92

Анонимен

преди 2 години

Никакъв Ковид не е изкарал през декември. Вижда се на снимките как свободно се разхожда. ----///----- И? А как искаш да се разхожда, с пранги ли?

91

Србе

преди 2 години

С македонците, србете и ромънците трябва да направим БС с оща балканска криптовалута и собствена армия с ядрен арсенал. Кво се занимаваме с тези европейци, на тях не им дреме за нас. Възприемат ни като сметище. Бяха си сложили послушко да ни управлява 12 години

90

Анонимен

преди 2 години

kакво се случва с тенисист номер едно в света Новак Джокович още не е напълно ясно_________________________________________________________________Днес-а пак не е в част, нормално за фейк медия, тази сутрин световните агенции обявиха че Джокович е протестирал в съда за решението на имиграционните служби и е СПЕЧЕЛИЛ.

89

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам, коя от снимките опровергава ПСР теста? Защо да не може да се среща с хора и да участва в дускусия ако е положителен.

88

Анонимен

преди 2 години

Нали цяла Австралия е ваксинирана? Защо се притесняват от един неваксиниран? Тъкмо да видят дали ваксините работят!

87

Анонимен

преди 2 години

Той отива там след като са му разрешили. После ония си викат "ее, тоя много бие, пък ние имаме да правим предизборна кампания, я да вземем да съчетаем полезното с приятното" и е така става международен циpк австралийски. Това е цялата работа.

86

А стига ве

преди 2 години

Освободете човека да рита топка, какво ви е направил.

85

Селяк

преди 2 години

Абе ваксиниран или не с маска или без..... в Австралия си имат правила като искаш да си там ще спазваш, ако не кръгом в Сърбянката!

84

Анонимен

преди 2 години

Джокович е велик тенисист и проводник на сръбските шовинистични мечти за Велика Сърбия. Така че стига сте го величали. Джокович иска Сърбия да е до Пловдив. Македония е сръбска за него. Няма по-страшно нещо от сръбския шовинизъм. Турците са по-човечни хора от сръбските шовинисти.

83

...!

преди 2 години

До до НадблюдателНищо "патриотично" не влагам с препратката към Гришо! Просто тогава Сърджан усмърдя медиите, как нашият бил заразил синът му, без да се знае откъде е тръгнал вирусът! Верно е ,че не е длъжен да се ваксинира, но не е длъжен да участва в турнира! Условията които са задали австралийците не са валидни само за него, но и за всички останали! И тия условия са пределно ясни на Джокович!

82

до 100

преди 2 години

А вие на кого вярвате?На тези,които ви казаха като си поставите препарата 2 пъти и ще станете бесзмъртни,а след година се видя че трябва да се боцкате през 3 месеца?Мене не ме интересува на кого вярваш,през месец се боцкаш ако искаш,но защо скачате на тези ,които не мислят като вас?Мюсюлманина вярва в Аллах,християнина в Христос,нима има сила която да накара единия да вярва другия,само защото някой е казал че това е правилно?!?

81

Анонимен

преди 2 години

Джокович е типичен сръбски лъжец. Никакъв Ковид не е изкарал през декември. Вижда се на снимките как свободно се разхожда. А иначе Австралия е супер фашистка държава. Един гигантски концлагер. Няма по-брутално диктатура от Австралия.

80

Анонимен

преди 2 години

Бате Ноле си беше наумил да прави простотии и успя.

79

Анонимен

преди 2 години

До До 99 Е, не, как така, нали преди все разправяхте, че Австралия имала правила и всеки трябвало да ги спазва, а сега казваш "може да реши друго"? Къде й отидоха правилата?

78

Анонимен

преди 2 години

Ама много им се искаше да беше си набил ваксина и да пропагандира отровите, вместо да ги отрич72464а. Нъцки. Не е някой льольо.

77

ХА ХА ХА

преди 2 години

Поредната "буря в чжаша вода"...

76

До 99

преди 2 години

Можеш да влезеш в Австралия, спрямо техните правила.Ако, обаче, се усъмнят, че си ги излъгал...тогава, вече нещата стават други.Хайде, подай си болничен на работодателя и след това поствай снимки от плажа в Гърция, за същия период.Какво ще му кажеш? Шефе, медицинското си е медицинско...не ме интересува.Имам ли документ? Имам, не можеш да ми кажеш нищо.Е, да...но шефа ти може да реши друго.Същото е и тук с австралийските власти.

75

Анонимен

преди 2 години

До До НАБЛЮДАТЕЛДа бе, разбрахме, че Джокович е антиваксър и за това го величаете.За тов аи не си е купил зелен сертификат, да не се обърнете, вие- същите, срещу него...че ви е предал великите вярвания.За това и вместо да си е купил сертификат, си е купил фалшиф тест.Но и това явно не можете да проумеете, защото сляповярвате на светеца-антиваксър...да ви води на война срещъ фашистките ваксъри.

74

Анонимен

преди 2 години

До До 83 О, значи за да влезеш в Австралия не просто трябва да си ваксиниран или преболедувал, а силно и искрено да вярваш във вируса и да носиш маската, която е символ на правата ковидвяра... Аха. Сега вече ми се изясни.

73

Анонимен

преди 2 години

Сега една купа да му връчат за това ех голяма нещо си направил,че и горд то и аз не се ваксинирах ама не е нещо за хвалене