88

До 98

преди 2 години

1700 СВ-та за 4 дни?! Падам от смях... За кой склад става дума?

87

кон Дензатор

преди 2 години

до 79 (до71) ; Дължината на границите на България е 2245 км и твоето измислено "село край границата със Сърбия" едва ли може да е критерий за истинност , щото същата тази граница (западната) е 165 км или никъде там няма други села ?!

86

Анонимен

преди 2 години

До Здрасти бананоядци!! Даже идолите ти от Политбюро знаеха, че западното е по-добро от "комунизма", затова и вилите на УБО и Резиденциите на Тато бяха ФРАШКАНИ само със западни стоки и обзавеждане. А ти се бърши с Работническо дело, ако искаш.

85

до 98

преди 2 години

Чета ви спора и гледам за тези 1700 CV-та за ден и ще ти кажа едно. Това не е ИТ сектор. Сигурно става дума за някой склад. В ИТ сектора в Linkedin ни заливат с оферти и никой не се напъва да кандидатства никъде. Работата сама идва при него, защото недостигът на кадри е огромен. Така че с някакви плоски опити няма да мине.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 96 - Аз по-голяма асоциалност от тази, дето я има в офисите, не съм виждал. Ама си прав. Статяита показва някаква порутена селска къщица, а ситината е, че който се изнася, не се изнася в зпаостели села, дето комшията му гледа прасета и овце, а наблизо има вмирисана кравеферма. Не - изнасят се в рани малки градчета, с лесен достъп. Ама няма толкова хора. Програмистите изкарват масово по 3000-3500 лева. Това не са достаъчно сериозни пари, да живееш лукс, макар и на село.

83

морски

преди 2 години

Тук руснаците не могат да си продадат некачествените апартаменти дъъълго време. Идват на оглед мераклии за евтина покупка...толкоз. Брокери, посредници, бла-бла-бла. Те си имат техни сънародници със лиценз за тази дейност.

82

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Я живеем на село.дворо ми е пълен със стока, бичим три комшиики и не щем да чуем за градо. Кой не верва да доди да види.

81

Анонимен

преди 2 години

То в градовете вече няма лекари и цели отделения се закриват ,вие сте тръгнали по българските села,ами я си сметнете разходите за горива само ...о забравих ..хоум офиса ,е да де ама тази работа от дистанция никъде не ви е гарантирана в перспектива,може да продължи и още но в един момент може да се окаже че води до ниска продуктивност,асоциалност и така нататък ,и хоп айде обратно в града ,така че в БГ селата ситуацията е друга,на Запад са магистрали ,инфраструктура,полиция ,гражданско общество..

80

Здрасти бананоядци!!

преди 2 години

Сладки ли са бананчетата?! някой се оплаква от скъпотия...Ще свикне. Обаче тоалетната хартия дето скачахте за нея няма да ви трябва, както преди.

79

Анонимен

преди 2 години

И какво правят тези адвокати и програмисти на село.Селото е за работещи хора,които извършват селскостопанска дейност.Демек могат да копат и да садят.Останалото са лъскави лъжи.Селото е за хора,които не ги плаши физическия труд.Селото е за отрудени хора.

78

до 85

преди 2 години

Откъде реши, че взимам 6-7000лв.?! Да, толкова взимам на 2 седмици. Жена ми още толкова.

77

до 90

преди 2 години

Беден заядливецо, 300к в цяла България. Не знам кой ти говори за София. Дадох един пример. Не се напъвай, няма през целия си живот да стигнеш никой от тези хора. Хубав ден.

76

до 89

преди 2 години

Предпочитам програмисти, адвокати и всякакви образовани хора пред който и да е люлинчанин пришълец от бедния прованс без никаква квалификация, на който най-голямата гордост в живота му е 10-годишното BMW. Мерси.

75

Анонимен

преди 2 години

До до 84 - ХАХахах! Жалтак! 200-300 000 специалисти! ХАхаха - Ти изкара 60% от младото население на София специалисти, бре момче! ХХАХАХАХХАХАХХАХ! Ох, не мога! Забавно е! Все ендо, като гледаш някое недъгаво, дето се мисли за нинджа, а пада в калта и се търкаля като прасе ... АХХАХХАХА АХАА ... Давай още - разсмивай!А и още нещо - Лукс къща, лукс ремонт ... И за 180к! Добреее, беее! Ако си фанал нещо добро, вече е изгоряло! Не си изкарвай късмета, като мерило за всички останали, мойм ти се

74

84

преди 2 години

За ко не ми хареса коментара сега? Кажи си! Живеел в скучното село, с най-БЕЗИНТЕРЕСНИТЕ същества на планетата. Програмисти и адвокат за комшии! Ако искаш спокойствие, направо се премсети да живееш в някой спа хотел или круизен кораб. То бива-бива пенсионерщина, ама чак е смешно. Бобоазията е бая силан в 21-и век.

73

до 84

преди 2 години

Дадох 80 000 евро и 100 000лв. за ремонт (говорим сериозен, луксозен ремонт с термопомпи, ел. уреди и всичко). Иначе казано, колкото панелка в Люлин. Преди година, обаче. Сега е по-скъпо. Споделих скоростта на интернета малко да ви образовам с антени за 150лв. какво става. И тенденцията е как от 200-300 000 специалисти 10% отиват към селото. Затова се казва и тенденция. Както казах- НЕ е за тебе. Не е за хейтъри и мрънкачи.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75 Има време. Когато те удари нуждата от спешна помощ посред зима ще се сетиш за имотите си в града. После и детето ти ше порасне, и ще трябва да ходи на училище, пък и ще иска да ходи с връстниците си насам натам. И то ще се сети. Не всичко е "интернет" и "хоумофис".

71

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 73 - Чак и скороста на интернета каза, милото. И колко даде, за това удоволстиве? Защото тук го виждам, като едни 700 000 лева и нагоре. Реално, дали има и 1% от малдите, дето могат, да си позволят това? Говорим за "тенденции" сред хората в статията, а не за калитко, дето чукнал кьорафто и сега се ежи тука.

70

Кармен Златарева

преди 2 години

Не са само гореизброените причини, хората да бягат от градовете - има още няколко също така важни....

69

Анонимен

преди 2 години

До до 71 - Еха! Правиш си сам всичко! Ами зщао работиш такава работа, бе главанак! Ако исках да си правя всичко, щях да стана плочкаджия и да си изкарам кетапите за другите работи, не да ти уча от 14 годишен финанси и математика!!! Както и да е - поредният IT спец - вие всички сте шемети и лакейчета.