54

Анонимен

преди 2 години

До 59 - провери си сам? Но не на сайта на Файзер, нали се сещаш? Има и видеозапис от изслушването на майката пред комисия по въпроса. (но не в youtube, сещаш ли се?) Сещаш ли се защо ги няма тия неща и се трият и цензурират? Защо youtube трше разказът на маъката на инвалидизирано от тестовете дете? Като се сетиш, ще си напреднал малко в своето развитие.

53

Анонимен

преди 2 години

До 59Всеки от нас сам е принуден да търси доказателствата за "безопасността" на ваксините, защото никой търговец, вкл. Пфайзер, няма да представи публично данни за това колко хора са увредени. Това противоречи но всяка търговска стратегия, а в случая става въпрос именно за пари и продажби. Доказателства търсете в сайта ЕМА, ЕК, и DEA. Ако не знаете какво означават тези абревиатури, значи не заслужавате до знаете кой и защо си прави експерименти с вас и децата ви.

52

ИСКРЕНО И ЛИЧНО

преди 2 години

АЗ ЛИЧНО СЕ ИЗЛЕКУВАХ С ХОМЕОПАТИЯ И ИМУНОСТИМУЛАТОРИ. НЕ ЗНАМ ЗАЩО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА ТОВА! Над 60 съм!

51

Анонимен

преди 2 години

Ако някой лозар иска да предпази лозето от птици да него кълват най добрият вариант е да ти плаща да стоиш в лозето му за да плашиш защото за друго не ставаш

50

Анонимен

преди 2 години

До 57,Някакво доказателство ще покажеш ли? Стига сте повтаряли като папагали какво сте прочели в интернет!

49

Анонимен

преди 2 години

Точно пък децата ще ваксинираме. Как се сетихте, че това ще стане??? Направо сте луди за връзване с Киро ментата.

48

Анонимен

преди 2 години

При тестването върху деца на псевдоваксината на Файзер, едно от 1300 тествани деца е развило тежка инвалидност - в момента не може да ходи и се налага да бъде хранено с тръба. Това, според всички съществуващи методи за оценка на риска, би означавало че има риск при едно от хиляда и триста деца от тежка инвалидност в следствие от препарата. Реакцията на файзер - унищоженото дете е премахнато от изследването, и е вписано като "коремни болки". Честни, почтени, безвредни, безопасни.

47

Анонимен

преди 2 години

Рошавата дебела гарга пак се появи да плаши. По-добре да ходи на бустана като плашило, поне ще уплаши някого там

46

Анонимен

преди 2 години

Неуморни са тие бабета! Няма почивен ден, празник или друг културен отдих за тех. Обикалят телевизиите с риск зда отслабнат. На всякакви жертви са готови заради нас. Даже нямат намерение да излязат в пенсия и работят ли работят на ползу вакцину, пардон, на ползу роду.

45

Леко миокардитченце

преди 2 години

Протичането на миокардита е различно. В леките случаи оздравяването настъпва след няколко седмици, а в тежките минават месеци. Трудоспособността при миокардите е напълно загубена. Болните трябва да си почиват дори и 2-3 месеца след оздравяването. След острата фаза на възпалението, някои пациенти развиват хронична сърдечна недостатъчност заради увреден сърдечен мускул. Хора, страдали от миокардит, са с повишен риск от развитието на внезапно и потенциално смъртоносно сърдечно-ритъмно нарушение.

44

Анонимен

преди 2 години

В щатите вчера 849 000 за един ден, 100 000 повече от завчера.Сертификатите работят... за вируса.

43

Хахи

преди 2 години

И твоята глава не пуска да и се вкара малко разум

42

Анонимен

преди 2 години

Toлкова е страшен и упасен, че тия 100 килограмови бабички не може да ги събори вече втора година. Да не говорим за професор папилома вирус витанов

41

Делта

преди 2 години

Делтата, както и ти, не искате упорито да ни оставите на мира! Спрете психотормоза над хората, минахте всякакви граници! Да не говорим за жестокото разделение ваксъри-антиваксъри. Всичко, което извършвате, е извън всякакви норми и закони!

40

Анонимен

преди 2 години

Вече ожидах да я видя - най-лицеприятната представителка на отбора агитатори. Освен това е умна и убедителна :)

39

Анонимен

преди 2 години

Все едни баби и дедовци ни плашат по телевизоро ежедневно, ежечасно с делти, омикрони и всякакви рошави чу довища, които ни дебнат иззад всеки ъгъл да ни сръфат. Затова следва непременно да се ваксинирате и като подушат ваксина, че довищата ще се разбягат шокирани.

38

хъмммм

преди 2 години

Абе тези от БАН нямат ли си работа, а ги разнасят по студията като маймунки. Вместо да умуват тука да вземат да изобретят нещо, че само изяждат парите.

37

Анонимен

преди 2 години

Радке, като тине трудно да прецениш кое е у нас - делта, или омикрон, къде си тръгнала рано рано в събота да даваш мнения! Успя ли да закусиш поне.

36

Господ Бог

преди 2 години

Крайно време е да се спре да се говори за пандемия и вирус , а да говорим само за терор и психоза!

35

Анонимен

преди 2 години

Изкуствено се нагнетява напрежение, страх и ужас. Навремето е върлувала туберкулоза и хората са го преодоляли без излишна паника. Но най-ме озадачава, че не само имаме цяла армия професори вирусолози, но и един куп треторазрядни артисти и политици почнаха смело да раздават здравни съвети. От висота на положението.