205

Анонимен

преди 2 години

Всички заподозрени да се явят публично на детектор на лъжата в Американското посолство и тогава ще говорим.На наши детектори не вярвам.

204

Анонимен

преди 2 години

Божков и Василев са главни свидетели на Мата Хари,дето разнася торбата с месечния откуп в пачки и на ограбената КТБ,сещате се от гого.Нал тъй,Анани?!

203

Анонимен

преди 2 години

Розовите фламинги само в грайндър ли са събирани или и в гугъл?

202

Анонимен

преди 2 години

Добре де ,а в списъка пише ли, дали Петко Петков е агент на ДС?

201

Бойко в затвора

преди 2 години

Да питам за един приятел: Доган има ли го в списъка или пак се изсулва?

200

анонимен

преди 2 години

Божков, Василев, Баневи, Арабаджиеви, Бобокови, Прокопиев липсват в списъка! И всичките със запорирано имущество и подгонени от Гешев и Цацаров?!

199

Анонимен

преди 2 години

Значи Божков, Баневи и Бобокови не са престъпници според наш Киро?

198

Анонимен

преди 2 години

Младежкото ГЕРБ изготвили списък "Розово фламинго". На първо място в списъка е Асен Василев. Хахахахахаа

197

ЬЬЬ

преди 2 години

И ако и това правителство(на К.П.) не изпълни обещанията си в борбата с корупцията,в цялостната реорганизация на правосъдната система и ако все още няма да има осъдени политици,хора на държавни и общински длъжности,служители на ДАНС и МВР,то значи,че мафията е непобедима и живота в България ще става все по-непоносим.

196

Анонимен

преди 2 години

Че това е обществена тайна подобни хора които герб им раздадоха хотели по черноморието и зимните курорти ,не разбирам как прокуратурата не знаела

195

Анонимен

преди 2 години

***, утре като теб почнат да те съдят пи списък от гоогле ще видим каква песен ще запееш

194

Съвет

преди 2 години

Кирчо, пази си го за тоалетна, че много хартия ще ти трябва на тебе !

193

Анонимен

преди 2 години

Бат Киро, що не си включил в списъка спонсорите си Васил Божков Черепа и Цветан Василев Цецо-крадецо? В Гугъл пише, че си гушнал 20 милиона евро, за да бутнеш Гешев. Кой ти плати? Черепа или Цецо Крадецо?

192

СП

преди 2 години

Киро прилича на даун, те приемат за истина само желаното от тях, при Киро това е: за корупцията са виновни ГЕРБ и Борисов, ние сме поЧетени... всички знаят от медиите /на Прокопиев, Черепа и.../ и информираме Гешев. Но, за престъпления, корупция, измами и кражби, измяна и други извършени лично от него, Кокоро, Лорел и коалиционните му партньори няма статии /в медиите на Прокопиев, Черепа и сайта на Бабикян/...., значи ние сме различни, не сме престъпници, няма корупция, инфлация! Да, ама не.

191

До 228

преди 2 години

Ами, аз я разбирам. Но разбери и ти, че такова незнание на законите, несъобразяване с тях, инат и бръщолевене също не е за хардвардски ученик. Трябва да ти кажа, понеже хардвардския възпитаник се опитва да се меси в правосъдната система, че в милиционерската школа учат право и са доста по-запознати. Хардвардският възпитаник, си мисли, че понеже е такъв ще наруши принципите на Монтескьо. Е този ли хардвардски възпитаник е кадърен? Той като икономист нищо не е направил.

190

браво

преди 2 години

Със списъка и публикациите Премиерът казва и на прокуратурата и на обществото- това са лица и действията им, за които има общоизвестна информация за противоправност. Какво се е случвали през годините за устнановяване на истината? Това е възможно най-коректния въпрос, на който всички търсеха отговор. Адмирации за позицията на г-н Петков. Воят на засегнатите само прави нещата по-ясни и слага всичко на мястото му.

189

Абе

преди 2 години

На този не му ли стана ясно, че МВР работи по разкриване и издирване на извършители. Когато МВР си свърши работата, тогава и прокуратурата ще си я свърши. МВР трябва да събере доказателствата срещу Пеевски, Божков и който и да е. И тогава, ако прокуратурата откаже да повдигне обвинение и внесе обвинителен акт да я хулят. Петков отнесъл вестникарски статии и казал "Ето". Тези статии Петков към твоя министър. Да разследва и когато стигне до резултат, тогава е на ход прокуратурата. Не знае закона.

188

Подписка

преди 2 години

Съвет Може на две места да се събират пари.Сладкарничката е в съседство с апартамента на Венетка на Сан Стефано.На една ръка разстояние.

187

Анонимен

преди 2 години

Киро "толеранцията" се излага като кифладжия без кифли.

186

Анонимен

преди 2 години

Кажи си, Киро.