78

Анонимен

преди 2 години

Няма да расте бройката ли, дръжте още зелената товарителница, за да могат хората още по-яко да се блъскат по големите хранителни вериги, където са човек връз човека и където е най-рисково, защото в кварталния магазин и един пирон и чук не можеш без амулета да си купиш. А дотам и блъсканицата по автобусите, кой маскиран, а кой не е. Ваксуван или не, в кюпа са всичките. И това го е измислил "смел борец" за да капе в касичките. И къде е нормалната човешка логика бре, а искат хората да вярват.

77

Анонимен

преди 2 години

Нови 98 починали са ги рвгистрирали с Ковид-19, но има още толкова нетествани и писани като починали от нещо друго.

76

Анонимен

преди 2 години

Слабо се представяме. От доста време Босна и Херцеговина имат повече починали на човек от населението от нас.

75

Бате Сечко

преди 2 години

До Германец. Бе ти, взе ли си порцията мъжко млЕко от арабският ти съсед...? Или чакаш груповата ти бустерна акция от неговите братовчеди?! Станал си зависим от тази,, Пандемия", и ходиш с разширена халка и усмихнат до уши.... Viel Spaß weiterhin...

74

Анонимен

преди 2 години

Пореден рекорд за тази година по починали от Ковид-19, за седем дни имаме 639 починали.

73

Анонимен

преди 2 години

Внимавайте с аритметиката, особено този, който хвърля боба. Така както са я подкарали със сигурност ще се окаже, че сме пак 9 милиона. Смятайте от време на време и с елката. Защото вирусчето си върви, и стъкмистиката също. Да не стане грешка.

72

Анонимен

преди 2 години

А колко са си заминалите преди да стигнат до болница.

71

Анонимен

преди 2 години

Дали ако спрат пътеките, няма да падне бройката...Или ако се произнася съдебният медик. Дали смеят, или ще лъсне измишльотината.

70

Анонимен

преди 2 години

Само подсмърчали според умника, а 98 човека си отидоха вчера.

69

Германец

преди 2 години

Без изненади на територията...

68

ЕС

преди 2 години

Даваме 50 милиарда да правиме чипове, че китайците нещо се евават с нас и не можеме да произвеждаме хай тек продукти. Няма икономическа война, пандемия е.

67

Анонимен

преди 2 години

Долни папагали всеки ден повтарят едно и също но циркави свърши щеси получите заслуженото проклети убийци лекари убийци лешояди за вас ще има народен съд и линчуване на тия мутри

66

Анонимен

преди 2 години

Миналата седмица писаха, че от направените тестове за деня всеки 4 бил положителе. Ние бяхма на екскурзия от 50 направени теста на всички пътуващ нито един не беше положителен. На новините ли да вярвам или на очите си?

65

Анонимен

преди 2 години

8000 души излезли позитивни на някакъв измислен тест, само половината от тях подсмърчат, другите са без симптоми. Какво ни занимавате??? Кога ще има статистика колко народ е починал от рак, колко от чакане на рецепция, колко от разкарване с линейка от болница на болница? Нима това не е важна информация?

64

Анонимен

преди 2 години

Лъжат в цифрите. Пазете си парите идва крипто мафията

63

Джев Бензос

преди 2 години

Изплашиха стадото с една кихавица и всички си дадоха доброволно парите на банките.

62

Мечо Пух

преди 2 години

Болниците не са ли търговски организации? Какво очаквате? За тях ковида е мана небесна. Колкото повече, толкова повече.

61

Анонимен

преди 2 години

Омикрон минава леко, с по 100 починали дневно.

60

Анонимен

преди 2 години

Не знам, как не им омръзна на журналистите да публикуват всеки ден такава статия. Това е поръчение от горе. Не мога да си представя такава неиновативност, такова банално отрамяване на събития в едностранна посока. Тук има много пари, които се въртят и затова се натъртва все едно и също.

59

Анонимен

преди 2 години

Отива дете със сцепена глава в спешното и му казват "Ше чакаш!". Отива мазен и мръсен poм с външен вид на циг a.нин пак в спешното и въпреки, че е неосигурен здравно го настаняват в топла стая с три хранения на ден и почват да го лекуват от настинка. А българските пенсионери мръзнат в домовете си и ядат по едно кисело мляко на ден с няколко филийки хляб. ХВАЛА!