280

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за Австралия, така се прави! Не може Джако да е по-голям от 30М човека. Сорри, добър спортист, но на грешното място с грешният майндсет.

279

Един Българин пита

преди 2 години

Какво щеше да стане, ако Джокович беше черен или евреин?

278

vlady

преди 2 години

Джокович следва да заведе иск пред архиепископ Хайгазун Наджарян.

277

Анонимен

преди 2 години

Това напомня на всички нас , защо пасивно , но решително сме срещу всички безумия с експерименталните субстанции.

276

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 298 - абе май тези с месианските комплекси сте повече.

275

Анонимен

преди 2 години

Тук само зомбита със Стокхолмски синдром пишат.

274

гАзомер

преди 2 години

До Лицемер - нека си го кажем - има една малка група от много глупави и нахални хора, които смятат, че целия свят трябва да им играе по свирката, само защото искат да е тяхното. И докато целия свят се опитва да се справи с пандемията, тази групичка е изкупила всички мегафони от магазините и крещи как няма пандемия, и прави всичко възможно, за да пречи на целия останал свят.

273

Лицемер

преди 2 години

Нека си го кажем - наглосаксонския свят е впрегнал задружно усилия в защитаване на про-вакс лобито и бизнеса си с ваксини, маски, зелени сертификати и прочие ***!

272

хъхъхъхъ

преди 2 години

До Анти Тяло - Джокович се сблъска ЗА ПЪРВИ ПЪТ с резултатите от собствената си наглост и простотия. Просто досега си мислеше, че може да прави, каквото си иска. Сега изведнъж се изненада, че законите важали и за него, но още не може да го осъзнае и е в стадия на отричането. А хората около него - особено баща му - понеже са същите, продължават да му нареждат колко е велик и как е прав, а целият свят е лош и греши. Затова и продължава да се пъне, ама не му се получава.

271

Един пробит долар

преди 2 години

Ааамии не, смятам че достойните хора признават истината и защитават правата, а не бодат и затварят народа си като стадо овце. Ама какво да очакваш от бивши английски затворници отнели земите, свободата и живота на местгните аборигени. Австралазия е рай за либертарианци, хора от дъгата и пример за страна с фалшива усмивка пред света, докато шпионират и малтретират гражданите си, както и обират отчаяните имигранти с прескъпите си визови програми, робски труд, прескъпи бараки и т.н. Евала на Джоко!

270

Престарял емигрант

преди 2 години

Балканецът си знае.....,,Кой бе....Ти знаеш ли кой съм"????Е....сега разбра, че някои не си поплюват. КРАЙ с кариерата на НОВАК. СЕГА всички рекламни фирми ще се откажат от него.А това са сериозни пари...Питайте онази хубавица екс -гаджето на Гришо -рускинята Та те така. ,,УМ робува, ум царува,ум патки пасе".Ще ми се и нашите *** политици да го разберат това, но едва ли.....!!!

269

поведение

преди 2 години

Защо някой от нашите политици не възприеме такова поведение, като на австралийците. Браво. Хора с достойнство и закони.

268

тук на

преди 2 години

балканите какво значение има декларация с невярно садържание? Па да излъжеш, ко толкова? Да се правиш на ударен, че не си разбрал, че си се объркал, че си пропуснал без да искаш нещо...може, ама другаде не върви . Дребни Андрешковски тарикатщини , как се пее в една песен -балкански ген

267

защо

преди 2 години

"Сам срещу всички и никой не го подкрепи""denko", сам си го писал. Това "никой" нищо ли не ти говори?

266

Злобар

преди 2 години

Още от самото начало бе предрешено и той трябваше с гордо изправена глава да им тегли една м айна и да се върне обратно . Но той предпочете като най-долна мижи турка и отр епка да им чака решенията които даже и най непросветенят знаеше какви ще бъдат . Сега като про пикан пун дяк се връща . Бях му фен но не мисля че отсега нататък ще бъда , а и съм сигурен че с постъпката си унижи и други свои фенове .

265

Анонимен

преди 2 години

Досега Джокович загуби 14 милиона долара. Това е паричната оценка на поведението му.

264

Анонимен

преди 2 години

Писаха, че и спонсорите му се отказват от него и сега ще губи милиони.

263

Анонимен

преди 2 години

Сръбската пpостотия трябва да се наказва.

262

Анонимен

преди 2 години

Лъжец, измамник и заразявал околните, ако PCR теста му не е фалшив. Прекалено дълго го търпяха.

261

Анонимен

преди 2 години

Крайно време беше. Защо не го върнаха с обратния полет, когато кацна в Австралия?!