23

Анонимен

преди 2 години

Безпочвеният оптимизъм е също толкова вреден както и безпочвените страхове. Вирусът няма как да изчезне. Не и в близките години. През лятото има затишие , а какво ше дойде на есен, никой те знае. Имунитетът е кратък. Това поне се знае.

22

ГРИП=КОРОНАВИРУС

преди 2 години

Добро утро. Промивахте мозъците на хората и сега почнахте да обръщате палачинката.

21

От Берлин

преди 2 години

До гнусно DW. Подкрепям напълно! Това са купени пед... сти... Разберете най-после: ВиросО е само една част от Плана на Сатанистите... Целта е Нов Световен Ред, с цената на няколко милиона жертви....! След това духовно и физическо робство за останалите! Мислете...

20

ПОКЛОН ЗА МАНГЪРОВ

преди 2 години

Единственият ИСТИНСКИ лекар, който още в началото на ПЛАНдемията, каза че всички тези мерки и ограничения за безсмислени. Оказа се прав и за Факсините и Зелевата хартия.

19

Ясно

преди 2 години

Че нищо не е ясно.

18

Ха ху хи

преди 2 години

Подготовка за нов вирус през есента Едно сплашване свършва , друго ще започне . Това което е бил живота ни няма да се върне

17

Анонимен

преди 2 години

Точно проблемът е,че питат политиците за отговори по въпроси по които най-малко разбират.Въпросът за края на пандемията не се задават към политиците а към здравните специалисти.

16

РНК бъркочите

преди 2 години

НЕ СА ВАКСИНИ

15

Омикроб

преди 2 години

Какво ви става бе, пичове? Как така сте се изпуснали да публикувате статия без дежурното продуктово позициониране за тотална, безрезервна и безкомпромисна ваксинация?Обръщаме тренда, а?! Ветропоказатели! Толкова време правехте реклама на ваксините, че се чудя, спряха ви парите или какво? Да не ви обичат някоя проверка сега, дето сте се опущили така?

14

Няма опция

преди 2 години

Гледам пишат че постигането на имунитет по естествен път не било опция .... Така че дъра-бъра - боцкане, дъра-бъра - ваксина....., дъра-бъра страх, ... дъра-бъра иРНК-та, дъра-бъра боледувал не боледувал ще трябва да ти тикнат суспензията ...

13

Анонимен

преди 2 години

Пандемията приключи още в края на 2020г. след като стана ясно че вируса не е опасен за 99% от населението. От тогава до сега всичко е политика и бизнес интереси. В мерките нямаше нито капка медицинска логика.

12

гнусно DW

преди 2 години

Тия не се наядоха от рушвети от ГМО вааксините!?!Все чакат Якото умиране и края на света :))))

11

Анонимен

преди 2 години

И какво предлагате? Докога локдауни? Докога маски? Докога глоби и побой над протестиращите? Докога с новото нормално? Като досъсипем окончателно икономиката какво правим? Какво ще ядем? Как ще отглеждаме децата си в тия условия?

10

До 7

преди 2 години

Тоя Омикрон вероятно си го карал няколко пъти, както и Делта, и Ковид, и...., ама в годините преди да ги кръстят в чест на южните ни съседи ;) аз за последните 2 години изкарах 2 грипа, направих 4 теста, но така и не оцелих правилните

9

...

преди 2 години

Всяка есен се ваксинирам против грип.Добре би било,ако се направи поливалентна ваксина,която да включва и ковид...

8

Анонимен

преди 2 години

Политиците, политолозите и печалбарят Дростен определят съдбата на човека. Експертите са на "възможно е". В крайна сметка озверялата от ограниченията маса ще сложи точката на измислицата, да се надяваме да е поне с малко кръв.

7

Хасфалт

преди 2 години

Омикрон е просто извинението им, защото никога не е имало нещо повече от конвенционалните грипове! Но всеки да вярва в каквото си пожелае!

6

Анонимен

преди 2 години

Фактите от Израел показват че ваксините не действат срещу омикрона, ще го караме всички

5

Анонимен

преди 2 години

Даже няма да гледам кой е написал пасквила .... дойче зеле естествено.

4

Анонимен

преди 2 години

Ааааааа, няма да е омикроня..Конвоите ще сложат край на пандемията и на пандемистите. На никой няма да му се размине.