78

Семов

преди 2 години

Ха,още един,който плюе и храчи по заповед...отгоре :))) Абе човече,тъй като имах възмож ност да поогледам участниците в протеста не се натъкнах на такъв,който за минцове би из лязъл да протестира ?! В случая виждам един със голяма сигурност ПЛАТЕН и това е твоя милост ! Хайде,покривай се откъдето си изплувал,че много станахте !

77

Сата НАТО

преди 2 години

По думите му 80% от протестиращите срещу зелените сертификати пред парламента са били платени, а останалите 20% - заблудени "от ура патриотизма на г-н Костя (лидерът на "Възраждане" - б.р.), както му казват": ------///------Тоя Монов вместо да се моли за душата си, че възпита син-хулиган, седнал да обяснява кой какъв е. Кога изчисли колко са платените бе, Монов? И ти трябва да идеш при сина си ***.

76

Анонимен

преди 2 години

Ковид ваксините не са наука, науката не трябва да те ПРИНУЖДАВА, УНИЖАВА И НАКАЗВА, ако откажеш да се възползваш от нея, както и да изпразва джоба ти. Ако е такава, значи не е наука. И не може да ти е от полза!

75

мишо

преди 2 години

МОНОВ КАЖИ КАКВО СТАНА С УБИЕЦА НА СИНЪТ ТИ

74

Анонимен

преди 2 години

Прав е Монов - тава нищожество Копейкин може да направи бели! Но не големи - видяхме колко жалка беше вчерашната акция! Откъде пари за автобуси, за озвучителна техника? Като го гледах, видях лице с налудничав поглед! А ккелешчетата с перчемчетата бяха типични фашизоидни лумпенчета! Допълнително разни пииикли с мозък колкото на врабче! И те борци за правда и свобода! Някога Мангъров ми беше даже симпатичен. Докато разбрах, че взима по 150 лв за "преглед"! Нека пичели челякът!

73

Анонимен

преди 2 години

Жалка и майка на България ако продължава да се управлява от Козячки и брюкселски слуги !

72

ДО 81

преди 2 години

Е кое е истината ??? Науката срещу отрицанието !?!Ако всички мислеха като теб ,щяхме още да дращим с въглен по стените на пещерите!.......Ваксините са спасили човечеството ,невръстни мушмороко! И като натисне болест не тичаш на площада ,а при чичо доктор....Прости им боже невежеството!

71

Анонимен

преди 2 години

По-голяма беля от ваксините и новата световна тирания никой не може да направи! Неговата кауза е справедлива.

70

Геро

преди 2 години

Ало Софиянците, някой сети ли се да снима автобусите,и да видим от къде са и от кой грат бандитите преобладаваха?? На следващея митинг ако не запачнете от това,значи сте с тях Ако правителството позволи копейкин и ... да го смачка жална и майка на България.

69

Анонимен

преди 2 години

Възраждане може да направи големи бели на глобалистите от четвъртия брюкселски райх . Както и на тия които ни докараха от 9 милиона на 6 милиона. Очевидно е че евроатлантизма ни убива като народ и трябва промяна а не ,,членство,, и бази . Това не върши работа.

68

Анонимен

преди 2 години

Няма как да спрете истината! Колкото и да ви е мъчно.

67

Анонимен

преди 2 години

Браво бе, фашист долен! Да се заглушат другите мнения, ако трябва и с дулата на автоматите, нали? Браво, браво...

66

Анонимен

преди 2 години

Възраждане реално сигурно щяха да са най малко на трето място ако не бяха препрограмирани машините и така да сложат на първо някви анонимници дет са пътували със самолет с юмрука преди време

65

Анонимен

преди 2 години

Костадинов е на прав път щом цялото задкулисие скочи срещу него.

64

Мдаа

преди 2 години

Много страх се усеща от партия вьзраждане - явно са поне на -30 процента при нов вот

63

до 70

преди 2 години

Да бе, видяхме ви големите борци за свобода. 200 човека, докарани с рейсове. Иначе се вижда колко си грамотен- 2 думи не можеш да напишеш правилно, не знаеш пълен член къде се слага (имаш един отзад от ваксинираните ви лидери). БългарскиЯТ народ сме ние, които плащаме най-високите данъци, а не ти. Ти си никой. Видяхме те вчера на протеста. Замълчи, че ставаш смешен.

62

Анонимен

преди 2 години

'' Костадинов може да направи големи бели '' ......................... ключово в случая е съотношението в обществото между - успешните хора, които искат да градят (като свое спасение) и ... окаяните аутсайдери, които искат да разрушават (като свое спасение) ... тука разковничето се крие в онази тъмна, негласуваща, инертна маса, ще видим, нещата засега са неясни.

61

Анонимен

преди 2 години

А колко бели направи БСП ,СДС ,алчното величество ,Борисов и колко бели ще направят безродниците начело с канадския мошеник и лъжец продали се на чужди посолства ,тези са много по опасни от всички негодници досега !

60

Анонимен

преди 2 години

На тоя настръхналия, кой му е искал мнението ... като го гледам, поне на три малки е хаха

59

Мдаа

преди 2 години

платена е *** ти. набийте си в *** кратуни че българския народ не е толкова *** колкото си мислите ти, тиквата и сие и тъпотиите ви няма да ги търпим