399

Руската трупа

преди 2 години

пак се опитва да гастролира из форума, но не й се удава. Lool

398

ПРИКАЗ:

преди 2 години

Наградить Джозефа Байдена орденом дружбы народов с вручением награды в Кремле и присвоить звание генерал-майор. По заслуги роста величия России! :):):)

397

Анонимен

преди 2 години

До Гореща новина "Реално погледнато Рейгън измами Горбачов че ако се изтеглят от ГДР НАТО няма да се разширява." Това е фейк нюз разпорстраняван от Путин, за да си оправдава военните агресии към съседите си. Горбачов многократно е потвръждавал, че по време на преговорите, в които е участвал, въпросът с разширяването на НАТО въобще не е стоял.

396

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 517 " Адмирал Кузнецов .... два Циркона ... обкакались" Това горе долу описва руската ситуация.

395

Гореща новина

преди 2 години

Не обичам руснаците ама как биха реагирали САЩ ако Куба подпише военен договор с Путин за взаимопомощ ! Както е било при Караибската криза...Реално погледнато Рейгън измами Горбачов че ако се изтеглят от ГДР НАТО няма да се разширява. Разшири се и още как...

394

Herr Muller

преди 2 години

Само да добавя още една положителна черта на тавагишч Адмирал Кузя - овенната електроника, която все още е ЛАМПОВА (диоди, триоди, пентоди, тример потенциометри и пр.) Този вид "електроника" е ползвана от САЩ и Япония в началото на ВСВ, а пожарните ЗИЛове на борда наред със заводския коминен дим, бяха най-голямата атракция на паравоз Кузю.

393

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 517 ---- Колега, знаете ли къде се намира в момента SS Кузя и каква беля му дойде до главата по време на ремонт ? За малко не утанул, но това е характерно за постсъветската техническа мисъл. Ех, де да можеха пожарните да летят... Със сигурност биха потопили някой и друг щатски самолетоносач. И за френските Мистрали не му се отвори парашута на джуджето, за да викат: Это, вижте, имаме и ние модерни и съвременни карабля. Ташакларандъ са рашките и за смях пред Света.

392

Реалист

преди 2 години

Путин е смешен! Спомням си ,когато турците треснаха руския самолет, и Кремълското Жуже подскачаше и се набираше, как щяло да има "отговор"! Ердоган му отговори, че това са детинщини! Отиде в Москва , заговори му за цифри, и и Путин-чо...клекна! На всичкото отгоре,Газпром хвърли един милиард отгоре, за да му прекара Турски поток! Кремълското Жуже отдавна се е компрометирано! Тия напъни с войските, са по-скоро да плаши руснаците че ще им спретне война, ако не слушкат!

391

Herr Muller

преди 2 години

Този, който миси, че Русия и Китай са в политически конгломерат е изпаднал в безнадежден пост комунистически вакуум. Въоръжените сблъсъци между Китай и Русия през 1968-1969 са останали незабелязани за много коментатори, но рефлексията им стои и до ден днешен, гарнирана с омраза на Китай към Русия. Приятелското отношение между двете държави е повече поза, нежели реалност, но тук пишат индивиди, които не са били запланувани през онези години и са изтървали важни военно-исторически моменти.

390

Анонимен

преди 2 години

Путин ще надживе Байдън, умиление си го търси другаде ей там при писмата на хилари и сорос

389

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 500....."Адмирал Кузнецов", както ти обясни колегата с 496 е ТАВКР. Ще добавя, че той е един от най-страшните кораби в света! Така е въоръжен, че без да излети и един самолет, ще потопи който и да е самолетоносач! С два "Циркона"! С единия ще удари асансьора, ще се взриви вътре, с втория - "контролен изстрел в главата" - в кулата! Точност +/- 1 МЕТЪР! Смешно, нали! Вот поэтому пиндосы обкакались! Пиздец ихнему господство в морях! Sic transit gloria PUNDI!

388

БГ

преди 2 години

Същата работа ако косоварски бандити ,платени от судитския ***,или турското разузнаване почнат за правят проблеми в Македония. Просто ги изчистваме до крак .

387

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Слава на Русия!Да живее Путин!Господ здраве да му дава и да го дари с дълъг живот,за да се страхуват жендъри и кравари ,и за да има мир на Земята!

386

Анонимен

преди 2 години

512 цял ден пляскаш глупости и все едни и същи. Соростутките не ставате.

385

Реалист

преди 2 години

Много са забавни русофилиштиците! Как Путин щял да прати една ракета, и цялото НАТО щяло да се разпадне! Тия верно са скъсали нишката с главния мозък! Истината е , че Путин ще подвие опашка, на мужиците ще разправят, колко бил велик, а троловете ще се подмокрят от умиление, как се бил "уплашил" Запада!

384

Анонимен

преди 2 години

Може би сте пропуснали изказването, жалкоНито каза такава глупост финландеца, нито като такава би била изпълнима. Проблемът е не в настъплението на Русия, а в икономическото превземане на териториите около нея под защитата на НАТО. Финландия, Швеция или Австрия са с достатъчно силни икономики, съответно и НАТО няма работа там. А за Кипър, ирландия или Малта - можем само да се усмихнем за перспективите на руска агресия.

383

Анонимен

преди 2 години

Не ви пука за казахстанския журналист убит от метежниците, не ви пука за полицайчето с отрязаната глава, разтревожете се поне за осем годишното еврейче, отишло та ски в Казахстан и убито от джихадистите.

382

Анонимен

преди 2 години

тия така и неразбраха, че като падне ракетата няма да има никакво нато а и те няма да ги има

381

баба мара

преди 2 години

защо нато се разширява на изток и загражда русия след украина сега правиразмирици в казахстан не стига че ни пращат вируси ваксини сега ще ни заплашватс воини ама ам посолство първо си събра пар-ца-лите от казахстан и се изнесестрахливи убии-ци

380

До РУСИЯ Е СМЕШНА

преди 2 години

Да бе, имат много свежи, смешни програми по телевизията! Не като нашите, където връх на хумора е някой, който по л.к. е М/М, се прави на истинска жена и то успешно заради грамадните си цици! Но за враговете си Русия е страшна! Който поназнайва малко английски, може да се увери сам в тяхната преса. Напр. The NY Times, Ntnl. Interest, Military Watch, Jane's и др. С Русия е Китай и то сега съвсем яко свързани - общи учения, съвместимост на ВВС, флоти и сухопътни сили и...Путин - Си Дзин Пин!