356

Грипен Гаменов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Как е с ППромяната?Кефите ли се на новия,младия,умния,челия с хардуерска диплома Кирето!Ако е тъй,да знайти че заслугата е моя!Усещате ли промяната в джобовете,здравенцето?Нали ви е по убавинко отколкото при Банкянецът!Напразно ли ви набивах в главите 5 години,че не е така,ама не знам ка а?Е хвана дикиш!Сега ша прая нов проект.Ша са казва не ИТН,а НТИ,Нема Такиви Ид,иоте от Северния през Сомалия та до Южния полюс!Мисля скоро пак да ми поиграйте на мадуровките,Венсеремос ребята

355

Анонимен

преди 2 години

Понеже Киро читанката ни препоръчва, да прочетем любимия му разказ, ние му препоръчваме, да прочете за Остап Бендер. Роман "Дванадесетте стола", от Евгений Петров и Иля Илф. Много ще му допадне.Или Може би, Бой ***, до Харвард и назад.

354

Анонимен

преди 2 години

А можеше просто да замълчи. Като за Грайндъра.

353

Анонимен

преди 2 години

Извинил се е, ама дръжки! Това е констатация, а не извинение.

352

споко

преди 2 години

До Учител 1960г. - Няма да ги обърка ,защото сигурно не ги е чел.

351

ПроСоТо

преди 2 години

Напред,гербопуделчета !...Никакво отпускане !..Погрижете се за стотинките си,но и не забравяйте,че вашия ТАРТОР-пожарникарския гений от Банкя,вече душа бере от злоба и завист като гледа "Киро" и другите още по върховете../създадени специално и САМО за него-"Титана на мисълта,словото",КРАЖБИТЕ и ДАЛАВЕРИТЕ../

350

Че те

преди 2 години

доста гафове станаха за малко време, този поне е безобиден. Предния поне беше чел една книга, а този не е чел и един разказ!

349

Един Българин отново

преди 2 години

Смях! Извинява се, че е неграмотен! Трябва срамно да мълчи!

348

Анонимен

преди 2 години

От Козяк яко се изгав_риха с нас.

347

Случва се ....

преди 2 години

... особено на такива дето не четат ама мнооого искат да блеснат с нещо . И не ми приказвайте за "Харвард" отдавна стана ясно че КИРО Е БИЛ В ХАРВАРД САМО ЗА НЯКАКЪВ КРАТЪК БИЗНЕС КУРС А НЕ Е ЗАВЪРШИЛ ТАМ ОБУЧЕНИЕТО СИ. ..... Напоследък много станаха калинките с "измайсторени" дипломи дето се напъхаха във власта . А "промяната" вече я видяхме . ЗАМЕНИХА ГРЕБЕРСКИТЕ ЛАКЕИ ВЪВ ВЛАСТА СЪС БЕСЕПАРСКИ ...та изчезващите милиони да потекат отново към "партията-столетница". Курнелка се кефи ЯКООО .

346

Анонимен

преди 2 години

Тоя ще има още много за какво да се извинява. Поне може ли да събира и изважда като са го учили в Харвард? А някой знае ли какво точно му се води образованието? Какви нАуки е практикувал, че даже ни препоръчва ваксинации?

345

izh

преди 2 години

Нещо ми се губят коментари написани на български. Интересно ако плюех ГЕРБ с каруцарски език гарантирано дежурния редактор нямаше да ги изтрие. Просто бизнес и далавера

344

Учител 1960г.

преди 2 години

Посредствен мин. председател.Дано утре не обърка Вазов с Е. Пелин.

343

Анонимен

преди 2 години

Браво! Този премиер поне може да се извинява, за разлика от предишния.

342

Istinata

преди 2 години

Мошеник, Киро Ментиро. Инсталиран от олигархията. Крадец, вземате от хората, за да си го сложите в джобовете. От тока ни, от храната ни, от ваксините. ОСТАВКА! Мошеееник комунистически.

341

Istinata

преди 2 години

Оставка бе, келемееее! Незаконен премиер, с 15 процента и още 15 отгоре с машините на Мадуро. Утре 12 ч. пред НС да ги изметем. За това, че искат да ни отровят, за това, че ни налагат тоталитаризъм, за това, че не можем да си платиме тока, за това, че не можем дори нормално да се храним. Комунистите няма да си тръгнат без бой.

340

12

преди 2 години

Горкият Кирил Петков! Ще опита "сладостта" на властта и порядките в байганьовска България, където единия ден викат:"Да живее!", а на другия "***!". Мен от предишния ме беше срам как фамилиарничеше с Меркел и Херо Мустафа, та поставяше дамите в неловко положение, този поне надали ще допусне такива протоколни гафове. И това не е малко. А НЯКОЙ ПРОЧЕТЕ ЛИ ВЪПРОСНИЯ РАЗКАЗ, ИЛИ СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ, интелЕгенти?!

339

Анонимен

преди 2 години

До Мдаааа!Само и единствено Бойко Борисов е спасението на България! БББ!

338

Мдаааа!

преди 2 години

Така ще се извини и след 2-3 месеца м, когато ще бяга от България , за да се спасява от "народната любов" ! Така ще се извинява и за поредната национална катастрофа ! И пак дебилният български суверен ще е седнал на "кола" на Просто Киро ! Или на "кола" на Зеления чорап ! Без значение - все ще е кол ! Намазан с обещания.

337

уточнение

преди 2 години

Да прочете "Винету" и друго не му трябва.Само да си запише,че автор е Карл Май,а не Том Сойер,защото той е герой на Марк Твен.