32

Катя

преди 2 години

Тук е пълно с някакви асоциални мизантропи. Нека си бачкат от вкъщи и да не се показват никъде, няма лошо. То и преди ковид си бяха маргиналите в офиса и никой не искаще да общува с тях.

31

Айти

преди 2 години

До 13 на местна фирма е "Храна от село" се казва. Тия твоите са чисти химии!

30

Анонимен

преди 2 години

До 30: Това си зависи от вас ти сега и в офиса да си пак може да правиш по 60 часа. Много по-добре е кол и да се пише, а не през 30 мин. всеки решил, че е на зор и да ме прекъсва. Отделно като говорите пречите и на другите колеги да си вършат работата.

29

До Анонимен 32

преди 2 години

Отиването и прибирането от офиса означава движение и чист въздух. Сега това време ти се прибавя към работното от вкъщи. Браво!

28

Анонимен

преди 2 години

Отиването и пребирането от офиса отнема време.Не виждам смисъл да се губи време в излишно пътуване.Иначе ако си в офиса можеш да спестиш от домашните сметки за ток.

27

Лекар

преди 2 години

Странно, при мен работата не е намаляла, защо ли се получава така??? Дори се е увеличила с това и кинтите разбира се

26

Мишо

преди 2 години

До Анонимен 27. Не съвсем така. От както работата от вкъщи стана норма работя по почти 60 часа. Колегите също. Познай преди дали бачкахме повече. Социалните контакти са абсолютно наложителни. Няма как да издирвам някого да праавим кол, да си пишем и подобни глупости, като можем да се разберем на живо за 2 мин.

25

Анонимен

преди 2 години

Бумърите обаче искат да ходим в техните офиси.

24

Работодател

преди 2 години

Ако някакви шмокльовци си мислят, че при мен ще работят постоянно от вкъщи - няма да стане. Аз искам да знам какво става в компанията ми и какво правят служителите. Да си търсят по-модерни работодатели, като ония долу или да си направят собствена фирма. Аз вече съм натрупал достатъчно, ако пазара на труда се промени, тогава излизам. И без това вече ми дотегавя всичкото това. Ще си обикалям и ще се отдадм на хобито ми.

23

Анонимен

преди 2 години

До 19 Мишо това са пълни HR-ски глупости. Имаш 40+ часа на месец можеш да се счупиш от фитнес, копаене на двора, секс, тичане или каквото искаш. Социален в работата е др. HR глупост. Там сте да бачкте за пари, не да сте дружки аз си имам приятели за това бе.

22

Анонимен

преди 2 години

От Сутрината сибпускам маестирто - Тони Сторари, сипвам си малка ракиика и почвам! В офиса ... Не можеше. Даже бира на обяд не можеле. Па всичките едни такив а... Ародирани умни ....

21

Ххх

преди 2 години

Днес работа от вкъщи,утре среща в чата,после виртуален секс,новият световен ред чyка на вратата

20

Анонимен

преди 2 години

И това произмодство ли е? И аз съм така. Нищо не произвеждам. Просто край. Все сме интелектуялци, влогъри, тъ панари. Ба си.

19

Анонимен

преди 2 години

"Отчуждение от колегите, не знаеш кога си на работа и кога не си," - Ми нямаш ли часовник уеее

18

Анонимен

преди 2 години

Скоро който иска да яде ще трябва да е на село и да копа градината. Вижте какво се случва с азотните торове. :) хоум офиса ще е на нивата

17

До 7

преди 2 години

Така значи, един пенсионер за 700 лв и си свиркаш... Няма данъци, няма подръжка, амортизация и т.н. Само по-скъп катинар и верига ти трябва, за да затвориш входната врата. :)Я си представи, че имаш една офис сграда с 10 офиса в нея, но имаш 2 заети от тях. Какви ли разходи ще имаш за подръжка?

16

Мишо

преди 2 години

Дългосрочната работа от вкъщи крие рискове. Отчуждение от колегите, не знаеш кога си на работа и кога не си, реално работиш много повече, хората очакват постоянно да си на разположение, затлъстяваш с постоянното ядене пред компютъра и обездвижване, очите ти стават на пихитя и т.н. За мен е ок няколко дни в месеца, особено петък, но постоянната работа от вкъщи е ужас. Аз съм свикнал да бъда социален в работата си, да общувам с хора на живо, да знам, че като си тръгна от офиса съм приключил.

15

До Айти

преди 2 години

Абе, лъжльо, като всички в това село около теб са на по 90, за какво са им детска градина и училище? Толкова ли не можахте да го разпродадете това село, че да мирясаш най-накрая?

14

Анонимен

преди 2 години

Някои хора предпочитат да работят в офис,вместо от къщи,защото им липсват любовниците.Офисите са място ,където се развъжда изънбрачния секс.Там се задоволяват комплексарските нужди.Шефа лесно получава уважение даже и лицемерно.У дома няма как да го получи.Жената като скърцне със зъби скача под масата.Ако може сега без офис,занчи може винаги.Койотмиска да работи ще работи,който не да скютъри друга работа.

13

Анонимен

преди 2 години

Офиса е среда само за интриганти и клюкари. 2 часа в трафик се губи всеки ден, 40 часа на месец.