10

Никой не ги мрази!

преди 2 години

До АнонименДнес дори Тръмп каза,че това е гениален ход! Медиите, управлявани от едни и същи хора се опитват да клепат Русия постоянно и да насаждат такава фалшива нагласа, но истината е,че всеки трезво мислещ човек вижда каво реално се случва!Лошото е,че все по-малко успяват да го правят и ти си един такъв пример.. на САЩ и ЕС не им дреме за свободата на Украйна!Те просто искат поредната война, след която да оставят и разграбят и Украйна, както го направиха със Сирия,Афаганистан и много други..

9

Анонимен

преди 2 години

"Московската борса - минус 17,15 на сто, Сбербанк - минус 26,23 на сто, Лукойл - минус 13,12 на сто, Норникел - минус 15,26 на сто.Курсът на долара хвръкна над 80 рубли"Не парите определят величието на Россия! Россия може да мизерства в кал и пак да е велика!

8

РЕФЕРНДУМ ЗА НАТО

преди 2 години

До Анонимен: "западните му съюзници могат!" - могат да блъфират на покер! Ако можеха - отдавна да са отхапали парчета от Русия!

7

Боата Рашка

преди 2 години

бавно поглъща Украйна, докато ежропа и другите гледат с интерес

6

Хаха

преди 2 години

Заради санкциите доходите в Русия спаднали с 6 % а у нас заради инфлацията с 13 % . На герба ни вместо лъв трябва да сложим хипопотам - колкото повече потъва - толкова по-голяма уста отваря.

5

Анонимен

преди 2 години

Има много българи там , може 5000,имам познати ,казват че към Русия че да по добре ,някои идват на черноморието да работят лятото

4

Обективно

преди 2 години

За всяко нещо си има причина. Колкото и да Не харесвам Путин - сигурно не е чак толкова луд, че да предприема подобни непопулярни действия за света, без причина. Също не разбирам каква е разликата между Косово и ДЛНР, че косовци да могат да се отделят от Сърбия, а ДЛНР да не могат от Украйна.?! Някой да обясни това, ако може.

3

Путин се смее с глас

преди 2 години

Зеленски се е наа... Путин заяви че събитията на Украйна от 14 са държавен преврат. Ако руснацитае направят АТО (антитерористична операция) за възстановяване на държавността на Украйна - утекоха западните мъпети!

2

тя

преди 2 години

Киев беше построен от руснаците по време на СССР !

1

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо руснаците си умират всички да ги мразят. Вече се докараха до там, че не само съседите им, а и целия свят се е настроил против тях.