219

Даа!

преди 2 години

ФЪФ неделя , в предаването по БТВ , --- 120 минути / ако го гледахте / , се каза то ПРОФЕСИОНАЛИСТ - ЧУЖДЕНЕЦ , какво я чака България , ако падне БОРДА !

218

Обективен

преди 2 години

И Радев се на_дупи на БайДън. През 2008 г. 111 държави признаха Косово,която се самопровъзгласи и отцепи от Сърбия. С какво ситуацията в Донецк и Луганск е по-различна от тогава??? Краварски слуги станахме и нищо не е по-различно от кланянето на кликата на Бай Тошо на СССР преди години.

217

ЛЬОТЧИК

преди 2 години

Не се ли разбра до сега , или ---главите в пясъка : ВСИЧКИ ПАРИ ТРЯБВА ДА ОТИВАТ В САЩ !Защо не го казвате НАПРАВО ?

216

Анонимен

преди 2 години

колаборационисти които предават своята държава за чужди интереси

215

Смук

преди 2 години

Радьо, земи осъди твойто ***(Простата Канадска Пѐтка̀) и се извини на Буци, че работата е много зле вече. Мани Украйна, то там си е тяхна работа какво ще правят!!!

214

питане !

преди 2 години

До сега никой не ми е отговорил : Защо в България имаме национален празник на ''НЕЗАВИСИМОСТТА'' , и от кой сме били независими до сега , от Византия , Турция , Германия , Русия , или сега .... А ?

213

Логиката

преди 2 години

Много са разочаровани от Президента , аз пък съм разочарован от ЕС , явно след няколко години ще останем единствени в ЕС , някой вярва ли друго , ЕС вече не е същият който бе преди години , Англия , Унгария , вече и Полша , Испания , Италия и др. са на друго мнение за ЕС !?

212

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно, как точно протича процеса: Някой звъни и казва "Румене, не е зле да осъдиш Русия в Туитър.". И той осъжда. Или обратно, събужда се сутринта и си казва "Като гледам какво става, не е зле да драсна нещо в Туитър, че ще ми резнат премията".

211

Анонимен

преди 2 години

Да живеят ДНР и ЛНР.Украинците сами са си виновни.Радев, Радев - и ти ли Вуте се огъне под американския ятаган?И на теб ли Мустафата ти даде нареждания какви да ги плещеш.Голяма смешка си Радев. Добре, че този път не гласувах за теб.

210

Анонимен

преди 2 години

Фурнаджийска лопата.

209

ОдГОВОР

преди 2 години

До Случаен... НЕ РАБРА ли , че Крим е на герб и ДПС !

208

ИзвинетИ , амЪ:

преди 2 години

До Вики.. България какво ли е имала , за 32г. ..... , образование ли , здравеопазване ли , икономика ли , НОРМАЛЕН бизнес ли , СОБСТВЕНО МНЕНИЕ ЛИ , ЧИСТИ ВОДИ , ВЪЗДУХ ИЛИ ЗЕМЯ , където и да погледнеш , съсипия и корупция !За съжаление , и в другите държави нови членки на ЕС е имало КОМУНИЗЪМ , но къде са те , България НИКОГА няма да стигне европейските ПАРИ , по заплати и пенсии , да не говорим за икономиката , ....затова НЯМАМЕ ГОТОВНОСТ ЗА ЕС !!!!

207

Случаен

преди 2 години

Аз не разбрах Крим руски ли е?

206

обективен

преди 2 години

Бавно ли го е писал това Триморецът синергетик, както си говори. Иначе реакция изкара, барабар Румбата с мъжете. Също като другата щатска пионка Петков. Бързат като палета пред майка си. Да внимават само, че да няма после що така си отиде и тоз "елит на нацията". Аналогиите, дето ги правят някои с кърджалийско и делиорманско не важат, нали с Ердоган сме натовски партньори и дружно ще громим руснаците. Като през първата световна. А помните ли какъв договор подписахме в края й?

205

user

преди 2 години

Кои са тези и кой ги пита, за да си дават мнението. Фактор ли са някакъв? Някой смята ли ги за нещо?

204

Анонимен

преди 2 години

Е, както и предполагах, настана вселенски квич. Аз си направих пуканки.

203

Анонимен

преди 2 години

Колониалният администратор наречен ,,президент'' няма право да осъжда никой ,това право имат само сюзерените .

202

Мунчо

преди 2 години

До АнонименТи правиш ли разлика между Тайланд и Тайван? Коментарът ти показва колко ги разбираш нещата.

201

питане !

преди 2 години

До Вики.. А според вас , КАКВО ПРЕДЛАГАТЕ ?

200

Даа!

преди 2 години

Каквото и да каже Президента , все ще е зле , ''ние'' сме против всичко и всички !