30

Германец

преди 2 години

"Там не издават ли сертификати за наличие на антитела?" -- Не, разбира се. Това е някакво вашо изобретение, напук на науката. Сертификат тук се издава само за ваксинирани и преболедували с официален позитивен PCR тест.

29

Анонимен

преди 2 години

Скоро на нас обикновените хора ще ни нисне и ще стане лошо щото вече започва да ни писва от 2 години да ни правят на м***ймуни! Трябва всички народи по света да се обединим и да кажем СТИГА само така можем да бъдем чути трябва да бъдем милиони

28

Германец

преди 2 години

"Та...какво казва науката по въпроса с бустерите?" -- Колкото са необходими. Не е ли ясно? Не ти пасва отговорът? Еми такъв е животът понякога - неудобен. И сега?

27

До германец

преди 2 години

Имах предвид като общество. Не се прави на улаф. Иначе и аз се движа свободно и скоро хапвах шпер рипс в центъра на Клагенфурт с моята дъщеря. Ама не ми отговори на въпроса кой поред бустер ще ни отърве от пандемията. Не теб и мен, алес! И да не си мерим стековете и центърите! Та...какво казва науката по въпроса с бустерите?

26

Германец

преди 2 години

"имам и снимките" -- Е дай да я видим де. Става ли? За веднъж само, имам предвид.

25

Дют

преди 2 години

Ани завършили сме двамцата знам те ,имам и снимките ,не да хиляди стотици хиляди и милиони по върви . Не ме карай да те изтипосвам ***.

24

Германец

преди 2 години

"Германец, коя бустерна доза ще ни направи свободни?" -- Аз и сега съм свободен. Няма нещо, което не мога да направя. Вчера хапнах рибай стейк с дъщеря ми в центъра на Мюнхен. Идната седмица летя за София. Разбира се, ако си антиваксър, т.е. на дъното на социалната стълбица, тези неща за теб са непостижими. С пандемия и без. Други въпроси? :)

23

До 23

преди 2 години

Трябва я поразиш в кафявата точка! Тогава и тя ще е много изморена и ще те остави на мира.

22

Анонимен

преди 2 години

Браво, скоро медико-фашистите ще си платят!

21

Анонимен

преди 2 години

Германец, коя бустерна доза ще ни направи свободни? Предположения? Ти си тарикат човек, западняк... Какво казва науката?

20

Фют

преди 2 години

Когато са 500-2000 ги пишете ,когато са 300 000-4 000 000 пишете хиляди ,вие наистина ли си мислите ,че сте умни завършили БФ итн ***... Отпадъци.

19

Анонимен

преди 2 години

Хора не е лесно да имаш гадже рускиния и да е на 19г. вече съм много изморен и истощен щото ме спуква от cek.c все пак аз съм улегнал човек на 30 съм

18

Анонимен

преди 2 години

Според мен трябва всички народи да вземем и да се обединим и да кажем НЕ на зеления сертификат и НЕ на ваксините

17

Германец

преди 2 години

"Аз не вярвам на науката и предпочитам да ме мислят за ***" -- Не те мислим за ***. *Знаем*, че си куха бегемама, ака кифла. Дано не си се размножила.

16

Dd

преди 2 години

Хубавоте е,че всичко е въпрос на месеци...сертификата важи 6месеца и после!?още 3месеца бустер и после!?на младите почва да им писва,а който работи с много хоро вече е нормално по веднъж в годината да го прекарва(с или без ваксина)

15

ааааа

преди 2 години

Вярвайте в науката! След 50 000 та доза, може и да махнат сертификата.Разбира се, ако сте останали живи и имунната ви система не е станала на помия от тези толкова ефективни ваксини.И като някой ви каже, че не вярвате на науката иска да ви изкара *** и вие да се затърчите да си биете чудния препарат.Аз не вярвам на науката и предпочитам да ме мислят за ***, отколкото увредена от това експериментално нещо.

14

Хм

преди 2 години

Нищо не дискредитира толкова ваксините,колкото нуждата от безброй бустери!И к'во правим сега?

13

Анонимен

преди 2 години

Късно се сетиха. Историята се повтори. Когато дойдоха за вас... вече нямаше кой ...

12

Hoho_Boho

преди 2 години

Да бъде премахнат Фашисткият сертификат! Ваксинираните имат отслабена имунна система и се заразяват много по-често от неваксинираните. А в България, "мерките" убиха над 30000 българи.

11

Анонимен

преди 2 години

Ице как беше - заради шепа фашисти .Ако тези от протестите те набарат ще ти обърнат ре-к-ту.*** с хастара навън и ще си го носиш като качулка .Надрусан не-ща-стник