48

????

преди 2 години

Руската сфера на влияние е държавите от бившия СССР!!Американската сфера на влияние е целия свят!!!Кои са по-лошите ???Коя империя е по-опасната ??

47

До 62

преди 2 години

Много неуместни сравнения правиш, казахстанците си имат държава, не са под робство!!!

46

С ВОЙНИ В АЗИЯ..

преди 2 години

Започва разпада на Руската федерация!

45

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Тия Руснаци - ще се върнат в Дървен Костюм в Русия , Амин , Амин, Амин ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

44

До 56

преди 2 години

Русия е велика сила, точно както САЩ и си има сфери на влияние..............това е ясно!!Защо едните може да имат военни бази по целия свят, а другите да не могат???

43

Анонимен

преди 2 години

хахахахахаааааа,западните марионетки доста бързо са изпокриха след намесата на Русия

42

Анонимен

преди 2 години

Как може да се освободиш от комунистически режим? Трябва да се създаде опозиция, а тя веднага се мачка от тайните служби. Трябва оръжие, а то е в ръцете на хунтата. Има уж избори, а те са фалшиви. Дори и на България при освобождението от Турция са ни пращали оръжие от Белгия и куп западни страни. Зашото нашите революционери са го искали. Това означава ли,че Левски и Ботев са терористи?

41

за БГ-то

преди 2 години

Спокойно, в България няма да има гражданска война.................тука 90 % сте прости селяни.............90 % от политиците, елита и интелигенцията са продажници..............всичко е в ръцете на чуждите фирми.....................но даже повечето българи не виждат къде е проблема!!!Протестирайте пред западните посолства, не пред премиера и президента..............но откъде толкова акъл???

40

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Вчера Обявиха, че Летищата се Отварят Утре, Но сега казват , че Не Могат да ги отворят, Защото Не Могат Да Осигурят - Безопасност - Казаците Умишлено Нападали Въоражено Руснаците , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Браво Батеееее, Добър Русснаск е Умреелия Русснаск - Трепете Батееееее, ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

39

Ами, да...

преди 2 години

ТАКА ЗАПОЧНА И ВОЙНАТА В СИРИЯ - - - ПАК С "ОМИРОТВОРИТЕЛИТЕ", ОТ РУСИЯ!!!... РУСНАЦИТЕ СИ МИСЛЯТ,ЧЕ АЗИЯ ИМ Е БАЩИНИЯ.... И МОГАТ ДА ТОРМОЗЯТ И УБИВАТ, НАРОДИТЕ ТАМ!

38

До ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 2 години

1 турска лира - 0.10стинки ХА-ХА-ХААААААААААСТТТТ В ТУРЦИЯ ГЛАД И МОР СЛЕДВАЩИЯТ ДИКТАТОР ЧИЯТО ГЛАВА ЩЕ ФРЪКНЕ Е ПОД БОСФОРА ХА-ХА-ХААААААААА ТУРЦИИТЕ НАТИРВНИ ОТ ЖИВКОВ НАВРЕМЕТО СЕГА СЕ РАДВАТ НА БЪЛГАРСКОТО (ЕВРОПЕЙСКО) ГРАЖДАНСТВО ИНАК ГЛАД МУАХАХАХАХАХАХАХАХХАХСТТТ

37

До 39

преди 2 години

Социализъм няма..............има транснационален капитализъм , империализъм и разграждане на цели държави...................................за да може да печелят банкерите, търговците на оръжия и т.н................но има все още опозиция и местен елит в някои държави, който е против глобалистите!!!

36

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Според Вас аз Шизyфpениk ли Съм или 0луrуфpeн-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

35

Анонимен

преди 2 години

Добре че 89та външни сили ни освободиха от окупацията. Още щяхме да си тънем в калта и московските и да слушаме словата на оня *** или наследника му пияница. Естествено ,че трябва народа да иска външна помощ, кой да ти помогне когато армията е натиснала всеки за вратъ? Успех на казахски яя народ!

34

АнонимеН

преди 2 години

РЕЖИМИТЕ В БЕЛАРУС , КАЗАХСТАН, СИРИЯ И КЪДЕ ЛИ ОЩЕ НЕ СА САМО ЖИВИ ЗАРАДИ РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЙТО ГИ ПОДХРАНВА! НО ЗА ДА ПАДНЕ РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПЪРВО ТРЯБВА ДА ПАДНЕ РЕЖИМА В ТУРЦИЯ КОЯТО ГО ЗАЩИТАВА ВСЯЧЕСКИ! ТЪЙ, ЧЕ ТАЯ ГОДИНА ПЪРВО РЕЖИМА В ТУРЦИЯ ПОСЛЕ ИДВА РЕД НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И РЕЖИМА ТАМ!

33

Анонимен

преди 2 години

АЙДЕ ДА ПЛАМВА СВЕТА ЧЕ МЕ СЪРБЯТ РЪЦЕТЕ

32

Анонимен

преди 2 години

'' Руските медии писаха '' .................... последното което трябва да търсиш e руски медии. Има независими източници - echo.msk ru / фейгин live / юлия латынина код доступа / живеещия в България геннадий гудков ...

31

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Тоя Филм Сме Го Гледали в Афганистан ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА Това са Казаци - Не са Беларуси, Трепятт Руснаците , Започна Гражданска Война , Тия 16 убити най-вероятно са Руснаци, защото Руските Медии писаха че Руски Отряд е Попаднал под Засада ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

30

Анонимен

преди 2 години

до 39 Китай е соц държава и икономика номер 1 в света

29

Анонимен

преди 2 години

Казахстан е една от малкото все още свободни държави.......................не е разпродадена на западните фирми, освен това има много нефт и газ................това не може да продължава........................хиените в Лондон, Париж и Вашингтон няма да допуснат това.................и айде хоп.................цветна революция!!!Елементарно е...............който е сляп, той не го вижда!!!