114

аа

преди 2 години

Тоя се прави на ни лук ял ни лук мирисал

113

Ние

преди 2 години

Прекина се работа. Уволнява всичко наред и назначава пенсионери уволнени 2010г.Да живее комунизма.

112

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ВСИЧКИ ГЛАСУВАЛИ ЗА КИРЧО И ФУРАЖКАТА ДА ИЗЛЯЗАТ НА ПРОТЕСТ, А НЕ ДА СЕ КРИЯТ КАТО МИШКИ! ЗАРАДИ ВАС СЕГА СТРАДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. ТОЛКОВА ПЪК, ДА СТЕ ПРОСТИ?

111

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен-Няма време ! Много им е ! Не се издържа вече !

110

До ПРОСТО КИРО ... освен анализи, можем и да обещаваме "светло комунистическо бъдеще" с безплатни детски градини, образование и медицинска помощ и с пенсии и заплати, които ще се изплащат с кредити ... той затова кирчо като се договаряха в Мола, ходеше по тъмна доба в РеМеДето на "Позитано 20" за да се учи от другарката Импексова на занаят и обещания до последна капка кръв ... !!!

109

Анонимен

преди 2 години

До Коментар- Е, прав,прав е Радев, а нали той се хвалеше,че по-добри от Петков и Василев не може да има,че това са правилните хора !

108

Япония

преди 2 години

Така де. Ако недай си ,Боже гръмне българска АЕЦ - от Балканите няма даа остане нищо зелено.

107

Анонимен

преди 2 години

В тази пародия на правителство ,работи само Нинова!!!!!

106

Анонимен

преди 2 години

Изчакайте до края на стоте дни за да видите окончателните резултати от управлението на Киро Анализа.

105

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

СЕГА ЩЕ АНАЛИЗИРАМЕ АНАЛИЗИТЕ А НАЛНО СЪС СПЕЦОВ И АСЕНЧО.

104

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ОСВЕН АНАЛИЗИ ДРУГО НЕ МОЖЕМ.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен....Сега пък Гешев !Какъв мозък трябва да си,за да кажеш,че Гешев е виновен !?Той ли прави масова подмяна още от миналото лято ?Той ли направи цените безобразно високи ?Той ли ни лиши от нормално отопление през зимата ?Той ли уволнява хора с опит и ги заменя с хора,които нямат представа от икономика и как се управлява ? Той ли назначава хора,нарушили КОНСТИТУЦИЯТА на БГ ?Той ли продава така нужния ни газ за отопление през зимата в условия на пандемия и криза?

102

Анонимен

преди 2 години

Тоя жалък ***. Нали ти ги докара тези некадърници бе? Какво стоиш отстрани и се правиш на велик. Ти носиш отговорността за цялата тая см.рад.

101

Анонимен

преди 2 години

Чудя се, в служебните правителства бяха много успешни тия хора, как сега в тяхното си ново правителство взеха да се излагат? Та и Радюв недоволен, дет преди само ги хвалеше...???

100

Охоо

преди 2 години

Какво стана? Радефчу усеща пътническия вагон на ПП и решава да се застрахова... Фурнаджиев вчера така днес онака... не може и тако и вако. Хахахх

99

Анонимен

преди 2 години

Свалянето на собственото правителство е измислено от Желю Желев, Радев да не си приписва заслуги за тоя мурафет.

98

Жоро

преди 2 години

Има само едно решение - на площадчето, с юмручето и викове "Венсеремос". И гледай следващите ти креатури да са от верни комунистически кадри, че тия от Харвард много бързо се еманципираха. А имаш вече по-малко от пет години да си оправиш жалкия животец.

97

Калеко Алеко

преди 2 години

Сега другаря радеФ ще е критичен към калинките си, за да може ако се издънят а това неминуемо ще стане, да представи следващият си проект ... така след 2 служебни кабинета и 2 провалени правителства, е наред да мине по реда си и 3-тото радево отроче, а после ще последва нов служебен кабинет и нови избори докато подмяната се осъществи докрай т.е. до пълната разруха и разпарчедисване на държавата от червените олигарси на радевата Хунта ... !!!

96

Анонимен

преди 2 години

Петков и Василев веднага да пристъпят към анализиране поведението на Радев.

95

Коментар

преди 2 години

Ами прав е Радев!Кирчовците и кокорчовците само развиват теории и обещават за някое бъдеще време,незнайно кога!Таз сутрин даваха по тв двама-трима...ама те пълни неадекватници и не знаят изобщо защо са там бе!