15

Анонимен

преди 2 години

САЩ разболяли се с ковид 73,4 млн., умряли 878 хил., Русия заразени 11,2 млн., починали 322 хил., това пише в официалната информация. От къде ги вадят тези глупости не е ясно.

14

До Яна:

преди 2 години

Не го ли намери вече? Казва се "Костадин", освен това е хамериканец, тъпaнapче е, но е упорит. Ако до утре сутринта успее да си бие сам повече от 100 плюса на собствения коментар, ти предлагам да му пуснеш безплатно за да се отпусне и успокои.

13

Анонимен

преди 2 години

Едниствено мога да съжаля някой ***, който дава смисъл на жалкия си живот да си бие сам по 30 плюсчета на собствения коментар, и то кога - в петък вечер.

12

До До статистик

преди 2 години

Само дето забрави да напишеш, че от "3 милиона и 600 хиляди деца са се родили през 2020 в САЩ," - колко са бяка раса и носители на културния и интелектуаленпотенциал? По прогнози след 60-та година белите ще са малцинство!

11

Анонимен

преди 2 години

И за капак, сега ще подпалят света. Не ни стига лудия севернокореец, че сега и Путин.

10

Анонимен

преди 2 години

До Kостадин....Русия се пише с ГЛАВНА буква, както и всички други страни! Лавров не е дементен - слушай го как говори - прецизно, интелигентно, без да си позволява неприличния изказ на някои западни колеги! Путин, освен двете дъщери за които се знае всичко, има още две деца от гимнастичката Алина Кабаева. Това поне се знае! Населението на Русия се УВЕЛИЧАВА, макар и бавно, продължителността на живота - също! Защо лъжеш? Плащат ли ти за това или от малък си лъжлив? Лошо, много лошо...

9

До 14:

преди 2 години

Не съм статистика, но мога да се досетя за цвета на кожата и качеството на родените "американци".

8

Статистик

преди 2 години

Имаше мераклии да сравним бройката на умрелите в САЩ с тази в Русия. Официалната статистика на САЩ за броя на умрелите за 2021 не е готова затова ще ви дам тази от 2020. САЩ, официална статистика за броя на умрелите през 2020г - 3,383,729; официална статистика за умрелите в САЩ през 2000г - 2,403,351. Извод --- в последните 20 години смъртността в САЩ се е увеличила с близо 1 Милион на година. НЕ ИСКАМ да хейтвам --- кризата е глобална и е в целия свят, бедните стават по-бедни НАВСЯКЪДЕ!

7

Анонимен

преди 2 години

Късно се престрашиха да се ваксинират. Сави са си виновни.

6

Анонимен

преди 2 години

На 150 милиона народ колко да са починалите като имате предвид че и там населението е застаряващо. Съвсем нормална смъртност за толкова милиона народ. Какво да кажем ние с гайдите е въпроса. На 5 милиона 35 000 човека са предали богу дух от студ глад и мизерия но ги пишат че Коронясали. Хората нямат пари да си купят дърва и мръзнат като кучета по селцата а пъдарите нарамили пушките и гледат някой да не отиде да си набере вършини и да запали печката. По лошо е от Фашисткото робство.

5

Константин Матеев

преди 2 години

До БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ !Кое й е тенденциозното на новината? Подобно нещо се наблюдава в много страни покрйй Ковид, вкл. и у нас. Нарича се свръхсмъртност, тоест рязък скок на смъртността за изминалите две години, което се обяснява основно с Ковид като преки и косвени последици.

4

Анонимен

преди 2 години

Вие пишете за България! Бяхме почти 9 милиона, а сега...!

3

Анонимен

преди 2 години

да бяха нападнали Украйна поне да ги пишат умрели за родината

2

БЪДЕТЕ ЧЕСТНИ !

преди 2 години

Дайте и статистиката на щатите - че там нали искат да са първи във всичко - пак имат да ни изненадват с рекорди! (п.с. АМАН от тенденциозни новини!)

1

Анонимен

преди 2 години

Те са много и ще се оправят .Тука е въпроса ще имали българи след 20г.цвят лиляв люляк съм се размножава заедно с Айше бурсук .