264

Анонимен

преди 2 години

Защо не го научат да говори правилно или вече е късно? Не" тея ",а тези.Не" къф си там" ,а какъв си там.Парле ву франсе и конграчулейщън не е задължително да знаеш,но поне български понаучи.

263

ЗАЩО

преди 2 години

Защо го показват този образ - велик експерт по всики въпроси..... Манията за велиие е много страшно нещо, в книгите пише че една от трите форми на шизофренията; човек сам трябва да определя границите на поведението си.

262

Анонимен

преди 2 години

Я, каква мъдра мисъл... И богопомазаните от ГЕРБ не се съобразяват с нищо и си правят каквото си искат. Все още общините са тяхни и винаги някой стои зад тях. Само погледнете кой плаща цял живот реални данъци-тези, които едва оцеляват.

261

Анонимен

преди 2 години

Драги ми Пинокио Борисов - това е бюджетът без кражбите на твойта пасмина крадлива, която смучеше по петнайсет милиарда на година. *** ГЕРБ-ДПС вече не краде, и пари има за всяко дете.

260

Анонимен

преди 2 години

Свикнали сме да живеем в прах цял живот, нищо ново

259

МОСАД САЩ 1994

преди 2 години

ЦИЦЕРОН последната НАДЕЖДА за спасение на РЕПУБЛИКАТА изрекъл:"СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ РИМЛЯНИН А НЕ СЪМ ГРЪК"...ЦЕЗАР като Брут го наръгал в гърба попитал ЗАЩО?.....и БРУТ му отвърнал:"ЗАЩОТО ЦЕЗАРЕ излъга всички че си истински римски военен офицер а си дърт гръцки интелектуалец прочел сумати гръцки книги прекланящ се пред гърка Александър Македонски"...БЕЗ МОЗЪК е ТУРЧИНА унижен и пълна подигравка още за Англо-Френското Християнско Слънце:НОСТРАДАМУС а БЕЗ МОЗЪКА АНГЛОСАЩ е ИЗНЕНАДА

258

Анонимен

преди 2 години

Бойко ядеше и деца .. според Рашков

257

Анонимен

преди 2 години

Румен Радев е предател и масов убиец

256

Анонимен

преди 2 години

Боко и неговата милиционерска пасмина /ГЕРБ-ДПС-ДС/ крадяха по петнайсет милиарда лева на година. Откак не крадат, пари има за всичко.

255

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов е предател и масов убиец.

254

Анонимен

преди 2 години

Няма по-голямо наказание за бянкянската сикаджийска мутра от това да бъде държан извън властта и да не може да краде от държавните средства. Само това ще го съсипе. Подпухнал от безсъсние, нерви на ръба на пръсването, накъсани изречения без смисъл, фалцет в гласа, пяна на устата. Краят е близо!

253

ИСТИНАТА

преди 2 години

При Абсолютно несъществуваща римска култура и цивилизация все пак в Римската империя е имало реално съществуваща ГРЪЦКА КУЛТУРА и ЦИВИЛИЗАЦИЯ в която по желание е можел да участва и да я доразработва всеки РИМЛЯНИН..........ГРЪКЪТ работел за РИМ ако му плащат добре а инак бойкотирал РИМ тъй като знаел че това не е ГРЪЦКА ИМПЕРИЯ......Така загинал РИМ от незаинтересуваноста на ГРЪЦКИТЕ МЪДРЕЦИ

252

izh

преди 2 години

Към всички комунистически плювалници. Не забравяйте , че при управлението на ГЕРБ държавата е била с най високи икономически показатели на Брутния Вътрешен Продукт на глава от населението за последите 60-тина години, въпреки тоталната собственост на средствата за производство от комуномутрите. Някой ги срита да плащат някакви данъци. Е, сега вече не плащат - плащаме масрафа ВСИЧКИ. Резервите на държавата отиват на изчерпване. Ще ви видим УТРЕ

251

НиЕдубре това човече

преди 2 години

Къф "ПРАХ" балнува посред зима...има киша, освен "Око Ниша киша, а у Нишу суво..."

250

Нина

преди 2 години

До 262 Абе бок...лук що не идеш в Китай ,гарантирам ти, че на третия ден след като изплямпаш такава помия ще изчезнеш от Земята.Толкова сте прости,че сте за съжаление.Защо си мислите,че като драскате тия лъжи някой ви вярва а? Докажете едно,само едно нещо направено добро за българите от управлението Киро и серянина от Славяново за 10 месеца, и тогава се перчете..Гола вода и безкрайна наглос е това виждам.Вярваме на очите си а не на лъжите ви.Ясно нефелници!

249

Анонимен

преди 2 години

Не е хепи на снимката СИК-аджията, забелязал е, че попада прах в чекведжетата...

248

Анонимен

преди 2 години

Пинокио Борисов - предателят, който ни продаде на Доган и Пеевски.

247

Анонимен

преди 2 години

Виденовата зима ще ви се види супер след крадците на Прокопиев Кирчо и Кокорчо !

246

КИПЪР 1974

преди 2 години

Римската империя я е имало,римски робовладелци е имало,НО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО римска култура камо ли пък римска цивилизация...Когато Римският СЕНАТ загивал избрали най-доброто което имат да го защитава и това бил:ЦИЦЕРОН.......Мъдрецът ЦИЦЕРОН казал:"СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ РИМЛЯНИН което е ПОЗОР и си мечтая да съм ГРЪК"......Цицерон почнал да обикаля гробищата и да почиства и възстановява гробовете на пречуканите гръцки мислители от римските диваци и варвари като им слагал Нови надгробни плочи"

245

Анонимен

преди 2 години

Тука е останал един *** на ГЕРБ, който пляска ли пляска постчета... Но полза никаква. Ей, герберско ***, паричките за такива като теб свършиха...