289

Анонимен

преди 2 години

Пеевски е накиснал Гешев за заплахите над журналисти, Божков е накиснал Борисов за подкупите, новите опити на двамата да се изистят от Магнитски седмица преди да излезе новия списък с Борисов, Гешев, Мавродиев и Цацаров, но без Божков и без Пеевски

288

Безпартиен

преди 2 години

От самото начало свалянето на ГЕРБ беше огромна манипулация в стил ДС и то е ясно за всички! Няма осъдени и развитие по нито едно обвинение! Ние живеем в демократичен и капиталистичен свят, как по дяволите някой казва, държавата ще направи това или онова, как? Само в Комунизма държавата се меси в икономиката, при капитализма, в който уж сме ние, пазара сам се оправя! Кого си мислите, че лъжете, доходите ще качите, как? С минималната заплата?Аз като затворя фирмата, кой ще ви я плаща? Кого лъжете

287

Другар от ГЕРБ

преди 2 години

Ние доказахме, че можем да строим, а също и да крадваме по малко. Тези хаирсъзи доказаха, че могат само да крадат. Гледайте им сеира или вазирайте от държавата-Ад. Във ваша полза ще е.

286

Ленка

преди 2 години

Самата Лена Бориславова е карантинирана, а току-що излизат нейни снимки с Кирил а Петков в резиденция Лозенец, което е забранено и е против разпоредбите на РЗИ.Докато има хора и то доста, на които им се искат сертификати и им се спира бизнеса такива като Бориславова и Петков деца на бивши комунистически номенклатурчици си правят каквото искат.

285

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 323 Има само една ОПГ и тя се казва ДС, като политическото й представителство са БСП и Фигуранта. Всичко останало са напъни на модерното ОФ.

284

Анонимен

преди 2 години

Защо заплатата на Лена Бориславова в министретсвото на икономиката е 13 900 лв, тя по-умна ли е от останалите българи?

283

Анонимен

преди 2 години

До Ха-хаНищо не строят, колега. Виж видеото на Асен Василев, дето се изтърси с дънки и маратонки на КСНС, как юни месец обяснява,че АМ Хемус не е била спешна и се спира. Гризданчо Караджов, милионерът на Костов и съсед на Иво Прокопиев на Буджака, който го играе регионален министър официално заяви, че спира тунела под Шипка.Това са хора, които никога не са управлявали държава, а само са крали!

282

Анонимен

преди 2 години

До мак Той показа как се справя с кризите. Сегашните другарЕ - също. Ясно е кой може и кой - не.

281

Анонимен

преди 2 години

До Ха-ха Ами, след като ги измамиха по най-елементарния начин, как да си признаят? Сега ще "стискат" гааащите в ръце, и ще се оглеждат. Нас не ни .... други ги .... Тарикат мъж не писка.

280

Бойко Борисов

преди 2 години

До тополПърво ти върни комисионната от Грипен.

279

мак

преди 2 години

Защо пак му давате трибуна, още ли сте зависими от него. Та той нищо ново не казва, все другите са некадърни, само той можещ. Как ли щеше да се справи с кризите, не ми е ясно. Въобразява си, че само той става за управляващ. Горкият нарцис.

278

Анонимен

преди 2 години

Защо Радев не свика КСНС нито един път през последните три години, след като по закон товасе прави на всеки 6 месеца.Коя е причината да се свика КСНС толкова изненадващо за да потвърди нещо, което е отдавна известно и одобрено с решени на 44 НС.На практика Радев и протестърите признаха изцяло заслугата на ГЕРБ за израбитването ан поцицията на Българуямза РСМ и нямаше нищо да се добави.

277

Анонимен

преди 2 години

Видните членове на ОПГ ГРОБ са се освежили след препи каването на изборите, отпочитали под чадърчето на Гешефта и вече дават пресконференции, ободрени от мълчаливото му съдействие. Обаче ще му падне чадърчето на Каскета и тогава ще им стане тясно. Тогава ще трябва да обясняват на следователите какво точно са правили през 12-те години до сега и кой друг го прави като тях.

276

топол

преди 2 години

Върни парите от ХЕМУС 65 милиона и в затвора

275

Инфлатор

преди 2 години

30% е вече инфлацията в някои сектори като зеленчукопроизводството в България по данни на самото правителство на Петков. Разчечите на Петков и Василев се оказаха изключително неточни за инфлацията, след като цяло лято ни убеждаваха, че тя ще е около 3,8%, но като мина декември се оказа, че е 8,2%. Което въобще не им попречи да изхарчат ударно 9 млрд лв само за декември и така да я засилят още повече!

274

Анонимен

преди 2 години

КСНС беше ненужен, заяви лидерът на ГЕРБТо и СИК-аджията Чекмеджаров е абсолютно ненужен, но се натрапва с "анализите" си с които досажда периодично. Хеле пък "красавицата", която ни уведоми за ощетените с пенсиите, просто ни "отвори очите". Обаче защо сте се изтъпанили там да ни свеждате вчерашни новини, вече обсъдени от всички?!? Защото сте ненужни.

273

Анонимен

преди 2 години

До До 301 313 Замечателен ли е, руски трроле :)

272

Анонимен

преди 2 години

Гербава логика: всички дишат, като нас, значи не крадем :):):) или всички крадат :):):)

271

славче т.

преди 2 години

Вие сте лошите в страшния филм, тъй пожела си съдбатааааа......... Лошо момче си знаем товаааа.........

270

Гарантор

преди 2 години

Гарантирам, че Дамаджана има повече мангизи от Тиквофф и даже го демонстрира с тУалетните си, дека вомитва, кога се е обосрал до козирката.