203

Анонимен

преди 2 години

Къде е Мая? Да не е болна, горката? Тя надмина Йоло Денев по включване в всякакви протести! Сега я няма? Не е добре работата, явно.

202

Police

преди 2 години

Мачкай ги Ганйовците!

201

МЪЧНО МИ Е

преди 2 години

КЪДЕ СА МАЯ, БАБИКЯН, ХАДЖИГЕНОВ, ДОНЧЕВА КЪДЕ СА ТЕЗИ НЕПРИМИРИМИ ПРОТЕСТЪРИ? ВЕЧЕ СА ОТ ДРУГАТА СТРАНА - БЯХА ДЕПУТАТИ С ПО 10 000 ЛВ. ЗАПЛАТИ, ШОФЬОРИ, КОЛИ И ОТДЕЛНО ПО 500К ОТ ЧЕРЕПА!

200

Анонимен

преди 2 години

Браво на хората имало и нормално мислещи все още но ми се струва в прекалено театрално

199

Михаил некъв си!

преди 2 години

Отивате на биенале с това Светлинче и оставате без глави!Ясен ли съм? Или отивате на биенале с него но му плащате нищо заради солената такса за участие от 80000 евро!Или Михаил остава без глава!

198

Анонимен

преди 2 години

Малиии много полиция много нещо!

197

555

преди 2 години

Уважаеми съотечественици, ако държите на вашето здраве и това на вашите любими хора и приятели ви призовавам да гледате 2 видеа ,които разкриват пълната картина на това което в момента най-много ви интересува - истината за пандемията. Първото видео е беседа на патоанатома Стоян Алексов с министър Ст. Кацаров .Напишете на ютуб:-"Не се умира от а с корона вирус" Второто видео е със световно известен лекар,лекувал Д. Тръмп.Напишете на гугал:"едно интервю задължително за гледане"Отваря очите !!

196

Анонимен

преди 2 години

До ГеоргиГеорги, това е "целия"български народ! До неотдавна изцепките на "Възраждане" според Нинова и Радев бяха достатъчно основание управляващите да си подадат оставката. Но, явно нещо се промени.

195

къща от субсидия

преди 2 години

Тия на площада да питат вожда на Възраждане, Костадинов ли беше??, как се прави къща с партийна субсидия?? И не само къщата........................

194

Анонимен

преди 2 години

Мангъров станал възрожденец. Първо Бацо му се пускаше, после Румен Фонтана, а сега и Копейката. Никой не може да му устои.

193

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 223Радев не се е доверил на ДС. А Радев изневери на ДС, дето го докара на власт. Слуша Херо Мустафа и изпълнява това, което тя му каже. Битката е между ПППП и ДПС. Прокопиев, Копринков и Кирил Добрев, срещу Доган и Пеевски. ГЕРБ ще стоят отстрани и ще си чакат кротко отново времето. Както бе при Орешарски. И победителя отново ще види, че без ГЕРБ не могат. Едва ли ще има изненади.

192

Анонимен

преди 2 години

Много *** много нещо тук...С нищо не сте по-добри от хората на площада, просто сте едни нещастници, които се крият като плъхове, плюят и си въобразяват, че разбират от нещо

191

Георги

преди 2 години

Какви са тези странно изглеждащи субекти на жълтите павета?Един нормално изглеждащ и мислещ не намирам...Безработни , плиткоумни , предблокоракияпиещи същества.Наздраве!

190

Долу маските!

преди 2 години

Маските са унизителни за носене, а и вдишваш същия въздух който си издишаш което е изключително вредно и отровно! Белите ти дробове филтрират въздуха и издишваш после мръсен въздух, белите ти дробове са филтъра а не маските!

189

Анонимен

преди 2 години

Малко са да, особено ако се снимат от ниско!

188

boza

преди 2 години

До Вбесен!Вбесявай се колкото искаш. За твое успокоение ходи си набий някой бустер, а може и от двата:) За по-сигурно сложи поне 4. Ако и това не помогне - в *** и си шибни една злобарка.

187

Точно вие

преди 2 години

Коѝто изопачавате истината,точно вие коѝто защитавате тези фашистки мерки и ги толерирате в галкия ви сай.т, точно вие сте продажниците на България! Хората там се борят ѝ за вас,а вие обслужвате продажниците на държявата ни! Мишки...

186

Най-забавното

преди 2 години

на тоя протест е иронизирането на протестите спретнати от Радев-Божков през лятото. Дет се вика с твойте камъни по твойта глава.

185

Анонимен

преди 2 години

"Българите - народ с чест достойнство и храброст" ...ама че смешен плакат...:))))))

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 214Тук не си прав. "Възраждане" бяха преди Отровното трио. И в министерства се опитваха да нахлуят под одобрителните погледи на Нинова и Радев. Но, който копае гроб другиму, сам пада в него.