79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79 - Аха, стиснал ги е яко, ама със задните си бузи! И не пуска..

78

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин лично прие по видеовързка пускането във въоръжение на двете нови подводници "Княз Олег" и "Новосибирск". Княз Олег е обурудвана с ядрени хиперзвукови ракети Авангард, Новосибирск разполага с ядрени ракети Булава. Двете подводници ще изпълняват военната си служба по защитата на сигурността на Русия в Тихия и в Атлантическия океан.

77

Крим не е руски

преди 2 години

че кой пита какво му се искало на джуджето.ха.ха

76

Българин

преди 2 години

По-добре да лижа американски *** отколкото руски.

75

:)

преди 2 години

А Финландия закупи 64 F-35 Lightning за 10 млрд! На една ръка разстояние..от пълноправно членство в НАТО ОТАН!

74

Анонимен

преди 2 години

Верно ли Соломончо поискал ядрени оръжия на територията?

73

Анонимен

преди 2 години

Казва Олаф Шолц в интервю за вестник. Съвсем скоро предстои да го чуем каква песен ще запее в Кремъл пред Государя Путин.

72

Българин

преди 2 години

Русия не е в състояние да ни поставя условия. Русия не е в състояние да поставя условия на България. Русия беше победена в студената Война. България е с НАТО, НАТО е силен, България е силна! Русия е слаба, Русия е гола вода с бевепето!

71

некой

преди 2 години

Тоя за какво се пъне толкова? По оценки на експерти Бундесвера има само 1/3 от самолетите си и танковете в състояни е да функционират напълно! Последните трима 'министри' - пардон - министърки на отбраната са някакви партийни женици! Най известната е Урсула фон Лайен - по образование - Акушерка! (не и пречи гордо да ръководи ЕС и купува ваксини от Пфаизер за милиарди, нищо че мъжлето и работи за същата компания!). Гърция има повече самолети и танкове от Германия и Франция взети заедно! Срам!!!

70

Анонимен

преди 2 години

Путин знае какво да направи. На него му трябва писмен отговор на това, което е заявил. Няма голямо значение какво ще му отговорят, важното е да дадат такъв отговор, за да са изчерпани всички възможни дипломатически средства за уреждане на въпроса. После той е на ход, за да направи това, което вече е решил. Резултатът ще е неочакван и сряскащ. НАТОто ще осъзнае късно своята безпомощност и безполезност, защото войските които инатливо не иска да оттегли от Източна Европа няма да са в състояние да опазят абсолютно нищо.

69

Русия

преди 2 години

има брутен продукт колкото Испания

68

Анонимен

преди 2 години

САЩ вече не е хегемонът от 90-те години вече имаме многополюсен свят, което за мен е за добро, защото когато има един играч започва да злоупотребява много с положението си.

67

Анонимен

преди 2 години

Този никой не го е питал, и никой не иска нищо от него. Русия дори с НАТО не искаше да разговаря, постави исканията си на САЩ.

66

Анонимен

преди 2 години

Най-слабото звено в коалицията срещу агресора Русия е България в лицето на нейния президент и нейния министър на отбраната. Гърция предостави 2 военни бази за сдържане на руската агресия в Алексадруполос и на остров Крит. Само българските шушумиги ги е страх да си кажат имената. Русия е подмолна и ще удари точно по най-слабото място България.. В това трябва да бъдете абсолютно уверени, така че ние ще оперем пешкира с нагъзническата си спрямо Русия политика.

65

Анонимен

преди 2 години

Ако на предстоящата среща на откриването на олипийските игри другия месец между Владимир Путин и Си Цзипин двамата световни лидери се договорят Китай да компенсира потенциални загуби от икономически самции на САЩ и ЕС срещу Русия, а от своя страна Русия да реши въпросите на Китай с военните технологи тогава Европа и САЩ ще бъдат изправени пред съвършено ново ниво на противостояние.

64

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 73: Байдън гласял голяма коалиция? И Хитлер нагласи голяма коалиция и даже у нас измислили песен: "Рим, Берлин и Токио заедно в борбата. Скоро ще настане нов ред на земята". А знаем как завърши всичко. Нека се пробват, но по-добре да е някъде към Камчатка. Ако е край нас, като започне патакламата, и ние ще отнесем нещо.

63

Анонимен

преди 2 години

Като се позатопли времето Шолц ще зачерви гребен.

62

Анонимен

преди 2 години

Ако САЩ приеме условията на Русия автоматично слизат от пиедестала на световен хегемон и се бори за бронзовия медал след Русия и Китай. Ако не ги приеме - отпада изцяло от класацията.

61

Анонимен

преди 2 години

Путин ги е стиснал за топките и не пуска.

60

Анонимен

преди 2 години

Иран купи 35 изтребителя СУ-35 на стойност 10 милиарда долара. Доставката ще започне още този месец.