83

Руска партия ГЕРБ

преди 2 години

Руската партия ГЕРБ отече в канавката. Натовския генерал Радев държи всичко под контрол. Успех, господин Радев! НАТО, ЕС и българите са зад Вас. Действайте със замах!

82

Анонимен

преди 2 години

Стария Джо Байдън - Деменцията е много зле.............той е класи под Владимир Путин!!

81

Ужс

преди 2 години

Руската партия ГЕРБ не се отрича от злините си - точно като вожда си Путин.

80

Анонимен

преди 2 години

Истинският президент на САЩ се казва Доналд Тръмп............стария Джо Байдън-Деменцията е само един узурпатор, спечелил изборите с манипулации и машинации............но удобен за елита, който управлява Америка!

79

Кратко и ясно

преди 2 години

Байдън удари ПЕТОРЕН червен картон на ОПГ ГЕРБ-ДПС.

78

Истина

преди 2 години

Байдън би шута на руската партия ГЕРБ. В политиката няма нищо случайно. ГЕРБ са зависими от Турция и Русия, поради което се наложи Байдън да им удари четворен червен картон. Ама як. Баце няма да управлява никога повече.. ама НИКОГА. Нещо неясно?

77

Важно

преди 2 години

Всеки против войната е съучастник на терористите ... Видяха се кои са. Второ.: ЗАГУБИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ В ПРЕХОДА СА ДОСТИГНАЛИ 500МЛРД ЛВ ЗА 30 ГОДИНИ. ТОВА СА ПАРИ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИн ОТКРАДНАТИ ОТ МАФИЯТА-ЗЛАТО, СЕЛСКО СТОПАНСТВО,УРАН,НЕИЗГОДНИ СДЕЛКИ,КУХИ ФИРМИ,ЕВРОФОНДОВЕ,КОНЦЕСИИ И ОБШЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ. ВНС ,референдум,ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ПУТИН ОСВОБОДИТЕЛ.

76

Страшно за ГЕРБ

преди 2 години

ГЕРБ сега трябва да ходят да се бият за Путин, защото американците ги мразят и те мразят американците. За това Баце Тиквата построи южен поток на Ердо. Защото е ***. Това трябва да се повтаря ПОСТОЯННО НАВСЯКЪДЕ, ДЕНОНОЩНО.

75

Германец

преди 2 години

Лидерите с топки наричат Путин агресор и убиец. Вашият "прецедент" говори за солидарност. Има ли мъже останали на територията ви?

74

Анонимен

преди 2 години

Очаквах нутралитет или заклеймявате на американската пропаганда.Радев, и ти се оказа мишок и предател.Оставка

73

Тикво

преди 2 години

Тикво, врътни един телефон на Вальо - за подкрепа. Ти си в канала, имаш нужда

72

Анонимен

преди 2 години

Е сега вече могат да го питат Радев, не дали Крим е руски,а дали Украина е руска?

71

Истината

преди 2 години

Борисов се правеше на Путин - обикаляше с PR-и, слагаше си новинари, величаеше се, тероризираше протестиращи, заплашваше, а после си чистеше имиджа. Добре че му бихме шута с 300. В България не толерираме путинофилски изцепки. Сега и машата на Боко (копейкин) се пеняви. Време е да заминава в канавката тоя оръпляк. Не?

70

SHEFA

преди 2 години

В понеделник като пропее първият петел всичко ще свърши-край на войната.

69

Смъртна Присуда

преди 2 години

Радев е вдигнал дрона, монтирал е макаров и стреля троловете на ГЕРБ. За това с всеки изминал миг, троловете на Баце стават все по-малко.. Вече почти нема такива. Има само 5-6. И севда.

68

Анонимен

преди 2 години

който има гълъби да си ги прибирарадеф е пуснал дрона и стреля наредмахнал е камерата дето снимаше чекмеджета и е сложил гаубицаи сваля де каквото свари

67

Анонимен

преди 2 години

Радев, ти забърка тази каша в държавата!

66

Импийчмънт за Радев

преди 2 години

Тоя се оказа долен предател, продажник и продвижник на американските интереси. НАТО вън! Предателите ВЪН!А, що се отнася до галопиращите цени на енергийните ресурси, това си е резултат от некадърната и иделогическа политика на ЕК и ЕС - да правим всичко на зло на Русия независимо от цената. В резултат сърбите плащат по 200 долара, а ние плащаме по 1000. Това е цената да бъдеш васал на империята. С една дума - англо-саксонска мафия, която те изнудва за "сигурност".

65

Поклон

преди 2 години

Велик Радев. Спасителя на България. Аз вярвам само на този човек. Той слага ред в хаоса.

64

Радев бърза

преди 2 години

Конфликта да приключи за да може пак да си прави сборища на Шипка. Страх го е да не му ги карантинират.