64

До 52

преди 2 години

Каквато тиквата,такъв си и ти и всички,които се прехласвате по тиквун.Лолко пр.ст трябва да си,за да харесваш такъв човек?!

63

Анонимен

преди 2 години

Вече няма с какво да ги обидя...

62

Анонимен

преди 2 години

Радев е изтъпанен като селския мисир.

61

Анонимен

преди 2 години

И как точно на наш Кольо от ПППП му е станало лошичко? И после - хоп положителен? Тука нещо намирисва.

60

Анонимен

преди 2 години

И ние плащаме заплати на тия ***, които от едни протести се изпокриха за по 1/3 от месеца? Че то постоянно ще има по някой соп олив и изкихал се около тях! Що за чудо - всеки път, когато не им изнася, ще бягат да се крият, а ние ще им плащаме домопрестоя? Докога? Оставка! Плъховете - в мазетата!

59

Ген.Радев

преди 2 години

Аз нарочно ви подмамих да дойдете на КСНС, че да се изпозаразите всичките, вашта м....***.

58

Анонимен

преди 2 години

Срещи да има!! Колко остаряло!! Поне сега няма да ги гледаме 10тина дена да се перчат безсмислено.

57

Ямболски цървул

преди 2 години

***.Страх ги е от протеста утре.Но това не е сън да се размине.И утре да не стане,всеки ден ще е 12.01.2022 г.докато не си върнем свободата и не заживеем нормално!

56

Анонимен

преди 2 години

С бустери, без бустери - всички се заразяват и всички без изключение пренасят заразата и се заразяват! Боледуват и умират...Война е - оцеляват някои, че и печелят; други умират...Животът продължава, винаги е продължавал. Спрете да делите и насъсквате хората един срещу друг, спрете да лъжете и манипулирате в собствена угода! Просвещавайте ги с истината, и ще ви повярват и подкрепят!

55

Зорвард

преди 2 години

Както казваше Баце: и да си тартор на квартална банда трябват лидерски качества.

54

Анонимен

преди 2 години

Гледам тука повече гербави се изхождат,отколкото фенове на копейкин.Еййй,злобата ще ви довърши,не толкова изчегъртването.

53

Доц.Мангъров

преди 2 години

Несретници такива,6 часа заседаваха при Решетника и единствения резултат..- всички изпозаразени! Но за да се потвърдят или отхвърлят подозренията,най-надежден метод е- АНАЛНИ ПРОБИ за всички участници в КСНС- без изключение! Маскари такива,някои изглежда имат симптоми на СПИН,Рашков е суспектен,Тошко Африканеца изглежда и дизентерия има- за него две анални проби!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Карантинирани жалки страхливи мишоци. Следващият път и ще се на с ерете от страх за другия протест.

51

Анонимен

преди 2 години

Колко *** трябва да си на фона на 5та вълна да свикваш конгреси. Радев не е с акъла си тотално. Власолюбието му е вредно и опасно

50

Казахстан

преди 2 години

На протеста щяло да се стреля без предупреждение, като в Казахстан.

49

До КИРИЛ ПЕТКОВ до 3

преди 2 години

Защо излагаш Кирил Петков с некадърното си злобно писание? Той не че сам не се изложи с лъжинте си, но ти съвсем го окепази. Много смешно с тия "карантини" стана наистина - от един протест се урплашиха плъховете и се почудиха какви театри да играят, че да го спрат и те да се покрият. Ми не - протест ще има. И не - както се писа - няма да е последен. Айде сега, бягай да разпишеш за още някой лев и - на обяд!

48

Анонимен

преди 2 години

Микавта Боко е великан в сравнение с тия сегашните.

47

Анонимен

преди 2 години

Докато са в карантина да не получават заплати и бонуси. Те така могат до безкраят да играят циркове - когато стане напечено хоп - плаща се на един да изкара положителен тест иостаналите просто си правят поедно селфи с него и - айде- 10 дни ги няма! Хем на топло мишоците, лежат на диваните, хем напеченотоположение чакат така да мине от само себе си. На всички е ясно, че това е просто зле режисиран цирк заради протеста утре.

46

Натовец

преди 2 години

Абе, тия умреха от страх заради един протест. Ами ако ни нападне Русия???

45

Анонимен

преди 2 години

Като не искате,не се ваксинирайте,но и не пишете глупости,че станахте за смях.В Япония 75% ваксинирани и само трима починали от ковид.У нас 30% ваксинирани и по 120 души на ден умират.А фашизоидните елементи на копейкин зоват за бунт.Не ви ли е срам,бе?Или трябва някой ваш близък да умре,за да ви дойде акъла?