26

Grom

преди 2 години

Значи - ясно е, че ваксините не предпазват от Омикрон, ама вие се ваксинирайте.А нещо за неадекватното обдишване с кислород в редица болници? А нещо за Джипитата, които не лекуват пациентите с корона? Или ти минава "по телефона", ако имаш на кого да се обадиш или стигаш до болница, където само регистрират.А нещо за изписването на антибиотици от Ден 1?Високата смъртност е благодарение на здравната система, а не въпреки нея.

25

Антиваксър

преди 2 години

Абе, какво правят ваксинираните в интензивните отделения?Ами, карат го леко!!!

24

Ниска ?

преди 2 години

Последните два дни смъртноста във Великобритания е изключително ниска . Около 400 случая на ден .

23

Анонимен

преди 2 години

Това е малко като "нашите балони се пукат, но предпазват от падане".

22

Глупости от Гломб

преди 2 години

Мерките в Англия паднаха, защото Бо Джо се уля и загуби подкрепата на хората. Падането на мерките е популистки ход. Ако не бяха излезли всичките доказателства за запоите в но. 10 нямаше да има падане.

21

Мда

преди 2 години

Еее, нашите аналлизатори нямат умора! Днес сме заляти от всякакви Ковид прорицания и предвиждания..А съвсем срамежливо се споменават наистина сериозните новини, които показват края на този цирк - Великобритания с генерални промени към отменяне на извънредните мерки, отказ на Чехия от задължителната ваксинация, гласувана само преди 2-3 месеца, промяна на извънредните положения към ендемични такива в Испания и т.н. ....Сметката пак си я платихме обикновените хора,а някой отговорност ще понесе ли

20

dudunchobla

преди 2 години

Всеки ден между 15 и 17 процента от новопостъпилите в болница са ваксинирани. Не Аз това не бих го нарекъл "особено ефективна срещу тежко протичане". Справка: coronavirus.bg.

19

Анонимен

преди 2 години

Докато пуснете "новите" ваксини приспособени уж за Омикрона, то ще е мутирал и ефективността ще е както сега. Важното е трета година да живее света в напрежение, а в същото време инфлация, цени на енергия и безработица на мах. И някои по-богати

18

Анонимен

преди 2 години

Накратко каза "нее, няма да има 5,6,7 и т.н бустер. Само ще има по нови три дози за всеки следващ щам"....

17

Анонимен

преди 2 години

СТИГА С ТЕЗИ ВАКСИНИ БЕ! НЕ ВИ ЛИ ОМРЪЗНА !

16

Анонимен

преди 2 години

Копейки и неговите последователи са убийци!!!!

15

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Новото БОЦ на Файцер вече е готово! С НИКАКВИ тестове, нали е горе-долу като предишното - което също не е тествано, понеже тестовете продължават! Новото БОЦ директно е тридозово! Новото БОЦ не създава имунитет, но производителите продължават да имат имунитет за причинени вреди и смърт на инжектираните! Рекламната кампания за новото БОЦ вече върви! Първо като се обясни че старото БОЦ не е достатъчно добро вече! НО О РАДОСТ О УСПЕХ - ИМА НОВО БОЦ! Безвредно, безопасно, безплатно, ефективно!

14

Анонимен

преди 2 години

"По думите й трябва да се уважава смъртността и да се прави всичко възможно да се избегне." И кво правим, за да избегнем смъртността от ваксините? Или това е неудобен въпрос, а, Тромб?

13

Анонимен

преди 2 години

Отивате на съд.

12

Анонимен

преди 2 години

Тая лъже най-нагло за данните от Великобритания! Според официалната статистика са поставени малко над 19 млн бустерни дози, на 66 млн население. Как ги изчисли тези 60%?!

11

Мощното оръжие

преди 2 години

"ваксините". Тая е толкова нагла, че даже и не си дава сметка колко противоречиви "ценни мисли и указания" е изръсила.

10

Анонимен

преди 2 години

тридозова

9

Анонимен

преди 2 години

ЕМА предупреди че многократното ваксиниране вреди на имунната система. Да не би след третата(четвърта) игла и след бъдещата Трифонова да се превърнат хората във градински *** и срината имунна система

8

Анонимен

преди 2 години

Отивайте, бе. Кой ви спира?!

7

Анонимен

преди 2 години

В Швеция вече откриха и мутация на Омикрон. Докато пуснат март ваксини за оригиналния Омикрон, колко ли варианта ще има и как ли ще им действа ваксината?