67

възрожденец

преди 2 години

Всички в НС са с фалшиви сертификати. Вие тях не ги мислете, те никога няма да сложат ваксина. Това го правят за да си развържат ръцете да ви сложат зелен сертификат и за хранителния магазин и градския транспорт.

66

Анонимен

преди 2 години

Диктатурата навлиза в нова фаза

65

л0ш пр0р0к

преди 2 години

скоро ке ни дават по телевизору, Зиенен и ЕуроНюс!

64

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще победим пандемията значи, конграчулейлънс

63

Имаме шанс

преди 2 години

Пред нас, жителите на България се открива уникалната възможност да станем първата страна в света, казала: " НЕ" на зелевият сертификат. Може да останем завинаги в световната история. Но феновете на Кунчо Бустера, предпочитат да се бодат за 70лв.

62

Анонимен

преди 2 години

От 8 годишен знаех че един ден и за моето поколение ще приготвят спектакъл, е нека им го дадем :))

61

.!.

преди 2 години

Усилията на антиваксърите се увенчават с успех. Теориите им са толкова мощни и силни, че: 1. Има огромни опашки за ваксинация; 2. Приеха зеления сертификат за на всякъде! Днес имаше антиваксърски призив за затваряне на ваксинационните пунктове, въпреки огромните и извити опашки! Нещо като последен отчаян вой! Въпреки, че тая противна колация дойде с техния антиваксърски вот, добре им се отплатиха с въвеждането на все по строги ограничения за неваксинираните! Да се смееш или да плачеш! ***!

60

Анонимен

преди 2 години

Всеки да се приготвя колове, оръжия от всичко стават, искат кръвта ни и ще получат кръв лялляля

59

ОСТАВКА

преди 2 години

Продължаваме подмяната. До кога ще ги търпим?!

58

F

преди 2 години

Еми на 12 пред парламента

57

Анонимен

преди 2 години

Дрее ми. Като направиха билетчето 1.60, тръгнах пеш. Вдигат цените на нещо, спирам да го потребявам. Не може тук-отивам там. Не може това- ок, значи онова. Когато ги зачеластри конкуренцията, както зачеластри предишните- ше викат олеле- нема да има кой да им се откликне. Не се научиха да управляват и това си е, само едно усвояване ги интересува. Изобщо не ги интересува какво искат хората. Тва не е държава. Айде сега е костя наред, заслужават си го и още как си го заслужават. Честит да им е.

56

No mercy 7/8

преди 2 години

Време е за шоу

55

Съпротивата

преди 2 години

Сякаш умишлено предизвикват ситуацията в Казахстан да се запали и у нас...Но положението у нас вече не се търпи.

54

Анонимен

преди 2 години

Делутатите имат избор: или се ваксат и и го докарват до зелена тапия, или на 12 януари 2021 излизат на протест заедно с хилядите. Трети вариант е да напуснат доброволно депутатското топло кресло и - кой откъде е.

53

ПродължавамеП3д3рас-

преди 2 години

тията, вече показаха истинското си лице дори през маските!

52

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА !

51

Живите мъртви

преди 2 години

Окончателно : тия ни продадоха за една шепа евра от ЕС.

50

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли ги пепе-рудките! Полуграмотни, но.."високообразовани" лъжци! Почтенно нарушаващи конституцията, почтено назначаващи откровени недоразумения на видни постове, почтено налагащи непочтени и убийствени решения! Обидно и срамно!

49

Симитлайну

преди 2 години

Това не е парламент, а гнездо на национални предатели.

48

Муахаха

преди 2 години

Мислещите се за Пастири от ИТН, се оказаха, пр0сто Офчъици или както се казва в такива случай . Измамени Овчарчета! А може ми Измамиха Избирателите си, знами ли?!