98

Божкеей!

преди 2 години

Ако Гугъл изчезне, разследващите и юристите ще умрат от глад.

97

Анонимен

преди 2 години

Очакваме нови изрезки от вестници и информация от Гугъл!

96

и до GOOGLE опряха

преди 2 години

В последния кабинет на Борисов работеха 4 /четирима/ съветници, Петков и вицетата му си назначиха 35 !!! Явно имало защо да му казват Просто Киро. Как това се вписва в заявката им за намаляване на администрацията ? Явно са много боси , некадърни и неграмотни.При предното правителство на ГЕРБ министерствата бяха 17, а сега при правителството на Радев и Петков са 23. Става дума за огромна и прераздута администрация предимно от роднини и баджанаци, която смуче от всички нас !

95

До 104

преди 2 години

Явно сте млади и зелени, какви суми са се въртели преди

94

Анонимен

преди 2 години

Има и подкупни съдии, ама с прокуратурата е по-лесно, купуваш един (главния) и той оправя нещата, а всички съдии е по-трудно. И съдиите по-лесно се корумпират, защото знаят, че контрола е от прокуратурата, а като и тя е корумпирана нещата са лесни.

93

ПроСоТо

преди 2 години

на вниманието на "големите хитреци",които се заиграват с Гугъл и "изрезките от вестници"..:-НПК,Чл. 208. Законни поводи за започване на разследване са:1. съобщение до органите на досъдебното производство за извършено престъпление;2. информация за извършено престъпление, разпространена чрез средствата за масово осведомяване;...Четете ли мажоретки ?..Алинея 2 как ви се вижда,или изобщо не я виждате ?....А какво ще направи прокуратурата ,вече е друга манджа.

92

Анонимен

преди 2 години

105 Хеех, само семейство Лорел ще върти 9 млд държавна пара?! Те ли са най-можещите, да си ги обсъждат под юргана? Това е обида към всички българи, все едно, няма други способни хора в държавата, освен тях. Дори, се държат предизвикателно и арогантно:"нека друг покаже по-добри дипломи... ". Такава нагла шуробаджанащина, в България никога не е имало.

91

Анонимен

преди 2 години

Маджо и Михалев и двамата ли са в списъка?

90

Анонимен

преди 2 години

В Гугъл пише, че каскета е първа цигулка на ГЕРБ и ДПС. А пеевски е втората цигулка. Следователно трябва да се разследват, щом го пише в Гугъл!

89

Анонимен

преди 2 години

104 Какво правят "образованите" тарикати? Назначиха си свои хора - роднини, цели семейства, приятели, любовници...навсякъде и си дадоха огромни заплати. Това какво е?

88

Анонимен

преди 2 години

Не се напъвайте, ние ги хващаме те ги пускат - май забравих те на Бочко изказванията. За съд са прукорори и съдии,до един. Ко ривете за Гешев

87

Анонимен

преди 2 години

Когато става дума за десетки милиарди, не ми се вярва, че нравствените и морални качества на прокурорите имат значение в система в която няма контрол.

86

Анонимен

преди 2 години

Какво се правите остроумници и разбирачи. Корупцията е заляла държавата. Общините са превърнати във феодални владения. До вчера никой, гък не смееше да каже. Някви смешковци ми пишете Киро това, Киро онова, а не можете сами да си обършете *** иначе. Само олиго*рени са останали в държавата. Много ясно, че касекта е първа цигулка на ГЕРБ и ДПС.

85

До Ха-ха-ха

преди 2 години

Прокуратурата може да внесе обвинението в съда, може и да не го вкара, може да го подготви калпаво и никой не може да и каже нищо.

84

Анонимен

преди 2 години

Кирчо да вземе да се съвземе, да изтрезнее, или да спре да се прави на дръж ми шапката. Той сам се вкара в този капан, след като каза, че знае и има списък с 20 лица. И тогава Прокуратурата беше длъжна да го привика, за да представи доказателства. А вместо това той носи някакви изрезки от вестници, а неговата куртизанка пък цитира Гугъл. А в същото време Маджо се превива от смях. Е, за какво говорим тук изобщо ?!?!

83

До Ха-ха-ха

преди 2 години

Защо мислиш, че прокуратурата е толкова важна за мафията, защото прокуратурата е монополист на обвинението. Т.е. всички доказателства минават през прокурор, а всеки един прокурор е подчинен на главния. Там взимат по 10 к заплати, много ясно че ще са послушни. Ето ти опорка трольо.

82

:(

преди 2 години

УВОЛНЕТЕ КАСКЕТА! Гнусна мутра убиец.

81

АНОНИМЕН

преди 2 години

Киро да си ходи при Трюдо, лика-прилика са си. Аман от марионетки.

80

Анонимен

преди 2 години

В основата на правовата държава стои спазването за законите, като се започне от Конституцията. Настоящият премиер на България наруши 3 пъти въпросната Конституция. Безспорно е, че настоящата съдебна система е гнила, но тя ЦЯЛАТА е гнила. Оздравяването й обаче трябва да стане по законен ред - иначе ставаме болшевишка държава. Законен ред означава законодателният орган да приеме такива закони, че да застави съдебната ситема да ПРАВОраздава. Реформа не е замяна на Гешев с някой Пешев.

79

Анонимен

преди 2 години

ПП са серийни измамници. Какъв Гугъл бе тия не са нормални!