18

Ямболски цървул

преди 2 години

Започнаха един по един да си признават.А в болниците правят точно обратното.Убиват хората с анти-биотик.И ги пишат Ковид смърт! Бактериалната инфекция се лекува с антибиотици.Това е вирус.Лекува се с витамини и естествена имунна система!

17

Беден IT 3000 лв кеш

преди 2 години

Колко антибиотик мога да си купя с 3 бона?

16

Анонимен

преди 2 години

Антибиотик се дава след 4 ден на вирусна инфекция, ако има данни за бактериална супер инфекция. Азбучна истина. Повишено CRP над 45, висока температура.

15

Беден IT 3000 лв кеш

преди 2 години

Вече не знам какво да правя многото пари, които изкарвам. Дайте някакви идеи?

14

Анонимен

преди 2 години

Дрън, дрън.За това има лични лекари, които след преглед да преценят.Да се плямпа по принцип, когато става въпрос за лично здраве е неприемливо.

13

Брр

преди 2 години

Моя близка, двойно ваксана, пак се усложни от ковид. Как мислите, че оздравя??? С антибиотици и пробиотик, професорке! Всичко е ПО ПОКАЗАНИЯ И С МЯРКА.

12

АнонимеН

преди 2 години

И ЦЕЛИЯ ОТБОР КОВИД ВАКСЪРИ ДА ГО КАЖЕ ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!!! 90% ОТ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ САМО ТОВА ИЗПИСВАТ ПРИ КОВИД И ТО В НАСТОЯЩ МОМЕНТ! МИНАЛИЯ МЕСЕЦ ПРЕД МЕН ЕДИН ЛИЧЕН ЛЕКАР ИЗПИСА 2 АНТИБИОТИКА НА БОЛНА ОТ КОВИД 79 ГОДИШНА ЖЕНА! ПРОТИВОПОКАЗНИ СА НО ЛИЧНИТЕ САМО ТОВА ЗНАЯТ ДА ИЗПИСВАТ, ТЕ АКЪЛ ЗА ПОВЕЧЕ НЯМАТ! ИЗМИВАТ СИ РЪЦЕТЕ С АНТИБИОТИЦИТЕ! АКО УМРЕ , ЕМИ НАЛИ ВИ ДАДОХ АНТИБИОТИК КАКВО ИСКАТЕ! А ТОЧНО АНТИБИОТИКА УБИВА ПАЦИЕНТА ПРИ КОВИД!

11

Факт

преди 2 години

ЛИЧНО ИЗКАРАХ КОВИД И 7 ДНИ НЕ ВЗЕМАХ НИКАКЪВ АНТИБИОТИК. ВДИГНАХ ДО 39, 2. ПАК НЕ ВЗЕМАХ. НАКРАЯ СЪВСЕМ ПАДНАХ. ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ ПРИЕМ НА АНТИБИОТИК С ПРОБИОТИК СВАЛИХ ТЕМПЕРАТУРАТА И ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ПОДОБРЯВАМ . ИЗЛЕКУВАХ СЕ ЗА 7 ДНИ. КОЙ ЛЪЖЕ? НА СЕБЕ СИ ЛИ ДА ВЯРВАМ ИЛИ НА ТАЯ?

10

Садист

преди 2 години

20-30000 жертви ми се виждат мижава цена за такова значително откритие!

9

Анонимен

преди 2 години

Не знам дали антибиотиците са провивопоказни, но изкарах Ковид през ноември. Първите 9 дни бях на нурофен и витамини с постоянна температура 39,5. Спадаше за час два и пак. После ми изписаха два антибиотика едновременно и още на първия прием температурата изчезна и повече не се появи. После се чувствах като газен от валяк пне месец, но температура така и не вдигнах повече.

8

Анонимен

преди 2 години

Защо показвате тази жена толкова често и защо допреди две години не бях чувал за нея? Как се е издържала преди пандемията, защото явно тя болница не посещава?

7

В България

преди 2 години

Всички го научихме, с изключение на джипитата.

6

Стига геноцид!

преди 2 години

Тази да каже какви зарази ще пускат у нас от 12.03. от Пентагона САЩ и какво са подписали във ВМА и ЦЗПБ с тях.

5

Анонимен

преди 2 години

В топ 3 ми е този цвят лилав. Рекордьорката по пропаганда, вземи гледай малко конвои. Ше спреш да се притесняваш за ваксинационното покритие в БГ.

4

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Лютото мори вирусите.Аз съм люти чушки миналата година изкарах много леко вируса.

3

Анонимен

преди 2 години

Антибиотиците спасяват това е истината, но има едно лобиране за кортикостероиди или направо за гробищата по принцип го казвам не в контекста на статията.

2

Анонимен

преди 2 години

Въпрос на време е да обяват края на тази пландемия.

1

Анонимен

преди 2 години

Браво! Откритие достойно за Нобел! Единственото лошо е, че това се знае от години. Ама явно не и в България.