168

Анонимен

преди 2 години

Ако някой е влизал в магазин преди 4 месеца и сега влезе в магазина може да каже, че и държавата не работи добре. Все още не ми е ясно какво прави правителството за цената на тока, цената на газта, проблемите с инфлацията. Но тях очевидно много повече ги вълнува да сменят областни управители във Видин и разни други *** из държавната администрация вместо да вземат да заработят за хората.

167

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че тези красавци няма да се задържат дълго на власт.По биографиите им личи, че са по бързото усвояване на пари и после бегом.Само не знам, Кой ще е балъка,който ще оправя бакиите после? Като се сетим след Орешарски какъв хаос настъпи, как фалира най-голямата банка,просто не ми се мисли.

166

СТАНИ ДА СЕДНА

преди 2 години

Цялата работа с Гавния Прокурор е "СТАНИ ДА СЕДНА". Т.е. нашия човек да замени вашия човек, за да ни върви далаверата. За ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА изобщо не става дума.

165

Анонимен

преди 2 години

Реформа е нужна,най-вече защото като си тръгнат от Властта, Прокуратурата ще трябва да им търси сметка къде потънаха на рабош 9 млрд. за 9 месеца. А още не са започнали да харчат,опази Боже..

164

преав е

преди 2 години

Щом не е в панделата заедно с ментора си за нарушаване на конституцията - наистина не работи !!!

163

Хехе

преди 2 години

Гешев ги докладва в ЕП за мониторинг! Сега започват сополивенето и осукванията,понеже от такова наблюдение ще зависят еврофондовете. Главният прокурор не изглежда никак гузен, щом кани Кьовеши да следи новите управници. Да му мислят, че без бюджет от Европа, ще правят като вятъра...

162

Анонимен

преди 2 години

"Кире мълчи , че умрехме от срам пред света , оти си минал подъгата..."===> Пред кой свят си умрял от срам. Пред този ли в който кметове и министър председатели от мъжки пол са женени за мъже или от женски пол имат официално интимни приятелки.То нали тази мода от там дойде.Там се гордеят, че са толерантни.Ако от Запад идваха добри неща Слънцето щеше да изгрява от там, а не да залязва.

161

Анонимен

преди 2 години

Само да попитам до кога ще ги търпим?

160

adb

преди 2 години

НА всички е ясно, че Киро *** е едно мазно, миришещо АК.О !!! Къде са компенсациите за ток и газ за икономиката бе, ***?!?! Май месец ли ще ги плащате, като фалират и без това малкото работещи фабрики ли?!?!?!

159

Анонимен

преди 2 години

Кирчо.... На всички е ясно, че прокуратурата ти спести затвора, заради измамата, която направихте с Фигуранта... Мoшеници долни...

158

Анонимен

преди 2 години

До българин:"Предпочитам умен гей да ме управлява , от колкото проста и крадлива тиква "===> За тикват и гея е ясно кои са. Умния кой е.

157

Анонимен

преди 2 години

Гешефт е памперса на мафията, това го знаят и децата.

156

Би Джизъс

преди 2 години

Хайде се изясним! За ПроКуролацията ли говори г-н Петков или пак е гледал нещо нецензурно в Туитър?

155

Бонго Бацил

преди 2 години

На всички е ясно, че Киро Канадеца и Ококорения са източника на пълната подмяна на едини мутри с *** крадци!!!

154

В ЕВРАЗИЯ ЛИ

преди 2 години

НА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ПРОЯВИ МЪЖЕСТВО И ПОСЕГНА НА ОЛИГАРСИТЕ ОГРАБИЛИ И РАЗРУШИЛИ ИКОНОМИКАТА И ФИНАНСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ- 19 ФАЛИРАНИ БАНКИ И ЗАВОДИ КУПЕНИ ЗА ЕДИН ДОЛАР- КИРЕТО Е НОВИЯТ ВИДЕНОВ, ОЛИГАРХИЯТА ПРАВИ СМЕТКАТА ДА СГАЗИ БЪЛГАРИТЕ И ДА ОТВЕДАТ БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ.

153

Кире

преди 2 години

Щом те канят за обяснение за отказа от поданство, изглежда в ЕП не мислят като теб.Да не се окаже,че си по-грешен от Гешев?Той поне свърши доста полезна работа,а ти засега само заблуждаваш народа!Ама къде е Батко, къде е Промяната?

152

Анонимен

преди 2 години

А ВИЕ РАБОТИТЕ ЛИ ДОБРЕ? ИМА ЛИ ПИЛОТ В САМОЛЕТА?

151

Анонимен

преди 2 години

щом завреният зет и прококов са на свобода, ясно е, че не работи. Уволнена за корупция е зам-премиер, вместо да е в Сливен.

150

Анонимен

преди 2 години

И за там ли сте замислили някоя роднинско-приятелска Промяна?

149

Лойко

преди 2 години

Никой няма право да говори от името на ВСИЧКИ. На мен не ми е ясно,например.