154

Анонимен

преди 2 години

"Ако Русия реши да си върне Украйна..." Е, какво се чудим, че Крим бил руски, като DW ни напомня, че и Украйна вероятно е руска, щом Русия щяла да реши да си я връща...

153

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да воюват в конвенционална война срещу Русия, просто няма как военната техника и живата сила на САЩ стигне до Русия, ще бъдат унищожени още в морето или във въздуха още щом напуснат крайбрежието на САЩ. В същото време всички американски самолетоносачи с целия им антураж които се намират в открито море ще бъдат унищожени за часове. Затова руските военни вече намекнаха, че ако САЩ не изпълнят ултиматума на Русия да изнесат военните структури и бази на НАТО от източна Европа, възможно е Русия евентуално само като крайна мярка да нанесе превантивни удари в Европа по тези бази.

152

Анонимен

преди 2 години

Русия извърши успешен опит на нова хиперзвукова ракета. Ракетата беше изстреляна от Средиземно море, прелетя над цяла Европа и порази целта на 6 хил километра в района на Бяло море, Архангелск.

151

Анонимен

преди 2 години

Преди седмици Русия демонстрира как се унищожава спътник директно от земята.

150

IQ 3.14

преди 2 години

нема преговори нема мреговори. и да се опитват да извиват ръце, няма да върже. просто свършиха парите за поддръжка на онд и сега, както със сив, руснаците се опитват да окрадат некви активи които докопат. "превъоръжаване" и издръжката на кавказ явно не вървят ръка за ръка. нищо, винаги ще има васален бyлгаристан дето като чеченците се олеят, ще фалират 2 банки и после робите ще платят масрафа.

149

Анонимен

преди 2 години

До Krom - за да питаш.

148

Анонимен

преди 2 години

С-300PM-2 може да намира стелт изтребители от пето поколение на разстояние от 200 до 250 км и да изстрелва ракети по тях, така че веднага щом F-35 "нарушат руското въздушно пространство те ще бъдат безмилостно свалени от тези ПВО системи". Тук говорим за стари системи С-300 от 1978 година, изобщо не става дума за С-400, С-500, С-550.

147

Анонимен

преди 2 години

Верно много удобно се появиха изневиделица тия размирици... Цру шава по всички фронтове, опипва за слабости и пролуки...

146

чичко милиционер

преди 2 години

До Анонимен164 и сърбите ще рискуват табелите българска граница и "добре дошли в белград" да съвпаднат? териториалната цялост на коминтернска югославия не е териториална цялост на сърбия, ***

145

Krom

преди 2 години

До Анонимен 142 - пак си прекалил с YouTube анимацията! Защо още не са им потопили самолетоносачите? Може би, защото Путин е "добър" и "миролюбив"? Ставаш смешен. Четеш некви руски сайтове според които Русия отдавна вече може да бие и Галактическата империя, преписваш и се изказваш "убедително". Кога за последно руски / съветски самолет спечели въздушна битка срещу западен противник? Моля с факти, Боби.

144

Анонимен

преди 2 години

Аз пък като си спомня 11.09.2001 , как пътнически авиолайнери срутихаДвете кули в сърцето на САЩ и как не можаха да разберат от къъде им дойде и за полвин час се срути митът за великият САЩ и хай-ендът на технологии, разузнаване, армии управление и демагогия. На САЩ им го навря една нищо и никаква групировка минала през всички охрани, скенери, проверки, атестации, анализатори да им използват собствената гражданска авиация да им го аврът до гърлото особено с нацепването на Пентагона.

143

Анонимен

преди 2 години

Ако преговорите в Жебева днес между Русия и САЩ днес не дадат резултат тогава въпросът е къде и кога ще бъде нанесен първия удар.

142

IQ 3.14

преди 2 години

До Пак по опорката? ако искаш чети нещо различно от вестник сега и тогава говори за опорки, Комарницки.

141

Анонимен

преди 2 години

Взможно е Русия да използва стария римски прийом "удара на змията" когато се демонстрира напрежение на едно място, а се нанася удар на съвсем друго. Един вариант е възстановяване цялостността на Сърбия с връщана на Черна гора, Босна и Херцоговина, и Косово. Друг вариант е нанасяне на удар от Белорусия по натовските бази в Прибалтика. Малко вероятно е да има удар в Украйна, Украйна е само да се вдига шум и да се отвлича вниманието.

140

IQ 3.14

преди 2 години

До До IQ 3.14 това не отменя факта, че поляци и румънци приемат ф35, а ние сме нация техническа и последен бастион на треторимци на балканите.

139

Пак по опорката?

преди 2 години

До IQ 3.14: Откъде го съчини това? Нито Украйна, нито Казахстан са принадлежали на Русия, та да ги губи. Но Казахстан е член на ОНД и затова руските вийски са там. Ако някой е загубил, това е Украйна, която загуби Крим. И ако продължава с антируската политика ще загуби и Донбас и Луганск.

138

Много им се иска

преди 2 години

На запада много им се иска Русия да реши да "си върне Украйна" - НАТОвци дотук са се ръсили 17 милярда. Чудат се как да накарат Русия да плаща почерпката за бардака!

137

Анонимен

преди 2 години

Дойче Зеле още не е разбрало, че на Русия Украйна не и е нужна! Русия си пази гражданите в 404, а те са концентрирани в източната част - Донецк, Луганск, Одеса...Западната - ЕГ съюза да си я взима и да си я прави каквото иска - там поляци, румънци, унгарци... всички имат претенции... Интересното е друго - Западна Украйна никой не я иска, бедна, неграмотна и без ресурси, но без нея нама как да прилапат Източната. Отделно, че няма да могат да рзположат военни бази близо до руската границ

136

Дойче Веле

преди 2 години

Смях!

135

чичко милиционер

преди 2 години

онанимен, неможеш да напишеш правилно "манипулация", а гледаш документално кино. читалищна работа.