127

Анонимен

преди 2 години

Добре! Вече ще тестваме новите лекарства и ваксини върху вегани. Щом те искате да е на животни.. ...

126

Живко от Варна

преди 2 години

Човек който е токсичен такъв е защото не живее много добре и защото не е богат !

125

!!!

преди 2 години

Гьобелс пасти да яде в сравнение с днешната пропаганда

124

Непрофесионално

преди 2 години

Тази статия е, меко казано, срам за журналистиката.

123

Анонимен

преди 2 години

Разделяй и владей.

122

Анонимен

преди 2 години

Първите тирове/ камиони/ пикапи и хора вече са пред парламента в Отава - има онлайн излъчвания!Там ще стане страшно!ДАНО СВОБОДАТА ЗА ПЛАНЕТАТА ТРЪГНЕ ОТ ТАМ!!!КАНАДА С ВАС СМЕ:)

121

Aнонимен

преди 2 години

На 15 януари Международният съд на общото право (ICLCJ) осъди корпоративни, правителствени и църковни лидери за престъпления срещу човечеството и разпореди ареста на седемдесет и пет лица.( murderbydecree/2022/01/14/breaking-news-from-the-international-common-law-court-of-justice-january-15-2022-gmt-big-pharma-government-church -лидери-изправени-арест-като-съдебни-осъдени-те-на-геноцид-забраняват-инжекции/ )

120

Анонимен

преди 2 години

Ииииииииииииииии, как го извъртяха! И за съжаление точно тази не е тествана на животни! Подобните на нея не са преминали тестовете- много от животните незнайно що умрели??????

119

ъъъ

преди 2 години

Оставете ги вие веганите, ами гледайте по тубата какво се пече в Канада. И нека дойде пак някое докторче или програмистче и да отрече, че работническата класа е най-прогресивната част от обществото /по Маркс/.

118

Анонимен

преди 2 години

Мен ме кефи снимката. Подтекст - Кървавите ръце на антиваксърите(по съвместителство в случая и вегани) .Тва искат да ни вменят. Какви убийци на невинни ваксъри сме. Ефтина пропаганда.

117

Анонимен

преди 2 години

Ужасна статия

116

Трансвеган

преди 2 години

Един преАтел ми каза, че водата, която абсорбират краставиците е дъждовна. А при изпарението, в дъждовната вода се добавяли и водни молекули от животни. Спирам да ям краставици и ще проверя дали други плодове и зеленчуци също абсорбират дъждовна вода!

115

Анонимен

преди 2 години

И какво ви пречат веганите? Както и антиваксърите /без да сме наясно какво имате предвид под понятието/? Опасни са само насилствените опити за задължаване на хората да участват в медицински експеримент, в случая - да се бодат насилствено с експерименталки, което им носи често увреждания и смърт. Това е опасно. Иначе всяко улеждение си е лична работа, щом не води до насилствени опити да се убеждават и останалите в неговата правота.

114

Анонимен

преди 2 години

Ще сезирам прокуратурата за статия, която използва език на омразата срещу малцинствена група от обществото и насажда омраза към нея.

113

До хммм

преди 2 години

Това не е медия, нито писачите на статии са журналисти. това са жалки марионетки, изпълняващи държавни поръчки за реализация на евтина пропаганда с финансова цел.

112

Анонимен

преди 2 години

Аз съм веган и ще ви съдя за тази статия днес.бг!!!

111

Анонимен

преди 2 години

Да, тираджиите в Канада обявиха, че няма да работят, докато чучелото им не подаде оставка или не бъдат отменени всякакви дискриминационни практики, като ЗС, паспорти и други ограничения, базирани на несъществуващо научно обяснение за тях. Днес първите няколко десетки са стигнали Отави. Целта са 180 000 тира да окупират столицата и парламента. Освен тираджиите във войната за свобода участват и всякакви други граждани, без значение дали вече са се излъгали да се набодат или не.

110

хммм

преди 2 години

Ей пишман журна ля внимавайте как се изказват относно обществото, после да не ревете като Чарли Ебдо. Ясно ви знаем позицията на "ваксъри" но не е нужно да давате подобни определения като в статията. Още повече че не отива на медия каквато и да било тя да заема страна в определен казус а само да ги отразява. Но то при вас гафове те са така очевидни всеки ден че ви е простено като на аматъори. Само не прекалявате, защото не забравяме.

109

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг - случайно няма ли да публикувате статия за "Конвоя" ? Споко, нямаме толкова тирове и кирчо не е в голяма опасност.

108

Анонимен

преди 2 години

От толкова ваксини в Канада в момента революцията на тираджиите настъпва към Отава, като техният мин.председател по примера на нашите излизе в карантина защото бил контактен - с три дози ....хахаНапишете CONVOY TO OTTAWA 2022Това по нашите медии няма да го видите никога!60-100 000 тира и стотици хиляди хора.....По магистралите ги посрещат, като освободители :)