71

Смех

преди 2 години

Какви стъпки на независима страна бе цар Немска марионетка винаги с губещата Германия и три национални катастрофи

70

счети

преди 2 години

Легалните активи в бизнес-структури не са проблем. Те създават икономика, заплати, данъци, потребление.. Тези активи не си ги харчат собствениците за лукс и охолство. Проблем са огромните анонимни активи по офшорни зони - т.н. заспали пари. Това е откъсната жива плът от икономиката оставена "във фризера" за неопределено време !

69

Анонимен

преди 2 години

Ми мега умен съм да няма забогатял с труд а с експлоатация и това го доказва практиката няма наупна теория небазирана на практика.Всички режими фашизъм комунизъм и тн са генерирали капитали на базата на кражба и робски труд.И това е доказано многократно от пракриката и не само това няма изключение от товя правило

68

Анонимен

преди 2 години

Преди комунизма България беше една селскостопанска държава със столица София дворец на царя софииският университет и Народния театър деугото кал и *** квартали като дървеница са били села а Студентски Град е било землището на село дървеница Ссср ви направи хора

67

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргиГошко ти го написа - равенството е утопия, противоестествено, противоречащо на всички природни закони. Комунизма е лъжа, венеца на човешката глупост. Няма как да премахнеш основния принцип в живата природа - по-силния и присобим печели, той ще просперира и живее, а другите ще изчезнат. Така е устроен нашия свят и никой не може да промени това - време е да приемеш този факт! Каквото и да стане, конкуренция в обществото винаги ще има, винаги хората ще искат да живеят по-добре.

66

Анонимен

преди 2 години

Коментарите са балканска трагедия... няма бъдеще тази държава определено.

65

Еснаф

преди 2 години

Кажи как скандинавската страна Швеция даваше стомана на Хитлер за танковете и с кво е плащана и що е неутрална 200 години както и Финляндия а Норвегия нефт.Преди нефта Норвегия е била най бедната скандинафска държава и една от най бедните в Европа наравно с Португалия след нефта виж къде е португалия и иъде е Норвегия

64

до 98

преди 2 години

Имаше заводи имаше всичко и отиваше в СССР и страните от варшавския договор. След като всичкия този рай се разпадна пазара ни се загуби и съответно всичко фалира. Кое не е ясно?

63

бонго

преди 2 години

До Георги... Като си такъв радетел за равенство, що не си делиш заплатата с Хасанчо от махалата, който не знае да си напиши името, и който не е подхващал и няма да подхване работа цял живот?

62

87 е глопак доказан

преди 2 години

Ми мегаум съм да.Началният капитал се нарича кражба.Взимаш завод за един лев разпродаваш му имуществото за милиони и ги реинвестираш то па мноу сложно.Всички костовисти реститути и тн как сранаха богати а след тва и синчетата им

61

Анонимен

преди 2 години

Нормално. Това бе и целта на пандемията. Да се поизчистят малко бедните, до които ваксините няма да достигнат, защото са ненужни на планетата. Само Гай Баньос се мисли за велик и много важен как разбрал конспирацията, а то точно обратното- мре наред.

60

Анонимен

преди 2 години

Разни бачкатори със средно специално образование на минимална работна заплата коментират неща от които малките им мозъци нищо не разбират и не могат да разберат.Дори да ви сложа за директор на Амазон ще я фалирате за месец.

59

До 73

преди 2 години

Интерсно как някое семейство може да стане богато, след като мегаум като теб, дефинира икономическия закон, че цитирам "Без начален капитал нищо не става". Дами и господа, ето го гения разрешил загадката, кое първо яйцето или кокошката - да се преклоним пред този гении със завършен трети клас, бог.

58

до 82

преди 2 години

Тоест аз създавам компания, правя продукт базиран на проучване, маркетинг и тн и започвам да правя пари от него и според теб трябва да деля печалбата наравно с хората които работят за мен ли? Че нещо не можах да разбера?

57

Анонимен

преди 2 години

Тези управляват кризи всякакви.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма забогатял с труд има забогатял използващ труда на другите.

55

до 76

преди 2 години

Това, че няма да занесеш нищо на ония свят не значи, че не можеш да се стремиш да постигнеш повече. Било за самата иидея било за семейството ти или за дадена кауза. Това последното не е много популярно на балканите тука предпочитаме да изпием и изядем всичко че да не остане за другите.

54

Един

преди 2 години

"Докато общо богатството им нарасна от 700 милиарда долара на 1,5 милиарда долара" ... невероятно!

53

Леле

преди 2 години

Ако се съди от постовете,половината тука са поне милионери,обаче кой знае защо не се занимават с доходния си бизнес,а клечат и щракат мантри във възхвала на капитализма и демокрацията.То хубаво,ама това,което в момента прави тесен кръг хора свръхбогати,а огромното мнозинство стремително обеднява,далеч не е чист капитализъм,да не говорим за демокрация.И най-точният показател е,че средната класа,която е стожерът на демокрацията направо изчезва.А общество без средна класа прилича на комунистическо.

52

Анонимен

преди 2 години

Много ясно, че хората, които са в интернет търговията ще направят повече пари от тези, които са на сергията по време на пандемия, затваряния и мерки. Не знам на кое се учудвате толкова или пак илюминатите са виновни?