10

До 9

преди 2 години

Ами ти си ползвай стандартната лична карта, кой те спира?

9

Ларавел

преди 2 години

Нивото на познания на българина е потресаващо ниско. Чета коментарите и ми става тъжно. Народ от сервитьорки и общаци, основно обслужващ персонал за европейците.

8

Анонимен

преди 2 години

Вие не сте наред!!! Телефони без гугъл маркета еле пък някакви пробити китайски пръчки, дето никога не се ъпдейтват и щяло да си върди приложението???? ВИЕ нормални ли сте бе???? САМО ще умножите кражбите на самоличност и НИЩО ДРУГО С ТАЗИ ГЛУПОСТ!!! Значи, няма да направят лична карта с цифров подпис, а някаквъ съмнително приложение за лична карта и за кво ще го ползваме точно????? Да не си носим личната карта??? Щото пък си често си я носим нали....

7

Таня

преди 2 години

Българина: "Искаме промяна". Правителството: "Ще направим електронни услуги с цифрова автентикация". Българина: "Не, не щем промени"

6

До 6

преди 2 години

Много по-лесно е да ти се откраднат данните от физическа лична карта, отколкото от електронна. Вече няма да е достатъчно да дадеш 100лв на продавача в мобилния оператор и той да ти даде 1000 преснимани лични карти

5

Анонимен

преди 2 години

На мен на два пъти ми хакваха телефона, по същия начин както телефона на Безос. Поздравления! Ще увеличим банковите и имотни измами до нечувани висини!

4

София

преди 2 години

Вместо да мислите глупости, вземете оправете най-належащите неща, дето в момента се влачат и нищо не става. Вземете оправете електронните услуги на общините, на КАТ, на МВР. Тръгнали дигитални лични карти да ми правят, все едно всичко друго е тип-топ. Аман от глори хънтърс.

3

Анонимен

преди 2 години

Тия ще измислят начина да постигнат своето. Както сега има електронен подпис, ПИК за НАП и труги подобни, сега ще обединят всичко в един и няма да може да се прави нищо без него. Ще постигнат своето. Ако хората не преосмислят от какво ще се откажат, ще загубят свободата си.

2

В.

преди 2 години

А ако спрем да си плащаме "дигиталните мобилни услуги"?

1

Анонимен

преди 2 години

Теория на конспирацията на живо по телевизията. Честито!!!