38

Елемаг

преди 2 години

Мале ,мале като падне мораториума за цената при домакинствата :) Кирчо не знам,дали може да бега толкоз бързо :)

37

Ххаха

преди 2 години

Купувай народе и държавните фирми от разни крадци, а от аец на вън тока

36

Анонимен

преди 2 години

Изнасяме си тока, после ни го продават същия, ама по-скъп. И ако не искаме - глоба. Мда, много добре се развива европейския пазар. Все едно аз да купувам яйца от баба ви и да ви ги продавам на десеторни цени, като на всичко отгоре ви кажа: платете си при мен и отидете при баба си да си вземете яйцата. И ако попитате дали не може да си ги купувате директно от баба си, без да ми плащате на мен - глобаааа.

35

ГЕРБ

преди 2 години

Първо оправи двора си после се грижи за чуждите .

34

Зозо

преди 2 години

Промяната продължава, ся като поскъпне и тока за бита..... Яжте сега на Рундю ушаката :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

33

Анонимен

преди 2 години

Последно като бях в Швеция, си беше в ЕС. Но междувременно може и да е излязла. Там са мъжки момчета и момичета.

32

Анонимен

преди 2 години

този ЕС е много нагъл,първо ни накара да затворим два реактора,а после да изнасяме евтиния ток от другите два за тях,и нашите послушковци загърбиха националния интерес.Ако Козлодуй е държавен завод то държавата има право да осигури от него първо собственото си потребление и каквото остане да продава навън,тя не е търговско дружество а социален орган и за нея не важат търговски правила,поне така мисля аз,не съм юрист

31

И така

преди 2 години

До тук с промяната, докато мутрите ще ни продават скъп ток, а вие се правите на ощипани, ние ще го отнасяме

30

Елемаг

преди 2 години

Време е да се излиза,не само заради тока. През цялото време течаха едни пари,от които ти Българино нищо не видя.Видяха само ония от горе.Като излезем и ще трябва всичко да си изкарва парите,от строителя,до общинския и където не може да се отклоняват средства,ще си се оправят нещата!!Тъкмо и германската майонеза ще секне,та ще трябва наша да си правим.Е на ново,че всичко унищожено,но това,че сме извън ЕС не значи,че сме затворили границите!!!Те имат нужда от пазари,не ние!!!

29

Анонимен

преди 2 години

Не спирайте износа на наш ток за ЕС. Спрете износа на нашия ЕВТИН ток за ЕС.

28

Нико

преди 2 години

Никъв европейски съюз не ни иска тока!Всичко е далавера на енергийната мафия.Всичко е прах в очите на хората за които никой не му пука важното да има далавера и огромна печалба.

27

Анонимен

преди 2 години

Ама каквиползи имаме от европейския пазар, след като изнасяме евтин ток, а купуваме скъп? *** ли сте?

26

Нужен е закон

преди 2 години

Износът на ток да бъде по цени от микса плюс акциз и протекционистки такси.

25

дедо Ви

преди 2 години

Ако спрем износа на ток - цената ще падне!!!! Е те за това Швейцария и Швеция не са в евросъюза за да не им вдигат цени заради недомислиците на брюкселските тъпоъгли!

24

До 21

преди 2 години

Отговорете си сами, евтиния ток се изнася, а ние сме задължени да купуваме скъпото производство на олигарси те. Тецове и ВЕЦ и тнт. Пиявиците на народа

23

Krom

преди 2 години

Под всичките тези витиевати приказки за "балансиране" и евросолидарност, май стоят едни тлъсти енергийни лобита които в този момент реализират милиони дневно на гърба на умиращите български общини и задъхващия се българин. Май не Европа ни плаши, а да не пострада далаверата?

22

Анонимен

преди 2 години

Не знам тея национални предатели, как спят вечер.

21

мда

преди 2 години

Някой ще си замине за Канада предсрочно...А Харвард ще се причисли към мръ*сните думи в БГ.

20

адолф

преди 2 години

За пореден път на Радев министърчетата счупиха ***.Тоя юнак си мисли че ако го закъсаме Гърция щяла да ни помогне?!?!?!Както се казва в едно комедийно шоу "много си *** Сашееее....."Абе сладур ти кога си видял и чул елините да са ни помагали бе аланкоуло?Я земи прочети малко история да видим дали ще намериш такъв случай. А между другото да ти кажа как гърците си спряха износа на ток към ЕС - просто казаха че имат авария в електропреносната мрежа към ЕС и толкоз - износа на ток спря!

19

Анонимен

преди 2 години

Защо тока който го изнасяме е в пъти по евтин