157

Анонимен

преди 2 години

До България 200. Шудесно! Ну давай, давай!

156

Браво

преди 2 години

Кога ще разкараме руското консулство от Варна!

155

Анонимен

преди 2 години

Кой недоносен субект реши това,защо се месим във война която не ни засяга по никакъв начин,до кога ще бъдем марионетки на САЩ, кой ще плати негативите от такова ненормално решение..... пак ние българите.Кой заплашваме ние.... Русия? тази империя която плаши великите сили та ние ли ще я оплашим.... смешници големи сме.Само да питам какво стана със самолетите които вече изплащаме, още ли са на скица че то те остаряха още преди да са направени!!!

154

Анонимен

преди 2 години

Бравоооооо изолирай *** да ди седят там. Хора с поведение на пещерняци, не уважаващи съседите си и не признавайки никой и нищо нямат работа с България. Ей там да си се гушкат тримцата Мечо Пух, Грух и Джуджи.

153

...

преди 2 години

Ами сега товалищ Путин как ще изпраща оръжия на друже Вучич?...

152

Анонимен

преди 2 години

Гледайте речта на Путин, където обяснява как всички международни актове са паднали, какво се случва и защо защитава хората в двете републики, пълни с руснаци. Нато работи за американския агресор. Сатанистите нападат Русия и влизат на следващ етап за унищожение на християнския свят. Украйна е превзета от сатанистите. Зеленски е еврейско сатанистко мекеренце. Събудете се за истината. Лъжат ви.

151

Лъв

преди 2 години

Има топки. Бойко има кирчо

150

ярост

преди 2 години

..Още една глупост..

149

младен

преди 2 години

До Анонимен- Колкото ни наредят от Козяк!

148

Анонимен

преди 2 години

Нашите уптравляващи са иди_оти и слуги на американските сатанисти. Помнете ми думата, войната ще се раздуха и нашата държава няма да я има скоро. Русия е нашата братка държава, освободител. Путин не е обявил война на Украйна, а на Дълбоката държава на сатанистите, базирани в ЕС и САЩ. Зеленски е тяхна маша, узурпирал управлението на Украйна и извършващ терористични актове с платени нацисти. Русия защитава държавата и народа си срещу сатанистите. Пропагандата ви е промила тиквите.

147

По Два Салама

преди 2 години

За кирчо и бойко. За ядене и сядане

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 177 Цените в целият свят са ногоре, но остоналият цел свят не е в криза като нас цели 33 години вече, човече. Не виждате ли какви са тук заплатите, пенсиите, какво работи тук освен една огромна администрация. Каква ни е икономиката, пазарите. Известно е кой ни доведе до това дередже.

145

Анонимен

преди 2 години

За пореден път доказахме че българите сме рая и ***..... заслужава ме си съдбата!!!!Жалко само за хилядите загинали за това днес да се наречем свободни и да не сме резани пушки и да не носиме фесове!!

144

1234

преди 2 години

И как точно го затвори?Нито имаме РЛС-и,нито ПВО отбрана,нито бойна авиация.Само преди месец официално от щаба на армията ни обявиха,че не разполагаме и с опознавателна система.Нашите натовци много ми приличат на пинчерчета.Лаят и бягат.

143

Българин

преди 2 години

Не би взел такоеа решение. Но евреин или ромски превъзходен обича салам

142

Анонимен

преди 2 години

По груби сметки, ако това затваряне продължи 4 месеца, губим пряко над 3 милиарда евро, а непреките загуби са доста повече.

141

Анонимен

преди 2 години

Колко милиона долара губим от това затваряне?

140

Анонимен

преди 2 години

Това затваряне на въздушното пространство очевидно противоречи на националните ни интереси, но американофил=българофоб.

139

TT

преди 2 години

Браво.!Само така!А ако на някое русофилче това не му харесва може да се качи на лодка и да отпраши към любимата си расия . Навремето предателя Георги Димитров така направи....

138

user

преди 2 години

хотелиерите ще го хапнат на два ката. Първо, защото няма да има сезонни работници от Украйна и второ руснаците ще бъдат ограничени.Тази година гърците ще отворят границите и в България сезонът ще е доста слаб.