119

Мъко,мъко

преди 2 години

Къде е Жужи-криптоманката? Дали е в някое блато ? Аферюги алчни,историята не четете ли?Всичко-е нищо.Има едно Голямо Око,което ви наблюдава.

118

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Джон Три Волта няма право да пита прокуратурата по изрезки от статии с фалшиви новини. Освен това няма право да се меси в работата на прокуратурата в качеството си на изпълнителна власт. Да изкарат доказателства и да питат! Така с дийп фейк новини няма да стане. Киро ще трябва да си търси армия от адвокати и то до дни. Защо не пита как така прокуратурата не му повдигна обвинение като е нарушил Конституцията и защо не върне заплатите, които е взел. КС излезе с решение, че е излъгал.Факт.

117

БОРИСЛАВОВА ДА КАЖЕ:

преди 2 години

...КАКВИ ПАРИ ПОЛУЧАВА ОТ ББР , С ФАЛШИВИ ДОГОВОРИ ....И КОЙ И ДАВА ЗАПЛАТА ОТ 13,000-лв./мес....ХА,ХА,ХААААААА.....

116

BG

преди 2 години

Кире къде изчезнаха усмивката и гела бе пич,оправи Канада и сега дойде да оправяш България,поне да говорише правилно български, ати сричаш като второкласник,но машинките на Мадуро си ни го избраха.It is ,what it is

115

Факт

преди 2 години

Петков пита Гешев, а вместо прокуратурата отговатря Пеевски. Факт.

114

сокол

преди 2 години

Пеевски няма отношение към милионите..някой клошар има..И майка му..Само един въпрос-откъде са твоите "чисти" пари,Диди?След ковида-гейт идва нов ред.Робите да са готови.

113

Анонимен

преди 2 години

Веднага да се установи: Коя е Мата Хари и осемте джуджета!?

112

Анонимен

преди 2 години

Гнусните *** на Мафията пишат пpocтотии, които никой вече не чете. Мафията ще падне, а Тиквата скоро ще пукне от инфаркт/инсулт причинен от страх, защото той е пъзльо.

111

Анонимен

преди 2 години

До ДА ВИ СВЕТНА: Да вземеш първо ти да се "светнеш" , пък после да мислиш за нас а ?! Смяташ , че ако го поискат , нашите няма да го опаковат с панделка и да го пратят по експедитори бърза доставка - Е ти вярно си много заблуден ?!

110

БГ

преди 2 години

Да познавате тия четири особи? Кумеца (Киро), кумо Лорер,любовника Кокорчо и любовницата Лена

109

РАДЕВ ФАЛИРА БГ

преди 2 години

ОСТАНАЛОТО Е... ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО.........РАДЕВ ОГРАБИ ХОРАТА...!!

108

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 2 години

Закона "Магнитски " ---НЕ Е БЪЛГАРСКИ ЗАКОН , НИТО Е ЗАКОН НА ЕС-----той просто е Американска система за преследване на Корупцията!--НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЪДИ БЪЛГАРИТЕ , ПО "ЧУЖДИ ИЛИ АМЕРИКАНСКИ ЗАКОНИ"!!! АКО ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ---ТО ТРЯБВА ДА СЕ ДОКАЖЕ ПРЕД БЪЛГАРСКИЯ СЪД!!!!....ДРУГОТА СА ДРЪНКАНИЦИ НА НЕВЕЖИ И ГЛУПАВИ ***!!!

107

абе

преди 2 години

кирчо , ама списъка още не е готов ти вече посочваш имена :) и стига с тия кюлчета и пачки , ставате смешни ти и обкръжението ти .

106

Робин - като РОБ

преди 2 години

До Анонимен135 - Да така е , но то е като при диктаторите - Ние търсим ПЕРФЕКТНИЯТ олигарх : Щедър , добър , справедлив и това че ще краде е ясно , но поне да е по- с мярка !! Историята познава и депотични монарси , но е имало и по-свестни , и след като си знаем нивото на интелигентност и манталитет - търсим точно такъв , защото за повече още не сме се доразвили - ДАЛЕЧ сме от цивилизования свят , поне да ни е малко по-поносимо крепостното селячество !

105

Анонимен

преди 2 години

Американците просто бяха подхлъзнати от интригите на един човек, който искаше да бъде едноличен собственик на цяла една държава.

104

Патриот

преди 2 години

Битка на олигархични кръгове, трябва да изчистим всичко до кокал , няма друга шанс. Имаме нужна от българофили!

103

Анонимен

преди 2 години

прасето затапи и заграби цялата държава със съдействието и съгласието на гаджето си Тиквун. Народът иска възмездие и ще го получи. Където и да избяга ***.ът няма да се скрие

102

Анонимен

преди 2 години

Всички от ДПС и близки до ДПС трябва да бъдат скоро в трудови лагери за да не тровят живота на турците и ромите в България. А Доганя, Пеевски, илхан, Цонев, Хамид и още няколко ще лежат на земята с качулки до като не ги покажат по всички телевизии

101

Анонимен

преди 2 години

герп-дпс-рома са сепаратискта антибългарска организацийка.

100

Анонимен

преди 2 години

Чудя се защо народа взима страна на един от олигарсите. Пеевски и Прокопиев са еднакво лоши за вас. Защо взимате страната на Прокопиев? Като сменят прокурора на Пеевски ще сложат прокурора на Прокопиев и корупцията ще продължи само, че прокуратурата ще се използва за бухалка срещу други хора и вие пак сте излъгани.