57

Анонимен

преди 2 години

Русия ще яде голям бой и ще загуби милиони квадратни километри територия. Дори Петербург ще е извън остатъка от руската империя.

56

Анонимен

преди 2 години

Украинците имат много ракети, комлекса "Нептун" е аналог на руските ракети Х-35 и се произвежда в Харков. Същия двигател поставят на дронове с автоматични гранатомети с лазерно насочване

55

анонимен келеш

преди 2 години

Скоро и Ф16.

54

анонимен келеш

преди 2 години

Днес сутринта с голямо бучене над София минаха няколко Апачи и един Блекхоук.Красота,доживяхме:)Путин за България не може и да си помисли:)

53

Анонимен

преди 2 години

До Някой Прощавайте, уникални интелектуалецо - какво е имало в земите на днешна Украйна - Киевска Русь или Киевска Укр?

52

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен,който съвсем учтиво попита:..-"Абе Просото,ти тия мисли на Паисия къде ги прочете?..Баба ти ли ти ги е разказвала?".......-"Доценте",ако си беше направил труда да прочетеш "История Славянобългарская" ,щеше да знаеш отговора !...Но,явно предпочиташ да си "голем тарикат"...

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 Охо - имаме си чувалолог във форума. Привет, интелектуалецо!

50

Анонимен

преди 2 години

25% от българите измряха за 30 години американско и западно партньорство.

49

Анонимен

преди 2 години

Путин закупува от запад чували за трупове. Вече са внесени 45000 чувала в Магучая. Към тоя брой като сложим и най-великото руско военно изобретение полеви крематориуми на колела стигаме до бройката 90-100 хиляди руски трупа.

48

Анонимен

преди 2 години

До дядо йоцо гледа Това че говориш руски език не значи че си руснак нали.

47

Анонимен

преди 2 години

То ,вярвава ли се нещо, което е факт?

46

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен...по-кротко с чувалите за трупове !...Вече им видяхме резила с Мутафчийските и Бокови бройки от неколко хиляди !

45

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия нападне Украйна Донецк и Луганск ще бъдат изравнени със земята от украинските тактически ракети "Струна"

44

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Изумително е невежеството в "българският" печат! Толкова ли е сложно наистина да се вдене,че Русия не иска да воюва с Украина? Войната не е срещу никой! Най-малкото срещу Украина руснаците ще вадят оръжие. Тези ,които управляват Украина са евреи,а не украинци. По начин,по който и българите от тридесет години са управлявани от евреи, а не от българи. Ако има руски военни действия,то те ще бъдат от защитен вид и ще са срещу англосаксонските ни поробители,към които се фръцкат и германците. Това е!

43

Анонимен

преди 2 години

Путин закупува от запад чували за трупове. Вече са внесени 45000 чувала в Магучая. Към тоя брой като сложим и най-великото руско военно изобретение полеви крематориуми на колела стигаме до бройката 90-100 руски трупа.

42

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Аналогията българи/македонци със украинци/руснаци е аболютно плоска и невярна. Предците на македонците се смятаха за българи и са били българи. Предците на украинците никога не са се смятали за росияни, москали или нещо подобно. Запорожките казаци както воюваха с Московия, така и сключваха мирни договори с нея, а после вдигаха въстания. Украинците са с отделен език и култура. И мразят москалите.

41

Някой

преди 2 години

Руските таракани се познават лесно из форума, те винаги пишат надменно и с омраза към ..."всичко българско и родно"! Киевская Русь е създадена доста преди Московская Русь! Не знам дали са близки, но надали има нация на света които така да мразят руснаците, както украинците! Кремълското Джудже загуби окончателно Украйна!

40

Анонимен

преди 2 години

Какво присъединяване на Украйна, въпрос който само западен потребителско пилен мозък може да роди.Украйна в старите представи като сестра на Русия, не съществува вече, а укро нацитата дори и Полша няма да ги ще.А установката, че Русия иска територия, е тотално несъстоятелна.За Русия силен обединяващ фактор е ВСВ. Русия няма проблем с националностите си, а в отношението им към т. н. Руски мир.Има достатъчно Украинци в Русия, които нямат желание Бандера да е национален герой на украинския наро

39

АнонимеН

преди 2 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ РАЗРАСТВА ВОЙНАТА В УКРАЙНА ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ :D АЗ СЪМ СУПЕР ДОВОЛЕН, ЗАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКОТО ЗЛО СЕ ТРЕСЕ ИЗОСНОВИ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПУТИН ОФИЛИ БЪДАТ ЛИКВИДИРАТИ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЩЕ СТАВА ЗА РЕЖИМА В БЕЗБОЖНИЯ ПИТУН АРНИК!

38

Анонимен

преди 2 години

Ще има голяма война, купувайте консерви в България има много войска от САЩ, Испания и Канада, хеликоптъри, танкове, самолети и кораби