17

Майора

преди 2 години

Абе анонимен 21 , парията на Христов каква е? Корнелия уволнена за корупция , Овчаров условно осъден , Кадиев милионер от продажба на евтин ток , Гечев направил долара 3000лв и фалирал банките , страната фалирана три пъти , създала мутри и олигарси! Това ли е твоята любима юартия?

16

РАДЕВ И КИРЕ....

преди 2 години

..СА В ПАНИКА ----КРИЗИТЕ ГИ ГОНЯТ С МОТОРЕТКА И НЕМА КАК ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ДА ПРОЛЕТТА!---СТРАХА ОТ ГЕШЕВ, Е ПО-СИЛЕН ОТ ПРЕДСТОЯЩОТО ПАДАНЕ ОТ ВЛАСТ...ЗАЩОТО ПАНДЕЛАТА ИМ Е ОСИГУРАЦИЯ!...НАРОДА Е БЕСЕН ОТ СМЕТКИТЕ ЗА ТОК , ПАРНО , ВОДА, ГАЗ И ХРАНИТЕ....НЕДОВОЛСТВОТО РАСТЕ СЪС ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН!!!

15

Кики

преди 2 години

Сийче дали си мома да ти оставя един телефон,пък знаеш ли?

14

анонимен

преди 2 години

Нормално е да иска отстрняването му.Гешев не е избран за главен прокурор а назначен по нареждане от Борисов.Когато се избира някой на някаква длъжност има по няколко кандидати а в случая не позволиха да има друг кандидат.Борисов си мислеше и беше казал "магаре да предложа и него ще изберете"

13

Пич

преди 2 години

А каква атака да е? Икономическа? Религиозна? Естествено, че ще е политическа. То дали искаш или не искаш да имаш съдебна система е въпрос на политика.

12

...

преди 2 години

Тази Сийка е като Мария Захарова,възпитанички от школата на Чайка.Простотия облечена във власт...

11

Анонимен

преди 2 години

Фамозната Сийка

10

ДДРОнег

преди 2 години

Когато напънат да махат някой, винаги се опитват да се оправдават с "политическа атака" ?!___Няма доводи за справедливост, а корупция, за задкулисия и прочие ... Нещо като "политическа отговорност" - ззвучи бомбастично, но няма същност, няма тежест, няма стойност ... Ами самото назначение на каскета беше политическо, самата държава се управлява от политически партии...Отвсякъде е видно що за стока е каскета, не казвам, че другите са добри, но каскетът трябва да си ходи, най-добре с вожда си при

9

Чудомир

преди 2 години

Така е как' Сийке, ама и Каскет Каренин го назначиха по политически от хунтата герб-дпс. Затова тук донякъде е оправдано и искането за оставка да бъде такова, политическо.

8

Анонимен

преди 2 години

Как'Сийка Пръскачката :) Че то и назначаването му беше политическо :)

7

Кики

преди 2 години

Каква политическа атака *** Сийче, милиционера когото защитаваш не би трябвало да има политическа принадлежност.Мафията си има партийна структура ама официално не прави политика.Та айде стига с тия клишета.

6

Анонимен

преди 2 години

Сия ***

5

Майора

преди 2 години

Правилно , политическа атака от партията на олигархията начело с юриста с отнети права Христо Иванов("Ало Маджо"), неговата секретарка и позната на Прокопиев Йорданова и медийния олигарх Прокопиев! Не дай Боже да стане България се връща в онези времена , когато цялата власт бе в ръцете на един човек!

4

СМЕХ...

преди 2 години

НИЩО НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ , ТИЯ КАНАДСКИ НЕКАДЪРНИЦИ.....ГЕШЕВ ЩЕ СИ ОСТАНЕ , ДО ПАДАНЕТО НА КИРЕ И РАДЕВ...ХА,ХА,ХААА......НАПРОЛЕТ!--ПЪТНИЦИ СА!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Сийке и ти си зминаваш с треторазрядното ченге гешев. Нидей рива.

2

Анонимен

преди 2 години

Някога е била хубава.

1

Анонимен

преди 2 години

Тази изглежда доста незадоволена и озлобена женица.