Още повече за държава която въобще няма граници с тях. Понеже очевидно въобще не знаете за какво става въпрос отворете западните медии и се образовайте!

208

Майдан

преди 2 години

Най-лицемерните гадове са западняците начело с кравите. Който е следил международната политика внимателно, знае. Разделянето на Украйна на две части е неизбежно поради целенасочените действия за това на Пентагона.

207

Анонимен

преди 2 години

Да, вече гледах в Интернет какъв е бил на младини.Главорез от КГБ !!!

206

Анонимен

преди 2 години

Всички заедно утре пред руското посолство !!! Ако не сме единни утре ще разстрелват и нашите деца.Путин е убиец.Още като офицер на КГБ в ГДР е изпълнявал мокри поръчки.За него хората са *** а той бог.

205

Немски пасоль

преди 2 години

Фашизма го търсете в Германия и Италия

204

Володя

преди 2 години

Империята на злото начело с Путин ще бъде унищожена- завинаги !!! Но всичко с времето.

203

Ок.

преди 2 години

Това е и началото на фашиста Путин и неговите олигарси.Сега платените у нас от руското посолство драскачи са в див възторг как се мачкат хората с танковете и се бомбардират жилищни блокове.Така са се възхищавали и на Хитлер, но знаем какво стана после.Имайте търпение.Един ден ще гледаме разстрела на Путин на живо.Помните ли Чаушеско другари русофили ?????

202

Анонимен

преди 2 години

Запада избра позора да подкрепя нацисткия цир-ей, наречен Украйна...

201

Силата да е с вас

преди 2 години

Слава Украина! Слава на героите! . Украина преживя Голодомора на Сталин, ще преживее и лудостта на Путин. Бог с вас смели хора!

200

Маг

преди 2 години

Който слушка САЩ и запада така му се полага.Путин много ви търпя!!!