79

Анонимен

преди 2 години

Ходете пеш

78

Анонимен

преди 2 години

Десетки милиони жители на страните от ЕС вече не могат да плащат за основната услуга на съвременната цивилизация - електричеството. Огромните сметки за ток предизвикаха масови протести и европейските правителства започнаха спешно да ги заливат с пари. Ще стигнат ли тези пари и какво ще се случи след като свършат?

77

в Белорусия

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана от запада и под жестоки санкции наложени от Европейския съюз и САЩ. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, водата, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма несигурно бъдеще, няма фалити, няма уволнения, няма енергийна криза, няма икономическа криза, няма соцаилна криза, няма хомосексуални бракове и истамбулски конвенции.

76

Дървен Шоп

преди 2 години

Кой го е страх от врабци , да не сее просо !

75

Киролъжецо

преди 2 години

Продължава промяната!

74

''пестим&#

преди 2 години

До кога , няма на къде вече , резултат от членството ни в ЕС и НАТО -то , ВИЖТЕ УНГАРИЯ , и не се занимавайте с неща които не са по силите ни. И един въпрос :Възможно ли е в България И след 100г., да стигнем европейските пари / по заплати и пенЦии/ , и ако НЕ защо сме тръгналЕ да ги стигаме !?

73

Анонимен

преди 2 години

До 71Нещо ти си се превъзбудил.В Силвър стар има една купчина мерцедеси за до 100 к.Или викаш Нисана ти е премиум ама Мерцедес не е е?

72

Анонимен

преди 2 години

Ако гледаш да пестиш от гориво, купуваш малолитражка и почти не я караш. Фатката е да не ти пука колко струва горивото.

71

.

преди 2 години

Един от най-важните съвети - ускорявайте плавно! Колкото за по-кратко се ускори от една скорост до друга, толквоа повече гориво е необходимо! Друго, споменато в статията - използвайте инерцията! Всяко натискане на спирачката ви бърка в джоба - убива се енергия, за която е отишло гориво.

70

Джигит

преди 2 години

Чудесна новина, нека дизела и бензина станат 5 лева за литър ! Това е единствения начин, *** и пульо да слезнат от колите и да се разтовари трафика по пътищата !

69

Анонимен

преди 2 години

Как да пестим на пътя: като не караме!

68

ганьо

преди 2 години

Единствения вариант за справяне е бой по просто Киро

67

Анонимен

преди 2 години

За Гай *** богаташ е човек, който има пари за нов автомобил. Тъжна работа... Много тъжна.

66

Евала

преди 2 години

Да преборим поскъпването , като натирим в кучй г.з разни Радевци, Харвардци, протестъри , амбриажи и пр. ***, която ни довлече инфлация и мизерия.

65

до 69

преди 2 години

Нещо се превъзбуди ми се струва. Човек, който кара обикновен нов автомобил за 80-90к лв. е елит?! Че около мене всички карат подобни коли- Шкода, Мазда, Тойота, Опел- флагманите им са по толкова. Имам и приятели с премиум марки, там за 90к не можеш почти нищо смислено да вземеш. И не, не сме елит, а обикновени образовани млади хора.

64

Блах

преди 2 години

Следващата статия ще е: хляб и основни храни поскъпват, как да пестим и да не ядем.

63

Анонимен

преди 2 години

Тук само дебели елити взеха да пишат. Излизам. Чао.

62

Анонимен

преди 2 години

Най много може да спестим като направим извънредни избори!

61

до 64

преди 2 години

Интересно ми е как го реши това? И аз съм на същото мнение като 54. На всеки 2-3 години сменям колата със следващия модел. Не карам някакви супер скъпотии, а среден клас автомобил за около 90 000лв..

60

съвет

преди 2 години

продавате си колите за скрап и спестявате от гориво, масла, гуми, винетки, данъци, гражданска, паркинг такси, автомивки, чистачки, ароматизатори, вредни емисии, еко такси, гаража ви е свободен, не замърсявате околната среда....