18

Анонимен

преди 2 години

*** какво си играе и обяснява повече на олигофринеята и пуделите им, има 8000 ядрени бойни глави(от които 1550 стратегически предназначени специялно за кравария) да думка

17

Анонимен

преди 2 години

Нека бъдем честни - никой в Европа няма нужда от война и не иска война. Единствените, които биха спечелили от потенциална война между Русия и Украйна, са американците. И цялата тази проамериканска пропаганда в последните месеци ме притеснява. Не отиват на добре нещата.

16

Вече омръзва

преди 2 години

като ковида.Аха да се махне,идва нов щам.Една четвърт от заразените са с ваксина. Аха да се ваксинираме,казват че ще имаме стаден имунитет чрез боледуване.Вземаш зелен китап,но той не те пази,а е пропуск за вход.И тези-аха да се сбият и се отказват. След като куп държави се замесват,ще има ли стаден имунитет срещу война?Не разбира се.А зелени паспорти срещу война?Показваш на опозитните страни и никой не те закача,сякаш си гражданин на Татуин и ако те закачат следват междузвездни войни.

15

Анонимен

преди 2 години

До 19. Русия не знае какво иска. От една страна е изпуснала Сибир с богатствата си. Те се управляват от Китай . От друга страна се натиска да управлява Крим и Украйна. Където не я искат и няма какво да консумира от тях.

14

Ментора бай Иван

преди 2 години

Дума не вярвам на англосаксонците !Открай време са лъжци и крадци!Но ще си седнат на края на задните части , Русия е патила от войни и няма да им върви по мераците!Това , че отхвърлят предложенията и ще им донесе само негативи !

13

Мишо

преди 2 години

Много ви трае този Путин. Аз ако бях на него до сега да ви бях сиктирдосал, ама яко!

12

SS

преди 2 години

И помнете Стане ли война не се знае изхода какъв ще е ! Ако Русия победи евроатлантичетата ще трябва да бягате . Иначе ще висите по дърветата с примки на шията. Това анализаторите предвиждат ли го ?

11

Анонимен

преди 2 години

Русия нищо не изтегля Руските войски се предислоцират. Това ще бъде най големата изненада за евроге.йците и Краварите. Руснака никога не оставя нещата наполовина особено пък сега когато скрлерозиралия падащ по стълби отправи заплахи към ядрена държава. Той незнае на кой свят е. Но скоро ще разбере. Така ще разбере че свет ще му се извие. Да разчисти пътя към Капитолия и да се приготви да гледа как руският Трибагреник сее вее на купола на капитолия.

10

SS

преди 2 години

Писна ми от експерти,анализатори и клавиатурни разбирачи !

9

Анонимен

преди 2 години

По-скоро играта е "тука има газ, а при вас нема"..._____ Има , вече има. И повече ще има.

8

Реалист

преди 2 години

Човек , който е лижал в психиатрия, това не е гаранция , че наистина е болен ! Гаранция е че психиатрите са мошенници !

7

Анонимен

преди 2 години

А какъв го играе Моше в Украйна? Както обикновено или още по-зле...?

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 А при нас има евра, а при вас? Рублей...ХА ХА ХА ХА

5

Анонимен

преди 2 години

На същата игра играеха дребните сръбски мафиоти, когато автобусите минаващи през Сърбия спираха задължително на едни и същи спирки! Доста българи изгоряха със спестяванията си!

4

Анонимен

преди 2 години

По-скоро играта е "тука има газ, а при вас нема"...

3

Анонимен

преди 2 години

май руснаците откровенно им се подиграват, като са ха тук, ха там

2

Анонимен

преди 2 години

А защо трябва да ни занимавате с душевните тенезми на този со росоиден ***-изатор...?

1

Анонимен

преди 2 години

За пари никога не се продаваите българи на чужди държави и на чужди интереси,винаги на първо място поставяите българия,където и да живеете по света и никога не предаваите българите и собствения си наросд за пари.