28

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Бравоооо Зеленскиии, Снощи Зеленски Лично Участва в Операциите , заедно с Украинските Националисти - Които запалиха руски танкове с бензин. Давай Зеленски - Путинн е Слаб - Затова извика Кадиров и Прибира Вагнерите от Либия и Сирия в Украйна , Руската Армия - Нищо не Върши - и ракетите малко останаха. В Русия в 50 града - Милиони хора - протестират срещу Путин . Ако издържиш - Ти ще останеш - Ще Падне Путин , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

27

Анонимен

преди 2 години

Браво на украинците.Показаха на света как се брани родина,без хленчене,без предаване.Трети ден се отбраняват и нанасят големи загуби на руснаците.Защита до последният човек.

26

Анонимен

преди 2 години

Всичко свърши за Русия и Зеленски много добре го знае. Да харчиш 20 години парите на държавата, да направиш армия, която не може да превземе бедна и корумпирана страна като Украйна си е тотален провал за Путин Скоро ще го сменят

25

Цирк

преди 2 години

Нали искаше мир и преговори,какво стана сащ ти забрани ли?!

24

Анонимен

преди 2 години

Зеленски комуникира със запада чрез затворен чат в гриндер, а Киро е админа

23

Петльо

преди 2 години

навири гребена;))) А, така, еврейче, така та искам;))) Виж си герба бе, виж годината, коя е. Дали имате шансове за победа? Въобще не се съмнявайте в това. Само требе да знайте, какво да напрайте, хахахахахахаа.

22

Мдам...

преди 2 години

Всичко свърши, но Зеленчук още отказва да приеме реалността. Докато го направи, колко ли още хора ще умрат?Не умряха ли достатъчно заради заиграването на украинското ръководство с Америка?

21

Анонимен

преди 2 години

Дзиленски, гледай твоите "войски", че гърмят със скритите "град"-ове през сградите все едно както мамуна се опитва да хвърли нещо през стъкло и си взривяват гражданите. Ше останеш без защитници.

20

Анонимен

преди 2 години

Какво са му обещали нашичките 19 вчера във Варшава, ще разберат някои майки. И на нас няма да ни се размине. Но във всеки случай е навирил гребена и вече е готов да доразсипе света.

19

Анонимен

преди 2 години

Сякаш само той не разбра, че в момента, в който напусне Украйна войната приключва. 49,000,000 души ще се върнат към нормалните си занимания и че цената е едни 2000 в държавната администрация ще бъдат сменени. Дали ще те точи Русия или ЕС ще ти затваря заводите с пари под масата е едно и също.

18

Тираджията

преди 2 години

Грабвай автомата и марш на улицата да се биеш като толкова смел бе Зеленски

17

Нямам късмет

преди 2 години

Украйна има президент. Тук Янев щеше да каже, че това не е война и да мислим, че скоро ще свърши. После ще цитира президента Путин и ще свали ***.

16

Демократ

преди 2 години

За комика зеленски е загубено всичко - да гьлта циан калии в бункера като идола си - хитлер

15

До 9

преди 2 години

Абе вие защо така по детински си представяте нещата. Генералния щаб на руската армия сигурно е два пъти по-голям от нашата армия като цяло. Имат си и тактици и стратези и учени и т.н. Защо по детински си представяте, че Путин води бойните действия като рисува с молив по една карта забита с пирон на стената ?

14

aa1830

преди 2 години

Спаси народа си от кръвопролития. Стига с това мобилизиране, оръжия и прочее. Путин е психясал до неузнаваемост а лицемерни запад си подви опашката след като ви мътеше главите години наред. Спаси народа си Зеленски. Това е единственото което има значение.

13

Анонимен

преди 2 години

То и *** едно говори, а друго върши, ама за него си мълчите, нали?!

12

Анонимен

преди 2 години

Кадиров за Зеленски:Красива девочка,скоро ще е в обятията ми!!

11

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е достоен лидер, дано удържи, колкото се може повече, и да изстрепе повече руски окупатори.

10

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Нуждаеш се от една голяма кофа вaзeлин, че като те пипне противника днес или утре. Качвай се на самолета за Вашингтон не губи време.

9

Анонимен

преди 2 години

Този говори според дозата която е дръпнал.