18

Анонимен

преди 2 години

Русия никого не нападала и никъде не е нахлувала.За разлика от краварите,които унищожиха много държави под благовиден предлог.

17

Майцепродавец

преди 2 години

До Дедо Ванго --- Сакън, Господи, не затривай Запада, че ще трябва да се возим на Москвичи, ЗАЗове, ЛАДИи, Жигулита, ИЖове и да гледаме руски черно-бели теле визори и пази Боже, да летим с руски летателни трещящи по шевовете технологии и да се ориентираме по звездите нощно време чрез съветския ГЛОНАС. Пощади ни Господи, помилуй!

16

Дядо попе

преди 2 години

Ти колко от Божиите заповеди спазваш?

15

Поп Груйо

преди 2 години

И аз потвърждавам който върви срещу бог и десете божии заповеди ще гори в ада това е сатаната запад

14

Анонимен

преди 2 години

Maкарончо е на колене в Москва. Моли руснаците за мир в Европа. Помни авантюрата на сънародника си Наполеон, който беше смачкан на Изток. Германистаанците и те са по-ниски от тревата - казаха на украинюшките, че няма да им пращат оръжие. Научили са си и те добре урока от Фюрера, помнят, че и той беше набит. Шведи, турци - и те кротуват, щото четат историята, която хич не е в тяхна полза срещу Русия. Само американците все още голям го вадят и искат война, но ако още се стряскат, ще я имат!

13

Анонимен

преди 2 години

Дори украинците не вярват,че Русия ще ги нападне,а тия непрекъснато ръчкат.

12

Майцепродавец

преди 2 години

Да, когато с Русия се случи това, което се случи със СеСеСеРетата, а същото е неизбежно.

11

Дедо Ванго

преди 2 години

Пак ви казвам западният 32 полов извратен свят против библията и евангелието ще бъде затрит Амин

10

Анонимен

преди 2 години

Ще има край когато американците престанат да се изживяват като световен жандарм,а си приберат играчките от нашите ширини и си бият камшика обратно в кравария.

9

ДЕДО ВАНГО

преди 2 години

ИСУС ХРИСТОС НЯМА НАЧИН ДА НЕ ЗАТРИЕ ЗАПАДНИЯТ 32 ПОЛОВ СВЯТ ЗАПОМНЕТЕ МИ ДУМАТА

8

Анонимен

преди 2 години

Накрая пак ще стане, това което Русия им каза - Украйна НЯМА да влезе в НАТО. Те разбира се, за да се изкарат големи победители, изкарват, че уж Путин е размислил и се е уплашил от заплахите на САЩ. :) Лол! Путин никога не е имал намерение да напада Украйна, но им каза ясно - разширите ли се на изток още и почнете ли да тормозите Донбас или недай боже да си връщате Крим, ще усетите руските ядрени гъбки по вашите столици! Слушат го! Украйна никога няма да стане натовска.

7

Историк

преди 2 години

Всяко нещо си има начало и край. В този случай, този край ще дойде след разпадането и разчленяването на остатъците от зионисткия експеримент наречен САЩ, временна набързо скалъпена хазна в която да се държи и пази ограбеното от цял свят, но и тая песен ще е кратка :)))

6

Анонимен

преди 2 години

Някои не спряха да си врат кривите носове в делата на Русия.

5

Анонимен

преди 2 години

До края се вижда не русия а сащ ще ви погребе натовските васали

4

Анонимен

преди 2 години

Опитаха се да вкарат Русия във война, от която да печелят, но Кремълският шахматист пак ги матира. Много ги е яд, че не могат да го провокират и Путин да бъде "агресорът".

3

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая дори САЩ призна, че Русия е суперсила.

2

Анонимен

преди 2 години

Задокеанските психопаати са приключили изцяло! 52% от американците нямат спестени 1000 долара. Набити са тотално! Глад, мизерия, кредити, неработеща икономика, брейнуош. Bye Bye, America!

1

Анонимен

преди 2 години

Няма да има край, докато не влезем в ролята на горски и ги изгоним от гората.