94

До 96

преди 2 години

Ко каза ко рече? Ние със сърбите нищо общо нямаме щото всички на Балканите са насилствено Адимилирани тоест насилствено Християнизирани , ти обаче не знаеш щото не се учи в Училище сам тря да намериш Материали и да прочетеш

93

Ха, ха!

преди 2 години

Добре, че сте вие сърбите да отворите очите на 30 млн. роби, иначе щяха да си останат залюхани роби! Сега им показахте, какво значи "демокрация" по сръбски! Това , че сина ти е добър тенисист, не означава, че може да прави каквото си иска! А излизат и още нарушения, които е правил! Не са само в Австралия.

92

Анонимен

преди 2 години

Сега като му шибнат ЧЕРНИЯ ПЕЧАТ на Пасапорте и го изритат от Австралия ще му падне козерката

91

Гоги

преди 2 години

Джоко ще го натирят от Австралия а Сержан може и забрана да отнесе с тези прояви. Типичните балкански тарикати !

90

Националист

преди 2 години

Да ние със сърбите сме братя и сме много близки, просто в историята си сме допуснали грешката да не се обединим и да станем сравнително силна държава. Обичаите, музиката, нрава на хората са много близки и това че в миналото е имало войни между нас не променя факта. /позволихме ли американците да ги бомбардират?/ Румъния също са ни забивали нож в гърба но не ги мразим. Да мразиш сърбите е безсмислено и фалшив национализъм. България заради фалшивия национализъм е без приятели.

89

Анонимен

преди 2 години

Сега е време Света да разбере какви мЪнгаЛообразни същества са Югославянците

88

Анонимен

преди 2 години

Крадлива увчице на чужди Новини от интернет що не се самозапалиш публично

87

Анонимен

преди 2 години

цялата рода са изтрещели,мислят си ,чр всичко се върти около тях...

86

Анонимен

преди 2 години

Поредния самозабравил се Балкански абориген, те не знаят, че в нормалните държави законите важат за всички!

85

Анонимен

преди 2 години

Браво на човека! Всяка една дума е вярна на 100% В коментарите едно *** изкарва центове, като защитава позицийката на ционистите, но българина не е ***, както се опитват да го изкарат западните мекерета.

84

Анонимен

преди 2 години

сръбски бо&клуци абе Касапите са си Касапи. Отива там дето не свалят шапка на никой и тоа мал***оумник си мисли че ще минат Балканските му номера

83

Анонимен

преди 2 години

Какво общо има българина със тоа Световен Скандал? Сайта ви е третокачествен жълт онлайн вестник и такъв си остава

82

Добър тенисист, но

преди 2 години

Кофти човек.Те австралийците два века чакат балкански Супермен да ги освободи! От какво и защо?Що за нашенска демагогия, поне да се извини, след като стана ясно, че е излъгал в декларацията си.

81

Анонимен

преди 2 години

Новакс ще стане рекламно лице на сръбска погребална агенция.

80

Анонимен

преди 2 години

Така или иначе, той няма друг ход освен сам да се откаже от участие в този турнир, знаейки в какво сериозно положение е навлязъл. Подготовката му е съсипана, времето изтича, а вероятността спонсорските му договори да му бъдат прекратени расте.

79

ДО 888

преди 2 години

И кои народи стават за нещо? Тези дето чакат останалия свят да им бачка ли? Това не показва,че са умни,а че имат груба сила и пари. При тях процента на умни хора е даже мнооооого по-малък. Затова и дърпат кадри от цял свят.

78

анонимен

преди 2 години

Мирише ми на допинг скандал.Съвсем скоро ще го грабнат.Излъгал,добре,абе извини се и си налягай парцалите.Тръгнал баща му да нарича хората в Австралия роби и прочие цигойнерски изказвания все едно е в Сърбия.

77

Анонимен

преди 2 години

ваксита набийте си още една доза нанографен и я си включете блутутите на телефоните да си видите Паспорта адреса!

76

dtrh

преди 2 години

Голямо плямпане, големи обяснения, лъжливи оправдания, цапане, мазане ....Джокович направо си плю на името и се изтропа сам на добре градения си имидж отгоре!!! Даже не си заслужава да се обсъжда откровено глупашката му постъпка, да си беше признал лъжите и да се бе отказал-това щеше да е по-добре, но той допусна грешката да позволи на просташкото си семейство да се намеси с още по-глупави обяснение и декларации да дозамажат с акита допълнително ситуацията!! Балканска излагация,язък му за всичко

75

Анонимен

преди 2 години

Бг затова е васал на запада и'с е гаврят с нас, скоро ще ни доизсмучат и чао,като в афганистан.изсмукването означава ,че тук православието ще бъде заменено пак от знаете,кои..