26

ПорЦелан

преди 2 години

До Някой. Аз пък спях по 20 часа на денонощие. Имах страшно разстройство което мина след като спрях имуностимулаторите които ми предписа личната лекарка. Кашлицата ми спря след два дена Терафлу. Март месец 2021.

25

Анонимен

преди 2 години

Ковид измамата се разпада! Както социализма през 89та година. И сега, както и тогава ужасени от събитията партийни функционери се опитват да ни убедят, че това, което виждаме не е вярно! Успех на вакситроловете, дано нахраните децата си с парите, които ви дават!

24

Някой

преди 2 години

Изкарах го февруари миналата година! Една седмица не можах да заспя и щях да си изкашлям белите дробове! Опитах се с разни фервекси, лекарства против кашлица и всякакви! След като мина седмица, и личната ме натъпка с антибиотици! Чак на втория третият ден успях да заспя! На тези, които все се опитват да омаловажат вируса , им препоръчвам да отидат в някое спешно Ковид отделение! Този също ревеше ,че имал "антитела", и после го бяха закарали в елитна болница в тежко състояние!Обикновен манипулато

23

ПорЦелан

преди 2 години

Всичко е статистика и методика 24-ти. Ако си починал със симптоми, даже и без тест - тогава си умрял от ковид в Германия. В Белгия ако теста ти е положителен, няма значение от какво си починал - починал си от Ковид. Много е изгодно на болниците да си болен от Ковид.

22

БЪЛГАРКА

преди 2 години

" Зеленият сертификат не предпазва населението, той предполага носителят на такъв сертификат по никакъв начин да не разпространява вируса, но те могат, което го прави безсмислен." Това заяви пред БНТ депутатът от ИТН и имунолог проф. Андрей Чорбанов." ТОГАВА ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ ДУПЧИМ С БУЛАМАЧА---ЗА ДА НИ ПОЛЗВАТ ЗА ОПИТНИ МИШКИ ЛИ ??? ДА,АМА-НЕ, НАРОДИТЕ СЕ СЪБУДИХА !!!

21

Анонимен

преди 2 години

Мда, всички тези държави са много ваксинирани и точно като се ваксинираха смъртнистта им падна. Ние сме си на първите места по смъртност. Хората го отмениха защото интензивните и болничните легла не са претъпкани, Англия имат 1500 човека, а са 10 пъти колкот нас, Испания са 7 пъти, Франция и те 9-10 пъти, Германия 12 пъти. Германците имат 2000 в интензивните, това отговаря на 160 в България, ние имаме 500. Те имат от юни 2021 насам 27000 умрели, ние 14000, те са 12 пъти повече

20

Анонимен

преди 2 години

Махайте тьпия сертификат, да не ви махнем умните глави! Веднага!

19

И този

преди 2 години

...се научи да лъже с "истината"! Никой не е казал, че ваксинираните не са преносители! Истината е ,че ще го изкарат по-леко! И тия държави са сложили карантината, изчакали са да мине пикът, и тогава са премахнали сертификата! И този пишман-професор го знае това много добре, ама друго си е да се правиш на интересен с манипулации! И какво стана с българската ваксина, която според Този щяхме да имаме до Нова година!

18

ПорЦелан

преди 2 години

Всички го изкарахме - аз, жената, двете деца и майка ми(85), както и всички колеги в отдела. Никой не е ваксиниран, никой не е влизал в болница, никой не го е карал повторно. Номера беше да се продадат едни течности. И двата случая починали за които знаех със сигурност че са починали от Ковид, се оказаха различни. Един бивш колега от СУ първо казаха че е Ковид, но се оказа рак на далака. Една колежка от Белгия пък се оказа че си е инфаркт. Това е.

17

Д-р Ох Набимиго

преди 2 години

Фалшификатът пази като дъждобран от радиация.

16

Анонимен

преди 2 години

И ние ще ги отменим. Страхуваме се от тирове.

15

танер

преди 2 години

ваксинираните надигнаха вой щот си набиха 3 игли напразно и сега като махнат тия глупости ще им остане болката в рамото и срама че са били опитни мишки....

14

иво папазов

преди 2 години

До УМНО СЕЛОте щото ваксините помагат,викаш,а ..умнико,боцкай се

13

Анонимен

преди 2 години

Отменят сертификата не защото не върши работа, а защото там са 80% ваксинирани, останалите 20 преболедували. При нас обаче не е така. Чорбанов вече се легитимира като чалгаджийски интелигент.

12

Анонимен

преди 2 години

Я виж ти, само вакса троловете са тук.. ама нормално, "антиваксърите" още сме снощни и с махморлук. Хайде ще ви дадем още малко време да си направите заработката, тамън да се събудим малко и после ви почваме хахаха

11

Анонимен

преди 2 години

Малееее, активно колективно включване на пуйките от mamaта. Четете за Канада и се страхувайте миризливки!

10

УМНО СЕЛО

преди 2 години

НАВСЯКЪДЕ БОЛШИНСТВОТО ПЪРВО СЕ ВАКСИНИРА, ПОСЛЕ ЕВЕНТУАЛНО ДА СЕ ЗАРАЗИ, ТУК ПРЕДПОЧИТАМЕ ЗАРАЗАТА ДА МИНЕ ПРЕЗ НАС И ТОВА ДА НИ Е ИМУНИТЕТА, ДАЖЕ И ДА НИ ПОВТОРИ?

9

Обективно

преди 2 години

ПРАВ Е НА 250%!! И ДОРИ ПОВЕЧЕ. ЗЕЛЕВИЯТ СЕРТИФИКАТ НЕ ПАЗИ ОТ РАЗПРОСТРАНЕНИЕ НА ВИРУСА. ВИЛИОНИТЕ ЗАРАЗЕНИ СЪС СЕРТИФИКАТ ГО ДОКАЗВАТ НА ДЕЛО.

8

Анонимен

преди 2 години

Зеленият сертификат спомага за повече заразени. Но това го знаят само умните а такива дето са си купили дипломите от харвардския кинеф немат напредстава.

7

DO MEDIKITE

преди 2 години

МЕДИЙКИ КАК Е ВРЕМЕТО В КАНАДА?????