87

Анонимен

преди 2 години

Много се изложиха австралийците. Факт! Царят дава - пъдарят не дава.

86

Анонимен

преди 2 години

И никога Федерер или Агаси не са стенали така като болнИци. За красавеца Сампрас да не говорим- мълчеше като риба на корта, без значение как се пече.

85

до 102

преди 2 години

Абе случва му се понякога и на него, ама тоя другия как не млъкна! Отвратителна работа.

84

Анонимен

преди 2 години

До До 102/103 "И ти стенеш. Чак тук се чува. СТРАХ" Ще се видим на Ролан Гарос. Дано Джоука "намери начин", иначе как Надал ще "му се израдва"? :)))

83

Анонимен

преди 2 години

С риск да разпеня ваксърите няма да се ваксинирам, причините са много и нямам време да ги изброявам.

82

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 'Защо така не спомена Уимбълдън когато се срещнаха? Защо така не спомена АО когато се срещнаха, пaлячо?" Претенциите на Джоука са, че той е "най-великия хардкорт играч". Не съм чувал, Надал да е претендирал за най-великия граскорт играч. Редовните малтретирания на Джоука на Филип Шатрие направиха от Надал легенда, а сега отхапа още едно парче от баницата на "най-великия хардкорт играч" И сега ЩЕ ГО ЧАКА, наточил меча на Роланд Гарос :)))

81

Анонимен

преди 2 години

Когато си велик е нормално да дебнат да стъпиш накриво, за да се опитат да те смачкат. И оня цървуланчо отиде и с кеф спечели турнира срещу някакви смешковци, дано вътрешно знае че е късмет.

80

До 102

преди 2 години

И ти стенеш. Чак тук се чува. СТРАХ

79

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно що за мижитурка рябва да си за да имаш милиони и да те изнудват да се ваксинираш. За мен или става въпрос за заблудени наивници или ги държат с някакви компромати.

78

Анонимен

преди 2 години

Абе тоя надал що така стене като играе? Нещо да не го боли? Тва е ужас през цялата игра само : ъъм маа ъмм мааъъм маа ъъм мааа..Джоката как не е луднал досега да го слуша.

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 "Джокович е свободен човек, който винаги казва каквото мисли дори с риск да разпени ваксърите" Затова лъга и маза за ваксинационния си статус - защото винаги казва какво мисли. То бива жалки изпълнения, но неговото да заобиколи правилата беше световен резил.

76

Анонимен

преди 2 години

Като оставим настрана кой с какви убеждения е, кой си мисли, че ваксината му помага и кой си мисли, че му вреди, кажете нормално ли е това да се случва на здрави хора? Нормално ли е здрави хора да бъдат третирани като престъпници, какъвто е случаят с Джокович, а болни, но с ваксина, да се радват на свобода и да заразяват "с позволение" от управляващите? Ами не може да е нормална такава ситуация! Калпави са правилата! Да въведат разумни правила, че хората да са мотивирани да ги спазват!

75

Анонимен

преди 2 години

Джокович е свободен човек, който винаги казва каквото мисли дори с риск да разпени ваксърите, дълбок поклон пред този велик тенисист, а по всичко изглежда и човек.

74

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 86 "Джокович с негативен баланс в срещите му с Надал??? Муахахахаа, Я ПАК!" По-малко победи в директните двубои за титлата на ЮЕсОупън, по-малко титли от Ю Ес Оупън. И пак, и пак, и ПАК :)))

73

Анонимен

преди 2 години

Всяко дърво може да стане шампион в отсъствието на Джокович. Но не всеки може да не бъде роб.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Като всеки финал, който са играли там. Надал ще го чака, наточил меча .. :)))

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 Хихихи. Надал разрева Джокович насред Ню Йорк. "Най-великия" хардкорт играч с негативен баланс и по-малко титли от "клейкортъра" Надал. А за редовните из-я на Филип Шатрие даже няма и да коментирам. Ревльото дали ще успее да участва на Ролан Гарос, Надал да го направи на мармалад?

70

До Фен

преди 2 години

Тук наведеният мрази всички, щото е с 5 бустера, а го чакат още толкова поне. Ако оцелее.

69

Анонимен

преди 2 години

Бре, много чувствителен тоя! Ами ще те гледат! Чудят ти се на акъла , че си неваксиниран, че си тръгнал за Австралия като знаеш, че ТРЯБВА да си ваксиниран.

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен_А Джокович да не се мисли за нещо повече от другите състезатели ! За всички важат правила и забрани, само за него-НЕ ! Така ли ? Че е много добър в играта-ДА, но с нищо друго не е повече от другите ! Опита се с лъжи,но не му се получи, и сега как го гледали ! Ами как да го гледат, като лъже и пренебрегва другите по този начин !? Сам си го направи.