15

Ами

преди 2 години

То който иска да се интегрира, се интегрира сам, без някой да има специално отношение към него! Проблема е, че 90% от тези са, като онези другите бежанци, които отиват да живеят на социални помощи. Какво може да работи един необразован и незнаещ езика ром? Назначили им преводачи. Та те повечето не знаят български и като го питаш нещо те гледа тъпо и пита "Ко, Ко каза?".

14

Дам

преди 2 години

Колко години се внушаваше, че не можем да ги интегрираме. A те могат ли? Общо взето, благодарение на препоръките да не ги закачаме и да ги храним, се наплодиха до безобразие. Нека да ходят, тъкмо още повече лъсва неравенството между източните и западните членки на ЕС. С пожелание за успешна интеграция!

13

Хамид

преди 2 години

Тояа аса роме, не българи

12

Ламята

преди 2 години

Хм,като че ли,точно от тези географски ширини ни поучаваха и напътстваха как да интегрираме кафяфите човеци.Ся е момента да блеснете на практика.И няма да им палите комптора,това е расизъм.

11

Алекс

преди 2 години

Това не са мигранти заради бедност.Това са мързеливи, цветнокожи българи,които са отишли в Германия,за да се възползват от социалната система.Нека сега немците ги интегрират.

10

Ами.....

преди 2 години

Да ги интегрират! Нали все ни поучават, и все знаят много как да си вършим работата! То с приказки не става! Трябват и пари! Европа на 8 скорости и виждат резултата!

9

Анонимен

преди 2 години

На жaлкия фигурант и шaйкaта му електората!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Единият от тези постоянно пише в коментарите. Нарича се "германец"

7

Анонимен

преди 2 години

Алкохолите където и да отидат все мизерия.

6

Анонимен

преди 2 години

Нека колкото се може повече от тях осъзнаят правата си на граждани на ЕС и се възползват от "свободното движение на хора,стоки и капитали"!!!А патриотичните партии ги подкрепят с максимално изчерпателна информация къде и как е най- мазния социал и как да се оправят с документацията!Пари за еднопосочен, българите ще събираме и с смс-и ако трябва!

5

Апокалипто

преди 2 години

Цътвуляка си остава цървуляк където и да отиде...

4

шшшш-иит

преди 2 години

Нали искате да интегрираме -авите? А, вие вече 32 години не може да интегрирате 5000 л-и-лави???? Що така????

3

Анонимен

преди 2 години

"Българи"?! Хаха, знаем от кои са тия и що за българи са. И що не ги интегрират там, нали постоянно сме критикувани, че не сме ги ингегрирали тук, нека покажат как става

2

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията ги размножава. В Китай проблем няма с индианци.

1

Анонимен

преди 2 години

На Бойко електората вилнее и се прочу по всички земни кълбета.