51

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До некакъв анонимен бачкатор и до некакво чиче,бре!Скивай ся,бре чичето-аз съм дошъл със Звездолет от планетата Малмак и ми е готино да Ви констатирам кви сте жалки,бре!Ха ха ха!А местния примитив веднага го изби на "ххуища"и прочие скудоумия,бре!А оня-бачкатора даже не знае кви точно ги плещи,бре!Ха ха ха!Вие първи ще изчезнете от лицето на планетата Земя щото сте носители на самото Зло,бре!Ха ха ха!!!

50

Анонимен

преди 2 години

С какво ние ваксинираните ви заразяваме с тъпоумие. При мен в магазина влизат 80% без маски щото няма вирус.Кухи ***, с 5gоблъчени хахха

49

Анонимен

преди 2 години

Ефектът на бумеранга е същия, като на *** сертификати... Сега лъжат, че Омикрон е по-заразен, а всъщност хората с тези сертификати са в основата на, това заразяване, което се случва в момента.

48

Обобщения

преди 2 години

Всичко свърши и сега ще се търси сметка.

47

Факт

преди 2 години

Навсякъде в Европа , където има много "ваксинирани" с тези препарати има и антирекорди по заразяване... Именно тези индивиди се мислят за защитени и така сеят заразата навсякъде без да се съобразяват с епидемията и с елементарни мерки за защита от вируса...

46

Тошко Тслъта

преди 2 години

Равносметката 28:0 за Ковида срещу антиваксърите, горете съчки ще го изгорите тоя вирус.

45

ЧИЧО

преди 2 години

До Венци касапина ВЕНЦИ.ТИ СИГУРНО СИ ДОШЪЛ КАЧЕН НА Х.Я НА НЯКОЙ ОСМАНЕЦ ИЛИ ,,РОМЕЕЦ../

44

Анонимен

преди 2 години

До 46 Трябва да ходя на работа и за последно Ви отговарям. България е християнска държава в ОГРОМНИТЕ КНИГИ пише кой е победител, както на небето, така и на Земята нещата ще се случват постепенно и ще бъдат свързани със събития...Амин.

43

Анонимен

преди 2 години

Всички починали от статистиката са хора с мозък в кратуната си и с него са направили избора си да живеят или умрат... Изобщо не ми дреме за такива... Да почна да мисля за всеки наркоман, алкохолик или любител на високите скорости ли...? Всеки сам трябва да си сърба попарата, която е надробил!

42

Анонимен

преди 2 години

Сега като започне ВОЙНАТА в Украйна и Ковид новината ще мине на заден план и няма да ни облъчват с нея по 30 статии на ден ! Лошото е, че и ние сме въвлечени в тая война и е възможно да паднат няколко бомби в Бургас и Варна !!

41

дРънканмаклауд

преди 2 години

що не вярвате на ваксините, бе? Мен преди три-четиристотин години ме ваксинира един друид и я ме вижте! ;) Добро утро на всички нормално мислещи.

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "сички починали не били ваксинирани. От какво са починали ще разберем следобед." Е как от какво? От настинка, сърдечни проблеми, затлъстяване, тромби и други. ВирОс немааааа. А, къв вирОс, за какво говорим? Аааааааа!

39

Анонимен

преди 2 години

"Всички починали през последното денонощие не са ваксинирани." Епа, сполай.

38

Венци касапина

преди 2 години

Ха ха ха!До упорития анонимник,бре!Ха ха ха!Точно щото има Кой да раздаде ПРАВОСЪДИЕ и ВЪЗМЕЗДИЕ,бре!И Той в момента Го раздава,бре!Вие,които не само избихте 459 либийски деца+21 майки в Бенгази,Либия,но и пак но-запалихте Райхстага,организирахте атентат с/у Йоан ПавелII.убихте крал Александър I,изкопахте ковчега на Чарли Чаплин за пари и запалихте Тесалоники-1903 г. и мнооого още-то сеги си получавате ЗАСЛУЖЕНОТО,бре!Ха ха ха!!!

37

До Старшината

преди 2 години

Ние мъки нямаме. Ти ревеш. Земи се гръмни.

36

Хичо

преди 2 години

Омикрона ще мине през цялото население за около месец и това ще е краят на пандемията...Той не е по лек вариант,просто огромен процент от хората са се срещали вече с вируса и имат защита....

35

Старшината

преди 2 години

Ми тези пари за тестовете да ги бях дал по добре за олово, че да ви се свършат мъките.

34

Шопо

преди 2 години

Геле Куната наред ли е?

33

До Стсршинката

преди 2 години

За по сигурно се тествай на 10 минути. Да си начесваш кр.астата.

32

Старшината

преди 2 години

За последните три седмици съм правил 7 теста, всичките отрицателни, заради такива суперистински неваксинирани, идват наработа с настинка и заразяват всички други неваксинирани.После системата им виновна.